- 23 Aralık 2014
- 782
- 716
- 103
Canım sen 5.ayın içindesin olacak okadar yavas yavaş çatlıcak hepimiz eninde sonunda olacak. Çatlayan yerleri kaşıma iz kalmasınNette arastiriyorum herkez son ayinda catlamis ben daha 4. Ayimda catlamaya basladim(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen 5.ayın içindesin olacak okadar yavas yavaş çatlıcak hepimiz eninde sonunda olacak. Çatlayan yerleri kaşıma iz kalmasınNette arastiriyorum herkez son ayinda catlamis ben daha 4. Ayimda catlamaya basladim(
Zaman zaman mide bulantım oluyor,ama eskisi gibi hergün değil canım ...geçer 1-2 haftayaGunayydinn hanimlarr hala benim gibi sabahlari bulantiyla uyanip kusaniniz var mi acaba(
Benimde eskisi kadar degil evet ama tammen gecsin artikk yaaZaman zaman mide bulantım oluyor,ama eskisi gibi hergün değil canım ...geçer 1-2 haftaya
Ogrenrsiniz canm muhtemelen buyumus bayaaGünaydın güzel anneler bizde bugün cinsiyet öğrencez inşallah 17 haftaya girdik görürüz artık dimi ? :) herkese Mutlu sağlıklı haftalar
günaydın canım, ben varım her daim bulantı çeken. Akşam yine tüm yediklerimi çıkarttım.Gunayydinn hanimlarr hala benim gibi sabahlari bulantiyla uyanip kusaniniz var mi acaba(
Massallahh canmm kucagimizaa aldogimiz gunleridee goruruz insallah :))Kızlar oğlum olacak inşallah gördük pipisini :))
Amin Amin inşallah tek duamız bu ...Massallahh canmm kucagimizaa aldogimiz gunleridee goruruz insallah :))
Maşallah sağlıcakla gelsinBenimde. Oğlum olacak nasipse ben 13. Haftada gördüm kesin net eşşek sıpası :)
İnşallah inşallah sağlıcakla gelsin cümlemizinki rabbim kavuştursun inşallah
Bende hangi isme baksam begenemiyorum begendiklerimi esim begenmiyor.. onun en basindan itibaren koymak istedigi bir isim vardi bu gidisle onu koyacagiz :))Cinsiyeti belli olanlar isim düşünüyor mu acaba merak ediyorum bu isme nasıl karar vericez yahu :)) ben çok isim araştırdım bi tanesini beğensem aklım diğerlerinde kalıyor buldumcuk muyum neyim :))