2017 ocak-şubat anneleri

Biz dün bi indirime denk geldik ve hic aklımızda yokken bebek arabasını aldık. Casual Cadillac Air Comfort.. aslnda en son alcaktim.indirime denk geldik ve kullanımı cok rahat yoksa benim de arastrmalarımda agir basan Mamas Papasdı ki satıcı bile benim aldıgımdan bir tık ustte oldugunu soyledi yani gonul rahatlıgıyla alabilirsin :) bebek arabasını dogduktan bikac ay sonra da alirım diyordum sadece puset alcaktm ama baktımki bu modelde puset tek hareketle monte oluyo ve elde tasimak zor olcagı icin cok mantıklı :))) herseyden otesi artık rahatım dusunmem gereken bi sey daha halloldu :)
Baktım güzel görünüyor aslında seçenek olabilir bence de. Bizim burda babymall var tüm markalar varmış orada ve uygun oluyormuş fiyatı da bi fırsat bulsam oraya gitmeyi istiyorum. Bebek arabası olmadan yapamam ben, gezerim çünkü öyle 40 gün duramam evde. Siz de duramayacaksınız bence :)

Spor ve yuruyus faydalı dogum icin bu genel geçer bir sey her yerde yazıyo kızlar ama ben daha hic yurumeye baslayamadim ayagımı sakatladıgm icin :KK43: normalde hayatımın hicbir kısmnda boyle oturmadım kendimi cok tıfıl hissetmeye basladm :) siz neler yapıyosunuz spor var mı hayatınızda? Yapmamak normal dogumu cok etkiler mi kolaylık zorluk açısından ? :deli:
Yüzmek çok faydalıymış çok istedim gitmek ama enfeksiyondan çok korkuyorum o yüzden sadece yürüyüş hergün değil haftada 3-4 kere

Spor ve yuruyus faydalı dogum icin bu genel geçer bir sey her yerde yazıyo kızlar ama ben daha hic yurumeye baslayamadim ayagımı sakatladıgm icin :KK43: normalde hayatımın hicbir kısmnda boyle oturmadım kendimi cok tıfıl hissetmeye basladm :) siz neler yapıyosunuz spor var mı hayatınızda? Yapmamak normal dogumu cok etkiler mi kolaylık zorluk açısından ? :deli:
Ben spor yapamıyorum malum kanamadan dolayı korkuyorum ve yasak da zaten yoksa pilatesi bırakmazdım. Ama yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça, ağrılarım az oluyor yürüyünce gerilme hissetmiyorum karnımda rahatlıyor. Geçmiş olsun bu arada canım ayağına ne oldu haberim yoktu benim

Baktım güzel görünüyor aslında seçenek olabilir bence de. Bizim burda babymall var tüm markalar varmış orada ve uygun oluyormuş fiyatı da bi fırsat bulsam oraya gitmeyi istiyorum. Bebek arabası olmadan yapamam ben, gezerim çünkü öyle 40 gün duramam evde. Siz de duramayacaksınız bence :)
Bence de ben 5 gun bile cıkmama durumunda ki bunda mecburdum psikolojimin bozuldugunu hissettim resmen catlycaktım 40 gün nedir yaa :)))

Ben spor yapamıyorum malum kanamadan dolayı korkuyorum ve yasak da zaten yoksa pilatesi bırakmazdım. Ama yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça, ağrılarım az oluyor yürüyünce gerilme hissetmiyorum karnımda rahatlıyor. Geçmiş olsun bu arada canım ayağına ne oldu haberim yoktu benim
Sagol canım ya bi tansiyon yukselmesi yasadm bas agrısı cok arttı vs.kontrol altnda tuttum diye ilac da almadm gece en son vucut dayanamadı heralde ayaga kalknca dunyam karardi dusuyodum bebis zarar gormesin derken ayagm ters dindu resmen :( kırıldı :(

:KK72:
Sagol canım ya bi tansiyon yukselmesi yasadm bas agrısı cok arttı vs.kontrol altnda tuttum diye ilac da almadm gece en son vucut dayanamadı heralde ayaga kalknca dunyam karardi dusuyodum bebis zarar gormesin derken ayagm ters dindu resmen :KK43: kırıldı :KK43:
Ahhh çok geçmiş olsun içim gitti ya. Bununla geçmiş gitmiş olsun cnm. Kızlarr kaç kilo aldınız? Ben coşuyorum bu ara :KK72:

Hissediyor daha doğrusu zorla hissettiriyorum :) benim oğlan sabahları erken saatte çok aktif maşallah eşimi uyandırıp elini koyuyorum karnıma oda hissetsin biz bu anlar için kaç sene uğraştık bu mutluluğu tek yaşamak yetmiyo
Benimki iki haftadr hissediyor canim hatta aksamlari gobegimi aciyoruz tekme atinca disardan belli bile oluyor pit ediyor gobegim :) benim bebegim geceleri pek hareketli annesini uyandiriyor o yuzden hep yorgunum sanki :)

Biz dün bi indirime denk geldik ve hic aklımızda yokken bebek arabasını aldık. Casual Cadillac Air Comfort.. aslnda en son alcaktim.indirime denk geldik ve kullanımı cok rahat yoksa benim de arastrmalarımda agir basan Mamas Papasdı ki satıcı bile benim aldıgımdan bir tık ustte oldugunu soyledi yani gonul rahatlıgıyla alabilirsin :) bebek arabasını dogduktan bikac ay sonra da alirım diyordum sadece puset alcaktm ama baktımki bu modelde puset tek hareketle monte oluyo ve elde tasimak zor olcagı icin cok mantıklı :))) herseyden otesi artık rahatım dusunmem gereken bi sey daha halloldu :)
Bende hemen bakip incelicem canm aldigin urunu bende mamas papaslara bakiyorum bu sira

Kizlar mamas papas almayi dusunenler acaba urbo 2 modeli mi armadillo flip mi sizce ? tasarim olarak farklari var ama fonksoyon olarak ne farklari var ben anlayamadim nelere dikkat etmeli sizce? Tecrubeli anneler cvp verirse ozellikle sevinirim :)

Bende hemen bakip incelicem canm aldigin urunu bende mamas papaslara bakiyorum bu sira
Kullanımı cok rahattı canım boyle tek elle tam tur attırabiliyosun rahatlıkla. Sökup takması cok kolay. Sadece yanda bi bolum çinden geliyomus bu durum da bircok markada varmiş. Diger kısımları fransa üretimi. Tavsiye ederim :)

Ben 5 kilo aldim canim bir haftadr tartilmiyorum ama bu hafta istahim felaket acik
Ben bu hafta 2 kilo almışım :( toplamda 5 kilo oldu ama son bir buçuk aya kadar kilo almamıştım ben. Gerçi şimdi bir yiyorum ki kendimi tanıyamıyorum. Önceden ye diye önüme koyan annem şimdi çok gelmesin demeye başladı :)))

Back
X