- 15 Ağustos 2008
- 199
- 241
- 303
Ben aldım Öyle kompleks bir şey değil basit. wee baby nin. manuel.idare eder diye düşündüm.elbette daha iyileri vardırKızlar süt sağma almamız gereken birşeymi??
Aldınızmı siz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aldım Öyle kompleks bir şey değil basit. wee baby nin. manuel.idare eder diye düşündüm.elbette daha iyileri vardırKızlar süt sağma almamız gereken birşeymi??
Aldınızmı siz?
Ben de çok kararsızım bu konuda almak ya da almamak ? Manuel ya da elektronik?Kızlar süt sağma almamız gereken birşeymi??
Aldınızmı siz?
İşte bende bilemedim. Lansioh marka elektronik olanı öneriyorlar. Çok araştırdım. Ama diyorumki şimdiden almak gerekirmi yada gerçekten lazımmı. O kadar gereksiz şey aldımki bunada pişman olmak istemiyorum. Belki sütüm gelmeyecek gelse bile sağma ihtiyacım olmayacak bilemedim yaa. Bende senin gibi karışık biraz kafam hormonlar galiba doğru diyosun:)Ben de çok kararsızım bu konuda almak ya da almamak ? Manuel ya da elektronik?
Yaptığım araştırmalara göre doğum yaptıktan sonra karar vermek gerekiyor bir de hastanede çok profesyonel sağım makineleri bulunuyormuş o anda ihtiyacımız olursa eğer bu iyi bişey
Emzirme uzmanı meşhur bi kadın var youtube da videolarını izledim de onun dedikleri mantıklı geldi ama gel gör ki şu ana olma durumu ve hormonlar bazen panik yaşamama sebep oluyor tabi ve canhıraş bir makine alasım geliyor:) napsak ki ? :)
Sıfır aylık, 1-3 aylık, 3-6 aylık aldım ben aldıklarımın en çoğu 1-3 aylık sıfır ve altı ay daha az aldım ama şöyle bi üst üste koyup ölçüyorum da çok fark yok sıfır ile altı aylık arasında en çok bir cm oynuyor boydan endenbende minigimin kiyafetlerini yikadim 30 derecede yikamama ragmen hersey kuculdu sankioyle tahmin ediyorumki aldigim bu kiyafetleri maks 2 ay giyebilcek sonrasi icin buyuk hic birsey almamisim :)) herkes dogduktan sonra alirsin bebegin boyuna kilosuna gore diyo siz naptiniz kac aya kadar giyeceklerini aldiniz
Evet ya bende o aylik aldim ilk giyeceklerini simdi yikadim fln cok kucuk geliyor gozume hic olmazsa bunlar diye endise ettim cunku en cok onlari begenerek almisyim :))Sıfır aylık, 1-3 aylık, 3-6 aylık aldım ben aldıklarımın en çoğu 1-3 aylık sıfır ve altı ay daha az aldım ama şöyle bi üst üste koyup ölçüyorum da çok fark yok sıfır ile altı aylık arasında en çok bir cm oynuyor boydan enden
Hastane çıkışlarını sıfır aylık aldım işte en minik onlar en sevimliler de :) hem fotoğraflarda tam üstüne göre olsun istedim millet büyük al büyük al dedi bol da olsa içine sokarsın falan dinlemedim çok da mutluyum :)
Küçük gelmez seninkiler de canım dört kilo doğan bebişler bile ilk önce sıfır aylık olanı giyiyor bundan sonra aldıklarını biraz büyük alırsın bir kaç takım daha yeter sonra da bebelerle alışverişe bile gider alırız inşallahçok da stok yapmak istemiyorum ben hem mevsim değişecek o zamana yeni şeyler çıkar.
