• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ocak-şubat anneleri

Nette arastiriyorum herkez son ayinda catlamis ben daha 4. Ayimda catlamaya basladim :KK43:(
Canım sen 5.ayın içindesin olacak okadar yavas yavaş çatlıcak hepimiz eninde sonunda olacak. Çatlayan yerleri kaşıma iz kalmasın

Gunayydinn hanimlarr hala benim gibi sabahlari bulantiyla uyanip kusaniniz var mi acaba :((

Amin amin şu mübarek ezanlar hürmetine Rabbim sağ salim versin bizlere alalım yavrularimizi kucağımıza çok istiyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum kızlar ya

Cinsiyeti belli olanlar isim düşünüyor mu acaba merak ediyorum bu isme nasıl karar vericez yahu :)) ben çok isim araştırdım bi tanesini beğensem aklım diğerlerinde kalıyor buldumcuk muyum neyim :))

:) İsim düşünmedik henüz aklımda bir iki işim var ama.eşimle biraraya gelemiyorum eşim sehirndisinda :( konuşamadık birnturlu ama cidden çok kafa karıştırıcı bibdurum

Cinsiyeti belli olanlar isim düşünüyor mu acaba merak ediyorum bu isme nasıl karar vericez yahu :)) ben çok isim araştırdım bi tanesini beğensem aklım diğerlerinde kalıyor buldumcuk muyum neyim :))
Bende hangi isme baksam begenemiyorum begendiklerimi esim begenmiyor.. onun en basindan itibaren koymak istedigi bir isim vardi bu gidisle onu koyacagiz :))

Günaydın Allah nasip ederse inşallah oğlumuzun adı Mahir Berat olacak Mahir İ babası Berat'ı ben istedim :) kız olsaydı Zeynep Ece koyacaktık

Back
X