2017 ocak-şubat anneleri

Bizde kendimizi kıza çok alıştırdık hatta isim bile koyduk :) ama heralde bu bize sürpriz yapacak bi öyle bi böyle sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil :)) ultrason konusunda bende çok endişeliyim ama araştırmalarım sonucu çok uzun bakılan ultrasonlar bebeği rahatsız ediyomuş yani gözü kime benziyo ağzı kime burnu kime diye keyfi şekilde ultrasonu uzatmamak gerekiyormuş 1 dk yı çok geçmiyo zaten doktor muayenesi ama doktorlara sorsan hiç bişe olmaz diyolar ama tedbiri elden bırakmayalım bebişlerimizin rahatı için fedakar ANALARIz biz :)

İyi akşamlar kızlar size bir iki sorum olacak bugün 10+6 günlük olduk

2 li tarama testlerinizi ne zaman yaptırdınız?
Ve ben hala progestan iğne oluyorum akşamları siz de iğne kullandınız mı ve ne zamana kadar?

Ve ben hala progestan iğne oluyorum akşamları siz de iğne kullandınız mı ve ne zamana kadar?
İkili test 12. Haftada yapiliyor ben progestan fitilini 12. Haftaya kadar igneyide kalp atisini duyana kadar kullandim

Cnm benim dr.um 2li testi yaptirmami önermedi ikiz olduğu için yüksek sonuç çıkacak yanıltır dedi bir de Allah korusun gerçekten down riski varsa aldırmayı düşünüyormusun dedi kesinlikle hayır dedim. O zaman gerek yok dedi. Iğne içinde ben şu an 13+3 haftalığım daha kullanıyorum doğuma kadar kullan dese kullanırım çünkü kanama yaşadım yine olacak diye çok korkuyorum

Benim 2 hafta önce kız dediler, bugün erkek dediler...
Şaşırdım kaldım...önemli olan sağlıklı olması ...

Hosbuldum canım hamdolsun bugunumuze ben mi oyleyim kızlar sudan sebepsiz Ağlıyorum perşembe günün stresi ayrı sanki tüp bebek ben yapmamisim bu stres nie kendimi anlayamiyorum sen nasılsın canım iyisindir inşallah
Bazen oluyor bendede...hormonlara bağlıyorum...ruh halim değişik...bence bu son 1 aydır ülkede yaşanılan olaylarda etkiledi...tv açmak istemiyorum...

Merhabalar bizde 14. Haftamızdayız 13. HaftAda kıza benziyor ama kesin değil denildi dün ani kusma nedeniyle hastaneye gittim 14+1 deyiz doktor pipi görüyorum ama daha erken kesin değil dedi şaşırdık kaldık kimisi diyor ki pipi gördüyse o değişmez erkektir diyorlar sizce nedir bunun aslı?
Aynı durumdayız...banada bugün erkek dedi dr..çok enterean ama ben kız hissediyorum...önemli olan sağlıkla kucağımıza alalımda...

Cnm benim dr.um 2li testi yaptirmami önermedi ikiz olduğu için yüksek sonuç çıkacak yanıltır dedi bir de Allah korusun gerçekten down riski varsa aldırmayı düşünüyormusun dedi kesinlikle hayır dedim. O zaman gerek yok dedi. Iğne içinde ben şu an 13+3 haftalığım daha kullanıyorum doğuma kadar kullan dese kullanırım çünkü kanama yaşadım yine olacak diye çok korkuyorum
İnşallah tekrar kanaman olmaz . Ben ne zaman Dr gitmem konusunda kararsızim iğneleri o yüzden sordum 12 haftaya kadar demişti bana .ben bir yandan da kan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ediyorum onu doğuma kadar dedi

Kızlar 14+2 yiz bugün rahmimde sizlama oluyor ara ara sizde oluyormu neden oluyordur inşallah bişi yoktur

merhaba,

bende aralık da evlendım, 3. ay korunmayı bıraktıktan sonrakı 3, ayda hamıle oldugumu oğrendım :)

benım ne bulantım, ne kusma, ne aşerme, ne tıksınme, hıc olmadı. arada rahım buyumesıne bağlı sancı oldu, belım cok hassas, ılk gebelık zamanında asırı depresyon yaşadım. ama 2 hafta sonra geçtı. sımdı zıbçık gıbıyım :)

6518464984 kez doktora gıttım, cinsiyet ıçın :) oncesınde gecırmıs olduğum başarısız karın ıcı amelıyatlarımdan dolayı oluşan, yara dokuları var. ve bebegımde tam on bolge de oldugu ıcın, skar dokuları goruntu kalıtesını bozuyormus.

muayene 'kesın erkek' olarak baslayıp ( kı pıpısını ben ve esım bıle gorebılıyor), 'hmm 90% kız bu' olarak devam ederken, ' skar blgesınde, bıraz buyusun yerı değişşin, ozaman bakalım' la bıtıyor :)

pek garıptır kı, gorunen pıpı, hatta yumurtalık az sonra kayboluyor :) bız o yuzden ne yaptık?? hem unısex alısverıs hemde elbıseler aldık :anneadayı::KK75::KK36:

Yok bir hafta sonra cikiyor.. Sende de mi pihtilasma sorunu var ?
Pihtilasma sorunu oldugu soylenmedi sanirim basarisiz 2 deneme oldugu icin progestan ve kan ignelerine devam .progestani 3 ay bitince keseriz dedi doktor bu arada iki kesem vardi kalp atislari 8. Haftada durdu bu yuzden kan igneleri doguma kadar dendi .

merhaba,

bende aralık da evlendım, 3. ay korunmayı bıraktıktan sonrakı 3, ayda hamıle oldugumu oğrendım :)

benım ne bulantım, ne kusma, ne aşerme, ne tıksınme, hıc olmadı. arada rahım buyumesıne bağlı sancı oldu, belım cok hassas, ılk gebelık zamanında asırı depresyon yaşadım. ama 2 hafta sonra geçtı. sımdı zıbçık gıbıyım :)

6518464984 kez doktora gıttım, cinsiyet ıçın :) oncesınde gecırmıs olduğum başarısız karın ıcı amelıyatlarımdan dolayı oluşan, yara dokuları var. ve bebegımde tam on bolge de oldugu ıcın, skar dokuları goruntu kalıtesını bozuyormus.

muayene 'kesın erkek' olarak baslayıp ( kı pıpısını ben ve esım bıle gorebılıyor), 'hmm 90% kız bu' olarak devam ederken, ' skar blgesınde, bıraz buyusun yerı değişşin, ozaman bakalım' la bıtıyor :)

pek garıptır kı, gorunen pıpı, hatta yumurtalık az sonra kayboluyor :) bız o yuzden ne yaptık?? hem unısex alısverıs hemde elbıseler aldık :anneadayı::KK75::KK36:
Kusma bulanti hicbir belirti bende de yok rahim sizlamasi ve gogus dolgunlugu disinda supheye dusuyorum hamile degil miyim diye :)

Back
X