Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmkide baya buyudu canm 3 kilo aldim tam 16. Haftadayim ama gomleklerim gogus kismindan olmuyorHerkese iyi akşamlar....
Kızlar göğüsleriniz ne alemde..benim bi tanesinin altı nedense kıpkırmızı...:)) 3 katı büyüdü..bu gidişle benim göğüsler alır başını gider
Ahh kizzlarr 12. Haftaya kadarr devamm mide bulantilarii ben halaa arada cikardigim oluyor@gipsyy evet canım aç kalmamaya dikkat ediyorum.biseyler atistiriyorum.yoksa daha kötü oluyor.benim 3 gündür başladı.zaten 6.nci haftada başlarmış mide bulantisi.
Degil canm 12. Haftada belli oldugu oluyorMerhaba kızlar benimde hayırlısıyla 19 şubat görünüyor ilk annelik heyecanı yaşayacağım tarih inşAllah2 haziran transferli tüp bebek annesi olucam. Cinsiyetler için çok erken değilmi şimdiden belli oluyormu???
Ebebekte indirim var çok uygun aklında olsun:) salıyada az kaldı. Merak ediyorum senide gelse bir an önce artık :)Yaa bende sali gunundenn sonraa alcammm insallahhh :)))
hımm ben temmuzun 18 den sonra ultrasona girmedim sadece cuma günü kalp atışını dinledik yurt dışında yaşıyorum sistem farklı biraz pazartesi günü ultrason için gün alıcam ama burda 4.5/5 ayından önce söylemiyolarmışDegil canm 12. Haftada belli oldugu oluyor
Aynenn yaa bende cok merak ediyorum.. Bizim bebeklerimiz insallah kis bebegi olacaklar cogu yerde su anda kisliklarda indirim var biraz baktimda bende:)) ay cok heyecanli yaa allahim kucamiza almayida nasip etsin insallah o gunleride gorelimmEbebekte indirim var çok uygun aklında olsun:) salıyada az kaldı. Merak ediyorum senide gelse bir an önce artık :)
Aminnnnn inşallah tek dileğimiz bu artıkAynenn yaa bende cok merak ediyorum.. Bizim bebeklerimiz insallah kis bebegi olacaklar cogu yerde su anda kisliklarda indirim var biraz baktimda bende:)) ay cok heyecanli yaa allahim kucamiza almayida nasip etsin insallah o gunleride gorelimm
Az miktarda oluyor canm ama sari degil her zamanki gibi oluyor
Ben sorayım bi doktora o zamanAz miktarda oluyor canm ama sari degil her zamanki gibi oluyor
Canım benim bir arkadaşıma 12. haftada erkek denildi, bir ay öyle sandılar bir sonraki kontrolde kız oldu:) olabiliyor yaniMerhabalar bizde 14. Haftamızdayız 13. HaftAda kıza benziyor ama kesin değil denildi dün ani kusma nedeniyle hastaneye gittim 14+1 deyiz doktor pipi görüyorum ama daha erken kesin değil dedi şaşırdık kaldık kimisi diyor ki pipi gördüyse o değişmez erkektir diyorlar sizce nedir bunun aslı?
bende de oluyor ama süt kıvamında beyz renkliBen sorayım bi doktora o zaman
Canm alttan muayene etti mi doktor sadece ustten mi bakiyorBen sorayım bi doktora o zaman
Aaaa hayirr yaa banada 12 de erkek dedi simdi kiz derse cok sasiracam ve kendimi bir aydir hep erkege alistirdim :)) Hep erkek seylerine bakiyorumm koz reyonlarina cok yabanciyimm :))Canım benim bir arkadaşıma 12. haftada erkek denildi, bir ay öyle sandılar bir sonraki kontrolde kız oldu:) olabiliyor yani
Bununla ilgili kanitlanmis bir etki yok canm daha bugun bununla ilgili biryazi okudumkızlar bir de sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi? Bu konuyla ilgili bilginiz var mı?