2017 ocak-şubat anneleri

Benimkide 27 de yandi ama bir haftadir kasiklarimdaki agirligi hissediyorum resmen dondu galiba haftaya kontrol var bakalim gorvez
Bizim kontroller aynı gidiyor o zaman ben de haftaya gidiyorum inşallah kontrole bakalım nasıl oldu kilolar boylar:) ama bu hafta 32 olduk devletten de bi randevu aldım çalışabilir raporu almak için sen alacak mısın canım rapor

Bizim kontroller aynı gidiyor o zaman ben de haftaya gidiyorum inşallah kontrole bakalım nasıl oldu kilolar boylar:) ama bu hafta 32 olduk devletten de bi randevu aldım çalışabilir raporu almak için sen alacak mısın canım rapor
Almayi dusunmuyorum ben canim... İnsallah sagliklilardir vakit yaklastikca hem heyecanlaniyorum hemde korkuyorum

Almayi dusunmuyorum ben canim... İnsallah sagliklilardir vakit yaklastikca hem heyecanlaniyorum hemde korkuyorum
Korku heyecan bir arada bende de çok değişik duygularmış bunları tattırana şükürler olsun
Rapor çalışabilir raporu canım 32 de doğum iznine çıkabiliyoruz ya onun için 37 ye kadar çalışıp aradaki 5 haftayı sonraya atayım diyorum Allah nasip ederse

ben de haftaya gidicem. hatta hülya ile doğum tarihi aynı görünüyor. hep beraber de doğururmuşuz şimdi:KK54::KK200:
aklınızda bir doğum şekli var mı? mümkün olursa normale sıcak bakıyorum ben

Kızlarrr selam :) cok yaratıcı bi fikrim geldi :) calısabilir raporu almasak direk dogum iznini mi başlatmamız gerekiyor yahut normal istirahat alıp son uc hafta dogum izni baslatılabilir mi sizce ? :) bi de benim dün gece sütüm geldi cok degisik bi duygu sevindirik oldum :KK71::confused::KK6:

Kızlarrr selam :) cok yaratıcı bi fikrim geldi :) calısabilir raporu almasak direk dogum iznini mi başlatmamız gerekiyor yahut normal istirahat alıp son uc hafta dogum izni baslatılabilir mi sizce ? :) bi de benim dün gece sütüm geldi cok degisik bi duygu sevindirik oldum :KK71::confused::KK6:
Sütünü görmek için göğüslerini sıkma ama cnm :) ben sezaryen olacağım, ilkinde normal istedim olmadı bunda istemiyorum sezaryen yapıp alıversin istiyorum Hoppa ama inşallah 38+ da doğar.. bugün 20 li haftalarımın son günü :) 29+6 :)

Yok canm oyle birsey olmuyor 32. Haftadan sonra alinam doktor raporlari dogum izni surenden dusuyor :) oyle olmqsa herkes rapor alirdi sonrasinda yani :))

Korku heyecan bir arada bende de çok değişik duygularmış bunları tattırana şükürler olsun
Rapor çalışabilir raporu canım 32 de doğum iznine çıkabiliyoruz ya onun için 37 ye kadar çalışıp aradaki 5 haftayı sonraya atayım diyorum Allah nasip ederse
Aynen canim cok sukur bu gunlere..

Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor cıks :temizlik:

Sütünü görmek için göğüslerini sıkma ama cnm :) ben sezaryen olacağım, ilkinde normal istedim olmadı bunda istemiyorum sezaryen yapıp alıversin istiyorum Hoppa ama inşallah 38+ da doğar.. bugün 20 li haftalarımın son günü :) 29+6 :)
Sıkmam canım tamam :) saglıklı doğuversinler de sezeryan ya da normal bence hiççç onemli degil herseyin ayrı bi guzelligi oldugu gibi dogum sekillerinin de farklı guzellik ve avantajları var kendine gore bence :)

Hamile bayanlar sizde bir isteğim var benim dörtuncu tüpbebek denemem bende Allahin izni ile o günleri yaşamak istiyom bu süreçtede baya yoruldum eğer mümkünse bana kurandan birer tane yasin okurmusunuz okuyan sayi bildirirse iyi olur çünkü sayi ile okutuyom bunu da hamile bayanlardan topluyom Allah hepinizden razi olsun bizlere de dua edin

Bende sezeryan olacağım..zaten kan sulandırıcı iğne olduğum için planlı olacak mecburen..normalde doğum 30.01. Ama dr bana 15 ocak gibi alırız dedi.zaten bebiş 1 hafta önden gidiyor o yüzden onuda hesaplıyorlar....allah hepimizi kurtarsın...korku yok ama heyecan yavaş yavaş başladı...

Back
X