2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar süt sağma almamız gereken birşeymi??
Aldınızmı siz?
Ben de çok kararsızım bu konuda almak ya da almamak ? Manuel ya da elektronik?
Yaptığım araştırmalara göre doğum yaptıktan sonra karar vermek gerekiyor bir de hastanede çok profesyonel sağım makineleri bulunuyormuş o anda ihtiyacımız olursa eğer bu iyi bişey
Emzirme uzmanı meşhur bi kadın var youtube da videolarını izledim de onun dedikleri mantıklı geldi ama gel gör ki şu ana olma durumu ve hormonlar bazen panik yaşamama sebep oluyor tabi ve canhıraş bir makine alasım geliyor:) napsak ki ? :)

Yaptığım araştırmalara göre doğum yaptıktan sonra karar vermek gerekiyor bir de hastanede çok profesyonel sağım makineleri bulunuyormuş o anda ihtiyacımız olursa eğer bu iyi bişey
Emzirme uzmanı meşhur bi kadın var youtube da videolarını izledim de onun dedikleri mantıklı geldi ama gel gör ki şu ana olma durumu ve hormonlar bazen panik yaşamama sebep oluyor tabi ve canhıraş bir makine alasım geliyor:) napsak ki ? :)
İşte bende bilemedim. Lansioh marka elektronik olanı öneriyorlar. Çok araştırdım. Ama diyorumki şimdiden almak gerekirmi yada gerçekten lazımmı. O kadar gereksiz şey aldımki bunada pişman olmak istemiyorum. Belki sütüm gelmeyecek gelse bile sağma ihtiyacım olmayacak bilemedim yaa. Bende senin gibi karışık biraz kafam hormonlar galiba doğru diyosun:)

Bu gibi ihtiyaclar yasarken ihtiyacin olursa alinabilir bence acele bir ihtiyac degil.. sut sagma makinasini nerede kullanirsin? Bazi calisan anneler sutleri bolken sagip buzlukta sakliyolarmis mesela calisirken kullanmak icin cunku ilk baslardaki gibi sutun ilerledikce aylar olmuyor.. lohusalik pisikolojisiyle cok bunalcaz mesela bir aylik bebek varken belki esimizle bir sinema vs kacamak yapmak isticez oyle durumda cocuga sut birakmamiz gerekcek :)) ikiz anneleri kesinlikle alsinlar cunku hep sagarak sut verecekler.. bende aventin elektronigi var eltim aldi bana kendim alsam manuel birsey alirdim heralde cok da gerek yok derdim :)

bende minigimin kiyafetlerini yikadim 30 derecede yikamama ragmen hersey kuculdu sanki:( oyle tahmin ediyorumki aldigim bu kiyafetleri maks 2 ay giyebilcek sonrasi icin buyuk hic birsey almamisim :)) herkes dogduktan sonra alirsin bebegin boyuna kilosuna gore diyo siz naptiniz kac aya kadar giyeceklerini aldiniz

bende minigimin kiyafetlerini yikadim 30 derecede yikamama ragmen hersey kuculdu sanki:KK43: oyle tahmin ediyorumki aldigim bu kiyafetleri maks 2 ay giyebilcek sonrasi icin buyuk hic birsey almamisim :)) herkes dogduktan sonra alirsin bebegin boyuna kilosuna gore diyo siz naptiniz kac aya kadar giyeceklerini aldiniz
Sıfır aylık, 1-3 aylık, 3-6 aylık aldım ben aldıklarımın en çoğu 1-3 aylık sıfır ve altı ay daha az aldım ama şöyle bi üst üste koyup ölçüyorum da çok fark yok sıfır ile altı aylık arasında en çok bir cm oynuyor boydan enden
Hastane çıkışlarını sıfır aylık aldım işte en minik onlar en sevimliler de :) hem fotoğraflarda tam üstüne göre olsun istedim millet büyük al büyük al dedi bol da olsa içine sokarsın falan dinlemedim çok da mutluyum :)

Küçük gelmez seninkiler de canım dört kilo doğan bebişler bile ilk önce sıfır aylık olanı giyiyor bundan sonra aldıklarını biraz büyük alırsın bir kaç takım daha yeter sonra da bebelerle alışverişe bile gider alırız inşallah ;) çok da stok yapmak istemiyorum ben hem mevsim değişecek o zamana yeni şeyler çıkar.

Sıfır aylık, 1-3 aylık, 3-6 aylık aldım ben aldıklarımın en çoğu 1-3 aylık sıfır ve altı ay daha az aldım ama şöyle bi üst üste koyup ölçüyorum da çok fark yok sıfır ile altı aylık arasında en çok bir cm oynuyor boydan enden
Hastane çıkışlarını sıfır aylık aldım işte en minik onlar en sevimliler de :) hem fotoğraflarda tam üstüne göre olsun istedim millet büyük al büyük al dedi bol da olsa içine sokarsın falan dinlemedim çok da mutluyum :)

Küçük gelmez seninkiler de canım dört kilo doğan bebişler bile ilk önce sıfır aylık olanı giyiyor bundan sonra aldıklarını biraz büyük alırsın bir kaç takım daha yeter sonra da bebelerle alışverişe bile gider alırız inşallah :KK66: çok da stok yapmak istemiyorum ben hem mevsim değişecek o zamana yeni şeyler çıkar.
Evet ya bende o aylik aldim ilk giyeceklerini simdi yikadim fln cok kucuk geliyor gozume hic olmazsa bunlar diye endise ettim cunku en cok onlari begenerek almisyim :))