Ben de çok korkuyordum insan gözünde canlandırmıyor sonuçta yavrusunu ama en son mağazadaki bayan bunlar bile küçük gelecek doğunca dedi iki çocuğu varmış tecrübe işte kızı da dört kilo doğmuş ona rağmen hastane çıkışları küçük gelmemişEvet ya bende o aylik aldim ilk giyeceklerini simdi yikadim fln cok kucuk geliyor gozume hic olmazsa bunlar diye endise ettim cunku en cok onlari begenerek almisyim :))
Canım söylemiştim küçüldü benimkilerde diye :) ben birde 20 derecede yıkadım. Hastane çıkışlarını bir hafta anca giyerler. Geri kalanlarda 6 aylıkta 3 aylıklar hep aynı boy. Tecrubesizlik böyle birşey işte. Bilmediğimiz için oldu çoğu şey. Bir dahakine bunları yapmayız :)bende minigimin kiyafetlerini yikadim 30 derecede yikamama ragmen hersey kuculdu sankioyle tahmin ediyorumki aldigim bu kiyafetleri maks 2 ay giyebilcek sonrasi icin buyuk hic birsey almamisim :)) herkes dogduktan sonra alirsin bebegin boyuna kilosuna gore diyo siz naptiniz kac aya kadar giyeceklerini aldiniz
Valla yaa aynen simdi aldigim herseyi bedenlerine gore ayirdim herseyi kucuk almisim :) bir aydan sonra giyebilecegi seyler cok az :)) tecrubesizlik iste artik bi dogsunlarda beraber cikip aliriz bebislerimizle :)Canım söylemiştim küçüldü benimkilerde diye :) ben birde 20 derecede yıkadım. Hastane çıkışlarını bir hafta anca giyerler. Geri kalanlarda 6 aylıkta 3 aylıklar hep aynı boy. Tecrubesizlik böyle birşey işte. Bilmediğimiz için oldu çoğu şey. Bir dahakine bunları yapmayız :)
Bence bekleyip dogumdan sonra almak en mantıklısı canım esimizi gondeririz en yakın yerden alırlar :)Ben de çok kararsızım bu konuda almak ya da almamak ? Manuel ya da elektronik?
Yaptığım araştırmalara göre doğum yaptıktan sonra karar vermek gerekiyor bir de hastanede çok profesyonel sağım makineleri bulunuyormuş o anda ihtiyacımız olursa eğer bu iyi bişey
Emzirme uzmanı meşhur bi kadın var youtube da videolarını izledim de onun dedikleri mantıklı geldi ama gel gör ki şu ana olma durumu ve hormonlar bazen panik yaşamama sebep oluyor tabi ve canhıraş bir makine alasım geliyor:) napsak ki ? :)
Yaa ben de millete uyup buyuk almısım aldıklarımın cogu 3-6 Allahtan dolap geldi yerlestrdik de o zaman fark ettik kimisi 0-3ler bile cok buyuk geliyo ilk zamanlar diye benim biraz yenidogan ve bolca 0-3 almam lazım iyki onceden farkettik :)))Valla yaa aynen simdi aldigim herseyi bedenlerine gore ayirdim herseyi kucuk almisim :) bir aydan sonra giyebilecegi seyler cok az :)) tecrubesizlik iste artik bi dogsunlarda beraber cikip aliriz bebislerimizle :)
ben 30 liralık ucuz bir ürün aldım. sütümüz olacak mı o belli değil, belki bırak sağmayı yetmeyecek..bi de işe başlayınca daha çok lazım oluyormuş zaten. yani bi altı ay ertelenebilir. sen de alma bence hemen. işine yaramazsa elinde boşa kalacakİşte bende bilemedim. Lansioh marka elektronik olanı öneriyorlar. Çok araştırdım. Ama diyorumki şimdiden almak gerekirmi yada gerçekten lazımmı. O kadar gereksiz şey aldımki bunada pişman olmak istemiyorum. Belki sütüm gelmeyecek gelse bile sağma ihtiyacım olmayacak bilemedim yaa. Bende senin gibi karışık biraz kafam hormonlar galiba doğru diyosun:)
Evet canım bende almamaya karar verdim. İşime yarayacaksa alırım doğumdan sonra. Şimdilik kalsınben 30 liralık ucuz bir ürün aldım. sütümüz olacak mı o belli değil, belki bırak sağmayı yetmeyecek..bi de işe başlayınca daha çok lazım oluyormuş zaten. yani bi altı ay ertelenebilir. sen de alma bence hemen. işine yaramazsa elinde boşa kalacak
bende kaç gündür bunu düşünüyorum elektronik avent çok tercih ediliyor gibi. almak yada almamak en azından gözüme kestireyim diyorumİşte bende bilemedim. Lansioh marka elektronik olanı öneriyorlar. Çok araştırdım. Ama diyorumki şimdiden almak gerekirmi yada gerçekten lazımmı. O kadar gereksiz şey aldımki bunada pişman olmak istemiyorum. Belki sütüm gelmeyecek gelse bile sağma ihtiyacım olmayacak bilemedim yaa. Bende senin gibi karışık biraz kafam hormonlar galiba doğru diyosun:)
Canım lansioh daha çok öneriyolar aklında olsun bi araştırbende kaç gündür bunu düşünüyorum elektronik avent çok tercih ediliyor gibi. almak yada almamak en azından gözüme kestireyim diyorum
Ben bu hafta hazirlamayi dusunuyorum canim.. Kiyafetlerimizi yikadim utuleyip cantasina koycam insallahKızlar hastane çantanızı hazırladınızmı. Yada ne zaman düşünüyorsunuz