2017 ocak-şubat anneleri

Heyecanın yazına öyle bir yansımış ki anlatamam :) ben kızıma büyüyen beşikli oda almıştım zamanında. Şimdi 5 yaşında hala yatıyor 7-8 e kadar da götürür :) bizim hastane çok tutuyor kuzum SGK anlaşması yok o nedenle indirim alıyoruz %60 oranında aslında ama yine de yüksek rakamlar çıkıyor fakat belli olmaz bana pat diye anlaşıveririm biriyle :) şu an için 300 liralık seçenek mantıklı geliyor bana.
Sagol canım benim :) insallah hepimiz icin her sey cok guzel olur ozellikle de senin gibi ikinci bebisi icin hazırlanan anne adaylarında ve ucuncuyu dusunmeyenlerde :)) biz en kotu ikincide telafi ederiz icimizde kalanları,, saglıklı olsun kuzucuklar da gerisi teferruat zaten :)))

Tarihi planlamak zorundalar çünkü 1 hafta önceden aspirini,1 hafta önceden iğneleri kestiriyorlar...kanamayı riske atmamak adına...
Aman zaten normal doğum yapcam diye bi hevesim yok bu saatten sonra...benim öyle bi lüksüm yok
Amann sonucta bebisini saglıkli bi sekilde al kucagına da bence dunyaya gelis sekli cok da onemli degil hatta hic degil :) kimi oyle diyo kimi boyle bence kisiden kisiye degisiyor biz en iyisi yasayıp gorelim insallah en guzel sekilde :)))

Bu fiyat mantiklı canım. Ben de ilk oldugu icin her seyi en ince ayrintısına kadar dusunuyorum :) mobilyayı ikeadan almaktan vazgecip cilekten almaya karar vermistik en son. Ama biz tasınan insanlarız evlendigimde de bilseydim kalite takılmazdım diye pisman oldum sonradan. Ustelik evimin iki odası oldugu icin bi takımı gozden cıkarıyorum. Sonra en son yine vazgectim ikea tarzı yapıcam odayı. Diger markalardan daha hesaplıya geliyor. Burdan edecegim tasarrufla istedigim tum cekimleri yaptrcam neticede anılar daha kalıcı :))) bebis 4 yasına fln gelince besik yerine iyi bi yatak alırım fln onlar bi sekilde halledilir ama gecen zaman yasanan anılar gelmez tekrar. Ben de kesinlikle ve kesinlikle ikincide senin gibi dusunup ablayla ilk karsilasma vs.nin fotograflanmasını isterim bundan guzel anı mı olur :KK200: (ben istanbula yakınım burda daha cok secenek var ama henuz bulabildigim en hesaplı fiyat 1000 lira hamile cekimi ve yenidogan cekimi. Hamile cekimi icin kendim hayal edip cizip bi elbise diktirecegim onla dış mekanda olcak yenidogan icin tum konsept malzemeleriyle birlikte eve geliyorlar :) )
canim koctas a da bir bakabilirsin ben orda dolap sofonyer begendim ikeadanda besik alicam buyuk ihtimalle besik donemimiz bittigindede kendi odasina dolabina uygun bir yatakla takim yapmayi dusunuyorum

Bu arada kan sulandırıcı iğne olanlar mecburen sezaryan oluyor..
hatta direk genel anestezi ile olunuyor...
Genel anestesizi de makyaja ojeye izin var mı acaba peki..
canim igne kullanip normalxdogum yapanlarda var hemen sezeryana razi olma bence normal en guzeli.. Ayrica genel anestezi de sart demedi bana doktorum ve kesinlikle genel istemiyorum ben

Aa neden ki merak ettim? Genel anesteziden zaten hemen uyanılmıyor ki, makyajı bilmem ama oje olmuyor diye biliyorum.
Senin doktorunun dogum ucreti ne kadar canim tobb da? cok fazla isteyen yerler var ya acikcasi bizim Kadar verecek durumumuz yok. ben baskente gidiyorum 1000 lira dogum uvreti 1000 de oda ucreti verecegim doktorumdanfa cok memnunum acikcasi..

Senin doktorunun dogum ucreti ne kadar canim tobb da? cok fazla isteyen yerler var ya acikcasi bizim Kadar verecek durumumuz yok. ben baskente gidiyorum 1000 lira dogum uvreti 1000 de oda ucreti verecegim doktorumdanfa cok memnunum acikcasi..
Bizim hastane paketi 6500 cnm ocak ayında da artacak 7000 olur diye düşünüyoruz. İlki de orada olmuştu güzeldi herşey. O nedenle fotoğrafçı konusunda cimri davranıyorum biraz da :)

Bizim hastane paketi 6500 cnm ocak ayında da artacak 7000 olur diye düşünüyoruz. İlki de orada olmuştu güzeldi herşey. O nedenle fotoğrafçı konusunda cimri davranıyorum biraz da :)
Her sey dahil paket heralde di mi bu canim muayene ucretleri fln

