Bu fiyat mantiklı canım. Ben de ilk oldugu icin her seyi en ince ayrintısına kadar dusunuyorum :) mobilyayı ikeadan almaktan vazgecip cilekten almaya karar vermistik en son. Ama biz tasınan insanlarız evlendigimde de bilseydim kalite takılmazdım diye pisman oldum sonradan. Ustelik evimin iki odası oldugu icin bi takımı gozden cıkarıyorum. Sonra en son yine vazgectim ikea tarzı yapıcam odayı. Diger markalardan daha hesaplıya geliyor. Burdan edecegim tasarrufla istedigim tum cekimleri yaptrcam neticede anılar daha kalıcı :))) bebis 4 yasına fln gelince besik yerine iyi bi yatak alırım fln onlar bi sekilde halledilir ama gecen zaman yasanan anılar gelmez tekrar. Ben de kesinlikle ve kesinlikle ikincide senin gibi dusunup ablayla ilk karsilasma vs.nin fotograflanmasını isterim bundan guzel anı mı olur

(ben istanbula yakınım burda daha cok secenek var ama henuz bulabildigim en hesaplı fiyat 1000 lira hamile cekimi ve yenidogan cekimi. Hamile cekimi icin kendim hayal edip cizip bi elbise diktirecegim onla dış mekanda olcak yenidogan icin tum konsept malzemeleriyle birlikte eve geliyorlar :) )