2017 ocak-şubat anneleri

Eksikeri internetten alırsınız kızlar ya istirahati bırakmayın Aman yavrular iyi olsun da eşya her türlü alınır ben de bazı eksikleri netten alıcam zaten fiyatlar daha uygun

Kizlae bu haftalarda sorun yasayan cok oliyor heralde bir kac gindur herkes kotu giden birseylerden bahsediyor bende tedirgin oldum iyice haftaua randevumuz var cok heyecanli ve stresliyim.. Bebegimin iriligi konusunda ne dicem bakalim bu sefer :( doktora stresle gidiyorum resmen yaa

Kızlar çok alakasız ama yaşadığım yerde kışın çok hava kirliliği oluyor çamaşırları hep eve asıyordum ama artık asamam bebeği deterjan kokusu rahatsız eder diyorum
Kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz kullananınız var mı ??? Ya da tavsiyesi olan ?
Canım ben de ayrı kurutma makinesi var, mielenin ancak bazı kıyafetleri küçültüyor ve tabi yıpranma daha fazla oluyor. Ama iç çamaşırları çarşaflar kotlar için çok iyi

Canım ben de ayrı kurutma makinesi var, mielenin ancak bazı kıyafetleri küçültüyor ve tabi yıpranma daha fazla oluyor. Ama iç çamaşırları çarşaflar kotlar için çok iyi
Bizdede bosh kurutma var ama çok kuru çıkarmıyor ve çok kırıştırıyor 8 yıllık makine belki yeni jenerasyonlar iyidir

Bizdede bosh kurutma var ama çok kuru çıkarmıyor ve çok kırıştırıyor 8 yıllık makine belki yeni jenerasyonlar iyidir
ben kurutmasından memnunum çok kuru seçeneği var kupkuru çıkıyor. Havlular yumuşacık oluyor ki ben yumuşatıcı kullanmıyorum. Ama dediğim gibi tişört bluz gömlek atmıyorum küçültüyor. Çorap ve iç çamaşırlarını da ilk yıkamada küçültüyor, bir beden büyük alıyorum :)

Kizlar bugun adet agrisi gibi boyle
Gaz sancisi gibi tam tarif edemiyorum bir agrim var normalmi bu acaba?

Kizlar bugun adet agrisi gibi boyle
Gaz sancisi gibi tam tarif edemiyorum bir agrim var normalmi bu acaba?
Ayy Allah korusun inşallah yalancı agrılardır karnında sertleşme gevşeme durumları var mı ? Benim agrılarım çok fazlaydı dik duramıyordum kasıklarıma baskı gibi oluyodu tuvalet yapamıyordum patlayacak gibi Allah kimseye ve bir daha bana yaşatmasın çok fenaydı aklıma geldikçe panik atak geçiriyorum

Ayy Allah korusun inşallah yalancı agrılardır karnında sertleşme gevşeme durumları var mı ? Benim agrılarım çok fazlaydı dik duramıyordum kasıklarıma baskı gibi oluyodu tuvalet yapamıyordum patlayacak gibi Allah kimseye ve bir daha bana yaşatmasın çok fenaydı aklıma geldikçe panik atak geçiriyorum
Yok canm sadece adet agrisi gibi agri hissettim sonra uzandim bir sure gecto su anda sukur bir an panik yaptim bende

Yok canm sadece adet agrisi gibi agri hissettim sonra uzandim bir sure gecto su anda sukur bir an panik yaptim bende
bana sıvı alımın az olursa Ağrı'ların olur dediler o yüzden zorla günde 3 litre su içiyorum bide sol yana yatıyorum sürekli sen yorulduysan bebeğin seni uyardı demekki annecim biraz dinlen demiştir ;)

Kızlar çok alakasız ama yaşadığım yerde kışın çok hava kirliliği oluyor çamaşırları hep eve asıyordum ama artık asamam bebeği deterjan kokusu rahatsız eder diyorum
Kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz kullananınız var mı ??? Ya da tavsiyesi olan ?
Benim de bulundugum yerde kışın cok zor kuruyor bu nedenle kurutma makinesi aldm canım yaklasık 3 senedir kullanıyorum cok memnunum aşırı pratik oluyo :)

Genel olarak küçültüyormuş zaten kurutma makineleri kıyafetlerin çoğunda yazıyor ya tamburlu kurutma yapmayın diyor
Ama benim için çok lazım küçültsün napim kışın çok nemli ve pis hiç kurumuyor dışarda :(

Merhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorım mayıs ta tüp bebek yaptırmıştım ama 7 haftalıkken kalp atışı yoktu o zaman çok yıpranmıştım . O acılara rağmen ikinci denemem i yaptım dondurulmuşlar la salı günü transferim oldu lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur bebişlerim tutunsun bana

Merhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorım mayıs ta tüp bebek yaptırmıştım ama 7 haftalıkken kalp atışı yoktu o zaman çok yıpranmıştım . O acılara rağmen ikinci denemem i yaptım dondurulmuşlar la salı günü transferim oldu lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur bebişlerim tutunsun bana
Allah gonlunuzue gore verir ins saglikla sihhatle kucaginiza alirsiniz

Merhaba canim hatirladim senii evet rabbim yuzunu guldursun insallah bu sefer dualarim seninle

Back
X