Evet ya bende o aylik aldim ilk giyeceklerini simdi yikadim fln cok kucuk geliyor gozume hic olmazsa bunlar diye endise ettim cunku en cok onlari begenerek almisyim :))
Ben de çok korkuyordum insan gözünde canlandırmıyor sonuçta yavrusunu ama en son mağazadaki bayan bunlar bile küçük gelecek doğunca dedi iki çocuğu varmış tecrübe işte kızı da dört kilo doğmuş ona rağmen hastane çıkışları küçük gelmemiş
büyük büyük giydirmeyi de sevmiyorum hiç görüyorum bazen çevrede yavrum hem üşür o bol seylerin içinde ya :)

bende minigimin kiyafetlerini yikadim 30 derecede yikamama ragmen hersey kuculdu sanki:KK43: oyle tahmin ediyorumki aldigim bu kiyafetleri maks 2 ay giyebilcek sonrasi icin buyuk hic birsey almamisim :)) herkes dogduktan sonra alirsin bebegin boyuna kilosuna gore diyo siz naptiniz kac aya kadar giyeceklerini aldiniz
Canım söylemiştim küçüldü benimkilerde diye :) ben birde 20 derecede yıkadım. Hastane çıkışlarını bir hafta anca giyerler. Geri kalanlarda 6 aylıkta 3 aylıklar hep aynı boy. Tecrubesizlik böyle birşey işte. Bilmediğimiz için oldu çoğu şey. Bir dahakine bunları yapmayız :)

Canım söylemiştim küçüldü benimkilerde diye :) ben birde 20 derecede yıkadım. Hastane çıkışlarını bir hafta anca giyerler. Geri kalanlarda 6 aylıkta 3 aylıklar hep aynı boy. Tecrubesizlik böyle birşey işte. Bilmediğimiz için oldu çoğu şey. Bir dahakine bunları yapmayız :)
Valla yaa aynen simdi aldigim herseyi bedenlerine gore ayirdim herseyi kucuk almisim :) bir aydan sonra giyebilecegi seyler cok az :)) tecrubesizlik iste artik bi dogsunlarda beraber cikip aliriz bebislerimizle :)

Bence bekleyip dogumdan sonra almak en mantıklısı canım esimizi gondeririz en yakın yerden alırlar :)

Valla yaa aynen simdi aldigim herseyi bedenlerine gore ayirdim herseyi kucuk almisim :) bir aydan sonra giyebilecegi seyler cok az :)) tecrubesizlik iste artik bi dogsunlarda beraber cikip aliriz bebislerimizle :)
Yaa ben de millete uyup buyuk almısım aldıklarımın cogu 3-6 Allahtan dolap geldi yerlestrdik de o zaman fark ettik kimisi 0-3ler bile cok buyuk geliyo ilk zamanlar diye benim biraz yenidogan ve bolca 0-3 almam lazım iyki onceden farkettik :)))

İşte bende bilemedim. Lansioh marka elektronik olanı öneriyorlar. Çok araştırdım. Ama diyorumki şimdiden almak gerekirmi yada gerçekten lazımmı. O kadar gereksiz şey aldımki bunada pişman olmak istemiyorum. Belki sütüm gelmeyecek gelse bile sağma ihtiyacım olmayacak bilemedim yaa. Bende senin gibi karışık biraz kafam hormonlar galiba doğru diyosun:)
ben 30 liralık ucuz bir ürün aldım. sütümüz olacak mı o belli değil, belki bırak sağmayı yetmeyecek..bi de işe başlayınca daha çok lazım oluyormuş zaten. yani bi altı ay ertelenebilir. sen de alma bence hemen. işine yaramazsa elinde boşa kalacak

ben 30 liralık ucuz bir ürün aldım. sütümüz olacak mı o belli değil, belki bırak sağmayı yetmeyecek..bi de işe başlayınca daha çok lazım oluyormuş zaten. yani bi altı ay ertelenebilir. sen de alma bence hemen. işine yaramazsa elinde boşa kalacak
Evet canım bende almamaya karar verdim. İşime yarayacaksa alırım doğumdan sonra. Şimdilik kalsın

bende kaç gündür bunu düşünüyorum elektronik avent çok tercih ediliyor gibi. almak yada almamak en azından gözüme kestireyim diyorum

Kizlar alt tarafi sut sagma makinesi ya cok paralar verilmeye deger bir sey degil manuel olanlarindan alin yeter bence.. ben sadece ikizi olan arkadasim var onun kullandigini gordum bu aleti. ikiz bebek bekleyenler alsin bence hatta arkadasim birini elektronikle sagarken dogerinide manuelle sagiyordu fln.. Tek cocukta gerek olmaz insallah emerse bebeklerimiz

ben daha hastane çantası hazırlamadım. üstelik 33teyim. hafta sonu dr a gitmiştim, bizim kız dönmemiş halen. dönmezse 38de alıcam dedi. dönsün diye egzersiz yapıyorum, yine de bi normal şansımı denemek için. vakit bulursam çantayı da hazırlayacağım da ustalar, kargocular hepsiyle kanka oldum vallahi bu ara. şu öğretim dönemi de kapanırsa başka işim kalmayacak. kızım umarım bi atraksiyonda bulunup erken gelmeye kalkmaz. hala hazırlanabilmiş değilim çünkü

Back
X