Bende almadim canim daha yanliz degilsin dogmadan almayida dusunmuyorum :)) ama bebek arabasi konusundaki arastirmalarima dayanarak sunu soyliyim port bebe cok gerekli birsey degil puset var zaten puset ayni islevi goruyor zaten. kocaman tekerlekli arabalari almadan omce arabanin bagajina koymayi bir dene derim benm eltimde twist var buyuk bir arabamiz olmasina ragmen bagajina koyduk bebek aranasi tam sogdi yanina birsey koyamazsin yani :)) esim dedi biz bunu alirsak tatile fln goturemeyiz.. Saticida dedi bu arabalari alanlar bir sene sonra baston almaya geliyorlar :)) kendim bakarken kanz bavyera modelini begenmistim rengine vurulmustum ozellikle foyatida 1000 liraydi uygundu sonra vazgectik almadik.. sonra devam ettim arastirmaya kesinlikle mamas papas diyorum. Urbo2 modeline bak bi araba acayip hafif az yer kapliyor tek elle acilip kapaniyor tek basinayken cok kullanisli bir model bence ama biraz pahali acikcasi pusetsiz hala 2500 gibi birsey o yuzden alamadik su anda fazla geldi :)) gecen markette birinde gordum mima diye bir marka ay nasil guzel bir bebek arabasiydi arabaya aserdim resmenDimi ama yaaa istemekte haklıyım canım aaaa :)) ay ona da bakayım bak hiç incelememiştim herkes almış arabasını bi ben mi kalmışım panikledim bak :) güle güle kullansın kızın canım benim![]()