2017 ocak-şubat anneleri

Ay canım sende kendimi gördüm yaa ben de son ana kadar beklemiştim sabrıma ben bile şaşırmıştım:)
İnşallah gönlüne göre olur güzel haberini bekliyoruz
Yaa çok korkuyorum galiba negatifi duymaktan :))) şimdi tuvalete gittim yine böyle tırnak ucu kadar kahverengi bişey geldi moralim bozuldu tutmadı herhalde ya :/

Bence kan testini yap pozitifi gör sonra idrar testinin üstüne işe :halay:

Ona dayanamayabilirim işteee :))) şimdi yine kahverengi bişey gelmiş çok çok az tırnak ucu kadar ama daha koyu ben adet mi oluyorum acaba anlamadım ki çok moralim bozuldu :(

Ona dayanamayabilirim işteee :))) şimdi yine kahverengi bişey gelmiş çok çok az tırnak ucu kadar ama daha koyu ben adet mi oluyorum acaba anlamadım ki çok moralim bozuldu :KK43:
Kullandığın progestan ilaçlarıda hafif lekelenme yapıyor Canım telaşlanıp tutunmaya çalışan bebişini strese sokma bu işlerin yarısıda beyinde bitiyo önce relax takılma oluk oluk kanama yok şükürler olsun inşallah tutunuyor bebişin

Kullandığın progestan ilaçlarıda hafif lekelenme yapıyor Canım telaşlanıp tutunmaya çalışan bebişini strese sokma bu işlerin yarısıda beyinde bitiyo önce relax takılma oluk oluk kanama yok şükürler olsun inşallah tutunuyor bebişin
Evet çok şükür öyle büyük bir leke de değil :( işte insan korkuyo bilemiyorum... ama Rabbim en doğrusunu bilir olumludur inşallah olumsuzda da hayırlısı yarın haber vericem :)

Bide geçen ay 30 unda adet olmuştum daha adetime de var yakın olsa adet oluyorum diye korkucam ama dediğin gibi ilaçlardan herhalde bunlar

Kızlarrr sonucum çıktı :))) 10. Günüm 428 :) çok ama çok teşekkür ederimmmm çok destek oldunuz bana Allah razı olsun :) inşallah değerim katlanarak artar :)
canım çok çok sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin :) sen rahat ol güzel güzel katlanacak bence :) şimdi git testi al üstüne işe işte :))))

canım çok çok sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin :) sen rahat ol güzel güzel katlanacak bence :) şimdi git testi al üstüne işe işte :))))
Yaaaa :))) çok teşekkür ederim gerçekten çok umutlandırdın beni :) ben nasıl öğrendim :) sabah test yaptım ki :KK200:idrarda hemen pozitif çıktı sonra koşarak hastaneye gittik :)

Yaaaa :))) çok teşekkür ederim gerçekten çok umutlandırdın beni :) ben nasıl öğrendim :) sabah test yaptım ki :KK200:idrarda hemen pozitif çıktı sonra koşarak hastaneye gittik :)
Hayırlı olsun gerçekten tarifsiz duygular eski günlere gittim valla gözlerim doldu rabbim kucağına almak nasip etsin çok sevindim

Hadi ya :) ben hiç yapmadım daha :) ilk gebeliğimde de sonucu öğrenince yapmıştım :) sanırım benim negatife karşı gücüm yoktu :( şimdi sen bol bol dinlen güzel beslen. Ay şimdi sen Doğum yaptığında bizimkiler 6 aylık mı olmuş olacak :)

Kızlarrr sonucum çıktı :))) 10. Günüm 428 :) çok ama çok teşekkür ederimmmm çok destek oldunuz bana Allah razı olsun :) inşallah değerim katlanarak artar :)
Tebrikleerr ya vallahi sabah sabah gözlerin doldu nasıl sevindim inan oooy oy maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin bol dinlen güzel beslen veee tadını çıkar ❤️❤️

iyi hafta sonları kızlar. Yazılanları okudum, çok şükür güzel haberler var :) Göbekler ne alemde? ben 11 kilo almışım 30 haftaya kadar:olamaz: geçen kontrolde uyarmıştı doktor. Gebelik öncesi vücut kitle indeksim çok düşük olduğu için biraz kendimi avutuyorum ama yeni bir gardıroba ihtiyacım olacak bu gidişle. Çok kolay kilo alır oldum ben de anlamadım gitti:KK43:

• Beğen
Reactions: zkd
bu aralar bebek şekeri bakıyorum ama karar veremedim. bildiğiniz güzel yapan bi yer var mı? genelde instagramdan bakıyorum ben

Hayırlı olsun gerçekten tarifsiz duygular eski günlere gittim valla gözlerim doldu rabbim kucağına almak nasip etsin çok sevindim
Hiç sormayın ya bu nasıl bir duygu rüyada gibiyim :) ama insan yine de çok sevinemiyo bi yandan... inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın bende inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi

Hadi ya :) ben hiç yapmadım daha :) ilk gebeliğimde de sonucu öğrenince yapmıştım :) sanırım benim negatife karşı gücüm yoktu :KK43: şimdi sen bol bol dinlen güzel beslen. Ay şimdi sen Doğum yaptığında bizimkiler 6 aylık mı olmuş olacak :)
Yaptım yaaa :) ama sen gel bana sor bide :) anında çıktı pozitif yerimden kalkamadan eşime bağırdım :))) midem çok fena hiç yiyemiyorum ilaçlardan diyodum ama bebekten galiba :) yaaaaaa öyle olcak dimi gerçekten :) sizinkiler büyümüş olacak :) haberleşelim mutlaka :)

Tebrikleerr ya vallahi sabah sabah gözlerin doldu nasıl sevindim inan oooy oy maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin bol dinlen güzel beslen veee tadını çıkar ❤️❤️
Kalbim nasıl çarpıyo bu yazdıklarınızı okudukça :) inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bebeklerinizi inşallah bende alırım sizden sonra :) inşallah yaa şoktan çıkabilirsem ve kalp atışını duyduktan sonra keyfini çıkartıcam :)

Kalbim nasıl çarpıyo bu yazdıklarınızı okudukça :) inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bebeklerinizi inşallah bende alırım sizden sonra :) inşallah yaa şoktan çıkabilirsem ve kalp atışını duyduktan sonra keyfini çıkartıcam :)
Cokkkk sevindim canim seninle
Beraber bizde eski gunleri yad etmis olduk duygulandim valla :)) o gunumu hayal ettim :) massallah degerinde cok guzel yuksek yani.. Bazen tek embriyoda olsa bolunup tek yumurta ikizi olabiliyor nasip kismet tabi:) simdi sen degerim katlanip katlanmicakmi diye stres yasican sonra keseyi gorme heyecani sonra kalp atisi :) 12. Haftaya kadar boyle gecicek sonra rahatlican insallah:)

İnşallah bu kadar hamilenin duasını aldın inşallah emeklerinin karşılığını alırsın rabbim nasip etsin şuan yaşadığın mutluluğu ve aynı zamanda tedirginliği bizden iyi kimse anlamaz şuan yaşadığın her şey sana hatıra kalacak miden bulanacak belki birşey yiyemeyeceksin ama bebeğin seninle olduğu için şükredeceksin çok güzel duygular Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah

Back
X