2017 ocak-şubat anneleri

kızlar merhaba,
ben en son doktora gittiğimde akıntım olduğu için doktor kültür aldı. Sonuçlarım çıkmış, üreme varmış antibyotik yazdı. Kullanırken içim rahat değil ancak tedavi edilmezse erken doğuma neden olabilliyormuş. Allaha emanet içiyorum artık
Bendede hep akıntı var canım. Bir ara kesildi toz şekilde bir antibiyotik vermişti doktor. Şimdi yine başladı. Zararlı olan bir ilacı vermezler bence

Bendede hep akıntı var canım. Bir ara kesildi toz şekilde bir antibiyotik vermişti doktor. Şimdi yine başladı. Zararlı olan bir ilacı vermezler bence
evet doktor bu gibi durumlarda kullanıyoruz dedi, b grubuymuş 1000lik augmentin. Umarım geçer bayram dönüşü tekrar gideceğim kültür yapacak

evet doktor bu gibi durumlarda kullanıyoruz dedi, b grubuymuş 1000lik augmentin. Umarım geçer bayram dönüşü tekrar gideceğim kültür yapacak
Augmentin 1000 lik çok ağır diilmi ya. Toz şeklinde başka antibiyotik yazamazmıydı acaba daha hafif. Senin akıntın gerçekten sıkıntılı sanırım. İnşallah gecer canım. Bakalım yarın ne dicek bana doktor. Sürekli iç çanaşırı değiştirip kuru tutman lazım o bölgeyi.

Bir de ayrıntılıyı kendi doktorunuz mu yapacak, yoksa başka bir doktora mı yönlendirdi? Beni başka bir doktora yönlendirecekmiş

Augmentin 1000 lik çok ağır diilmi ya. Toz şeklinde başka antibiyotik yazamazmıydı acaba daha hafif. Senin akıntın gerçekten sıkıntılı sanırım. İnşallah gecer canım. Bakalım yarın ne dicek bana doktor. Sürekli iç çanaşırı değiştirip kuru tutman lazım o bölgeyi.
aynen ben de ilk duyduğumda korktum, demek ki yoğun bir üreme var. Yoksa vermezdi. Çünkü benim karaciğer enzim değerlerim de yükseliyor ve bu sebepten vitamin bile vermiyor bana.

Bir de ayrıntılıyı kendi doktorunuz mu yapacak, yoksa başka bir doktora mı yönlendirdi? Beni başka bir doktora yönlendirecekmiş
Ayrintiliyi perinatologlar yapiyot eger doktorunun uzmanligi yoksa bu alanda baska birine yonlendirmistir canim..

Canım benimki sürekli kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum. Elimi karnıma koyuyorum tekmeliyor ve artık sürekli yapıyor. Eşimde hissetti artık dışarıda hissediliyor. Bence seninkide kıpırdıyordur ama anlamıyosundur. Öyle olabilirmiş bazılarında.
evet 20den önce hissedilmeyebiliyomuş. zayıf kişilerde falan daha erken hissediliyomuş. ben de zayıftım ama hiç de hissetmedim. artık sağlıklı olsun da benim ne hissettiğim önemli değil valla

Kızlar dogumdan sonra sutumz olur ya da olmaz ins olur da her ihtimalde süt sagma makinesi mi ne ondan alcakmısınız bi de süt olursa mesela cok biberona gerek yok ama mama icin daha fazla gerek vardr illa ihtiyac olur onu nasıl yapcaksınız evdeyim bu aralar diye biraz bakınıyorum kafamda deli sorularrr :deli::spor:

Kızlar dogumdan sonra sutumz olur ya da olmaz ins olur da her ihtimalde süt sagma makinesi mi ne ondan alcakmısınız bi de süt olursa mesela cok biberona gerek yok ama mama icin daha fazla gerek vardr illa ihtiyac olur onu nasıl yapcaksınız evdeyim bu aralar diye biraz bakınıyorum kafamda deli sorularrr :deli::spor:
Sut sagma makinasi gerekli canm cunku ilk zamanlarda sutun cok fazla oluyomus sut atesi diye birsey var eger sagmazsan sutunu kotu oluyormussun.. Bir de sen de calisiyorsun diye hatirliyorum sutleri bolken kadinlar sagip buzlukta muhafaza ediyorlarmis 6 ay kalabiliyormus orda ben o sekilde yapmayi dusunuyorum ilk zamanlar sagip saklicam.

O zaman karşılamayız sanırsam. Ne kadar sürüyır bilmiyorumda. Ya çok heycanlandım az kaldı umarım herşeyleri sağlıklı çıkar bebişlerin
Yarin saat kadar suruyormus canm bebegin tum organlarina fln bakicakmis.. Evet bende cokk heyecanlaniyorum cinsiyetlerimizde o zaman netlesecek. İnsallah saglikli bir sekilde buyumustur mucizelerimizz yaa insallah hic bir sorun cikmaz

Yarin saat kadar suruyormus canm bebegin tum organlarina fln bakicakmis.. Evet bende cokk heyecanlaniyorum cinsiyetlerimizde o zaman netlesecek. İnsallah saglikli bir sekilde buyumustur mucizelerimizz yaa insallah hic bir sorun cikmaz
İnşallah canım. Hissetmeye başladınmı tekmelerini

Back
X