2017 ocak-şubat anneleri

Merhaba kızlar benimde hayırlısıyla 19 şubat görünüyor ilk annelik heyecanı yaşayacağım tarih inşAllah :dua:2 haziran transferli tüp bebek annesi olucam. Cinsiyetler için çok erken değilmi şimdiden belli oluyormu???

Herkese iyi akşamlar....
Kızlar göğüsleriniz ne alemde..benim bi tanesinin altı nedense kıpkırmızı...:)) 3 katı büyüdü..bu gidişle benim göğüsler alır başını gider
Benmkide baya buyudu canm 3 kilo aldim tam 16. Haftadayim ama gomleklerim gogus kismindan olmuyor

@gipsyy evet canım aç kalmamaya dikkat ediyorum.biseyler atistiriyorum.yoksa daha kötü oluyor.benim 3 gündür başladı.zaten 6.nci haftada başlarmış mide bulantisi.
Ahh kizzlarr 12. Haftaya kadarr devamm mide bulantilarii ben halaa arada cikardigim oluyor :(( cok kotu bisii midee bilantisii allah yardimcinizz olsun gececegini dusunun sabredinn

Merhaba kızlar benimde hayırlısıyla 19 şubat görünüyor ilk annelik heyecanı yaşayacağım tarih inşAllah :dua:2 haziran transferli tüp bebek annesi olucam. Cinsiyetler için çok erken değilmi şimdiden belli oluyormu???
Degil canm 12. Haftada belli oldugu oluyor

Degil canm 12. Haftada belli oldugu oluyor
hımm ben temmuzun 18 den sonra ultrasona girmedim sadece cuma günü kalp atışını dinledik yurt dışında yaşıyorum sistem farklı biraz pazartesi günü ultrason için gün alıcam ama burda 4.5/5 ayından önce söylemiyolarmış

Ebebekte indirim var çok uygun aklında olsun:) salıyada az kaldı. Merak ediyorum senide gelse bir an önce artık :)
Aynenn yaa bende cok merak ediyorum.. Bizim bebeklerimiz insallah kis bebegi olacaklar cogu yerde su anda kisliklarda indirim var biraz baktimda bende:)) ay cok heyecanli yaa allahim kucamiza almayida nasip etsin insallah o gunleride gorelimm

Aynenn yaa bende cok merak ediyorum.. Bizim bebeklerimiz insallah kis bebegi olacaklar cogu yerde su anda kisliklarda indirim var biraz baktimda bende:)) ay cok heyecanli yaa allahim kucamiza almayida nasip etsin insallah o gunleride gorelimm
Aminnnnn inşallah tek dileğimiz bu artık :anne::dua:

Merhabalar bizde 14. Haftamızdayız 13. HaftAda kıza benziyor ama kesin değil denildi dün ani kusma nedeniyle hastaneye gittim 14+1 deyiz doktor pipi görüyorum ama daha erken kesin değil dedi şaşırdık kaldık kimisi diyor ki pipi gördüyse o değişmez erkektir diyorlar sizce nedir bunun aslı?

Merhabalar bizde 14. Haftamızdayız 13. HaftAda kıza benziyor ama kesin değil denildi dün ani kusma nedeniyle hastaneye gittim 14+1 deyiz doktor pipi görüyorum ama daha erken kesin değil dedi şaşırdık kaldık kimisi diyor ki pipi gördüyse o değişmez erkektir diyorlar sizce nedir bunun aslı?
Canım benim bir arkadaşıma 12. haftada erkek denildi, bir ay öyle sandılar bir sonraki kontrolde kız oldu:) olabiliyor yani

Canım benim bir arkadaşıma 12. haftada erkek denildi, bir ay öyle sandılar bir sonraki kontrolde kız oldu:) olabiliyor yani
Aaaa hayirr yaa banada 12 de erkek dedi simdi kiz derse cok sasiracam ve kendimi bir aydir hep erkege alistirdim :)) Hep erkek seylerine bakiyorumm koz reyonlarina cok yabanciyimm :))

Back
X