- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kıllanmıyormusun ben adalat ve pruluton depot kullanıyorumBenim de 29+4 de 26mm aciklik cikti 2 gundur yatiyorum ama bu aksam bel ve karnimd agri var iyice tirsmaya basladim
Erken dogum icin bi igne oldum 2 tanede ciger gelistirici igne oldum baska bi ilac kullanmiyorum simdilikİlaç kıllanmıyormusun ben adalat ve pruluton depot kullanıyorum
Bende oldum onları çok faydası var erken doğunca çoğu rahatsızlığı kolay atlatıyorlarmış inşallah vakitlice gelirlerErken dogum icin bi igne oldum 2 tanede ciger gelistirici igne oldum baska bi ilac kullanmiyorum simdilik
Ins tek temennim oBende oldum onları çok faydası var erken doğunca çoğu rahatsızlığı kolay atlatıyorlarmış inşallah vakitlice gelirler
Canım ben de ayrı kurutma makinesi var, mielenin ancak bazı kıyafetleri küçültüyor ve tabi yıpranma daha fazla oluyor. Ama iç çamaşırları çarşaflar kotlar için çok iyiKızlar çok alakasız ama yaşadığım yerde kışın çok hava kirliliği oluyor çamaşırları hep eve asıyordum ama artık asamam bebeği deterjan kokusu rahatsız eder diyorum
Kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz kullananınız var mı ??? Ya da tavsiyesi olan ?
Bizdede bosh kurutma var ama çok kuru çıkarmıyor ve çok kırıştırıyor 8 yıllık makine belki yeni jenerasyonlar iyidirCanım ben de ayrı kurutma makinesi var, mielenin ancak bazı kıyafetleri küçültüyor ve tabi yıpranma daha fazla oluyor. Ama iç çamaşırları çarşaflar kotlar için çok iyi
ben kurutmasından memnunum çok kuru seçeneği var kupkuru çıkıyor. Havlular yumuşacık oluyor ki ben yumuşatıcı kullanmıyorum. Ama dediğim gibi tişört bluz gömlek atmıyorum küçültüyor. Çorap ve iç çamaşırlarını da ilk yıkamada küçültüyor, bir beden büyük alıyorum :)Bizdede bosh kurutma var ama çok kuru çıkarmıyor ve çok kırıştırıyor 8 yıllık makine belki yeni jenerasyonlar iyidir
Ayy Allah korusun inşallah yalancı agrılardır karnında sertleşme gevşeme durumları var mı ? Benim agrılarım çok fazlaydı dik duramıyordum kasıklarıma baskı gibi oluyodu tuvalet yapamıyordum patlayacak gibi Allah kimseye ve bir daha bana yaşatmasın çok fenaydı aklıma geldikçe panik atak geçiriyorumKizlar bugun adet agrisi gibi boyle
Gaz sancisi gibi tam tarif edemiyorum bir agrim var normalmi bu acaba?
Yok canm sadece adet agrisi gibi agri hissettim sonra uzandim bir sure gecto su anda sukur bir an panik yaptim bendeAyy Allah korusun inşallah yalancı agrılardır karnında sertleşme gevşeme durumları var mı ? Benim agrılarım çok fazlaydı dik duramıyordum kasıklarıma baskı gibi oluyodu tuvalet yapamıyordum patlayacak gibi Allah kimseye ve bir daha bana yaşatmasın çok fenaydı aklıma geldikçe panik atak geçiriyorum
bana sıvı alımın az olursa Ağrı'ların olur dediler o yüzden zorla günde 3 litre su içiyorum bide sol yana yatıyorum sürekli sen yorulduysan bebeğin seni uyardı demekki annecim biraz dinlen demiştirYok canm sadece adet agrisi gibi agri hissettim sonra uzandim bir sure gecto su anda sukur bir an panik yaptim bende
Benim de bulundugum yerde kışın cok zor kuruyor bu nedenle kurutma makinesi aldm canım yaklasık 3 senedir kullanıyorum cok memnunum aşırı pratik oluyo :)Kızlar çok alakasız ama yaşadığım yerde kışın çok hava kirliliği oluyor çamaşırları hep eve asıyordum ama artık asamam bebeği deterjan kokusu rahatsız eder diyorum
Kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz kullananınız var mı ??? Ya da tavsiyesi olan ?
Canım ben de ayrı kurutma makinesi var, mielenin ancak bazı kıyafetleri küçültüyor ve tabi yıpranma daha fazla oluyor. Ama iç çamaşırları çarşaflar kotlar için çok iyi
Genel olarak küçültüyormuş zaten kurutma makineleri kıyafetlerin çoğunda yazıyor ya tamburlu kurutma yapmayın diyorBizdede bosh kurutma var ama çok kuru çıkarmıyor ve çok kırıştırıyor 8 yıllık makine belki yeni jenerasyonlar iyidir
Hangi marka canım makinenBenim de bulundugum yerde kışın cok zor kuruyor bu nedenle kurutma makinesi aldm canım yaklasık 3 senedir kullanıyorum cok memnunum aşırı pratik oluyo :)
Allah gonlunuzue gore verir ins saglikla sihhatle kucaginiza alirsinizMerhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorım mayıs ta tüp bebek yaptırmıştım ama 7 haftalıkken kalp atışı yoktu o zaman çok yıpranmıştım . O acılara rağmen ikinci denemem i yaptım dondurulmuşlar la salı günü transferim oldu lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur bebişlerim tutunsun bana
Merhaba canim hatirladim senii evet rabbim yuzunu guldursun insallah bu sefer dualarim seninleMerhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorım mayıs ta tüp bebek yaptırmıştım ama 7 haftalıkken kalp atışı yoktu o zaman çok yıpranmıştım . O acılara rağmen ikinci denemem i yaptım dondurulmuşlar la salı günü transferim oldu lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur bebişlerim tutunsun bana