Bir de bu 300 liraya buldugun fotografciya ney dahil canim? Esin bakamadi heralde dogum esnasinda aslinda benimkide bakabilir mi emin degilim sonucta karisini kesecekler:bicak::bicak: kan fln derken belki kotu olabilir

Bir de bu 300 liraya buldugun fotografciya ney dahil canim? Esin bakamadi heralde dogum esnasinda aslinda benimkide bakabilir mi emin degilim sonucta karisini kesecekler:bicak::bicak: kan fln derken belki kotu olabilir
Açıkcası şöyle oldu tatlım kordonu filan kesilirken videoya çekmişti eşim. Ama ben kesi yeri kapatırken dr a koter mi yapıyorsun dedim. Koku aldım çünkü eşim de merak edip bakınca fenalaştı :))))) sonra onu çıkarttılar, zaten bağırsaklar da görünüyormuş :) o nedenle Doğumdan sonra gaz sancısı oluyor zaten. Çekmedi fotoğraf o nedenle safım benim. Şimdi sesi çıkmıyor ben yanında oturayım Doğumda diyor. Çok üzülmüş kesi yerini görünce. Onunla da konuştum 300 liralık iyi bence Dedi Doğumdan sonra daha güzel çektiririz iyileşince Dedi. 300 liraya sadece Doğum anları, doğumhane fotoları ve hemen sonrasındaki oda fotoları, ilk emzirme (:halay:) vs dahil. Hastanede sizi karşılıyorum Dedi, odaya birlikte çıkıyoruz Doğuma girmeden foto çekip Doğuma birlikte iniyoruz Dedi. Ama bu fotoların hepsini veriyor sayı sınırı yok. Flash bellekte veriyormuş. Albüm yokmuş.

Sorayım iyice ...normal istemiyorum ama epidural isterim tabiki
Canim ben ameliyatli biri olarak sunu soyleyebilirim ko keske normal sansim olsaydi doktorumada cok israr ettim ama riske atmam diyor.. Ameliyat oluyorsun sonucta hemen toparlanamiyorsun cocugun sana muhtac oluyor normal dogumdan sonra rahat ediyorsun hayirlisi insallah tabi hangisi hayirlisiysa o olsun

Açıkcası şöyle oldu tatlım kordonu filan kesilirken videoya çekmişti eşim. Ama ben kesi yeri kapatırken dr a koter mi yapıyorsun dedim. Koku aldım çünkü eşim de merak edip bakınca fenalaştı :))))) sonra onu çıkarttılar, zaten bağırsaklar da görünüyormuş :) o nedenle Doğumdan sonra gaz sancısı oluyor zaten. Çekmedi fotoğraf o nedenle safım benim. Şimdi sesi çıkmıyor ben yanında oturayım Doğumda diyor. Çok üzülmüş kesi yerini görünce. Onunla da konuştum 300 liralık iyi bence Dedi Doğumdan sonra daha güzel çektiririz iyileşince Dedi. 300 liraya sadece Doğum anları, doğumhane fotoları ve hemen sonrasındaki oda fotoları, ilk emzirme :-)halay:) vs dahil. Hastanede sizi karşılıyorum Dedi, odaya birlikte çıkıyoruz Doğuma girmeden foto çekip Doğuma birlikte iniyoruz Dedi. Ama bu fotoların hepsini veriyor sayı sınırı yok. Flash bellekte veriyormuş. Albüm yokmuş.
Hmm album olmadigi icin ucuz o zaman canim :))

Şöyle epidural sezaryen 2 gece yatış ve 2 günde yapılacak herşey bebeğin muayenesi tahlilleri bir de işitme testleri vs dahil. Doğum öncesi muayeneler hariç
Oyy baya pahaliymis o zaman benim hastaneye gore :)) aslinda bende daha once ameliyat oldugum doktoeuma gitmek istemistim ama dogum icin 8 bin isteyince vazgectik :) zaten bu tedaviler cok masrafli borctan kurtulamadik:KK47::skandal:hayirlisii insallahh yaa benm cok yakinim da dogum yaptigi ve memnun kaldigi icin baskentte cok rahat icim acikcasi

Oyy baya pahaliymis o zaman benim hastaneye gore :)) aslinda bende daha once ameliyat oldugum doktoeuma gitmek istemistim ama dogum icin 8 bin isteyince vazgectik :) zaten bu tedaviler cok masrafli borctan kurtulamadik:KK47::skandal:hayirlisii insallahh yaa benm cok yakinim da dogum yaptigi ve memnun kaldigi icin baskentte cok rahat icim acikcasi
Kuzum bizde dr orda diye gidiyoruz valla tamam hastane süper ilgi alaka süper hatta altın takıyorlar bizi affedin sizi kazıkladık dercesine ama ben başka dr a gitmem. :( hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi inşallah, herkes bir şekilde doğuruyor sonuçta :) korkularımızdan sıyrılamıyoruz sadece :)

Back
X