2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar arkadasimın doktoru soylemis bugun duydum paylasayım dedim yumurta haslanmıs olarak yenirse bebise daha cok kilo aldirıyormus diger turlu pek aldırmıyormus bebegi zayıf diye uzulen varsa duyurulur :)

Kizlar bisi sorcam size benim gogus ucum cok buyuk değil sanki daha dogrusu emziren anneleei gordugumde onlarinkine gore cok kucuk acaba bu sonradan mi buyuyecek cocugumu nasil emzircem telasindayim bu siradalar:halay:

Kizlar bisi sorcam size benim gogus ucum cok buyuk değil sanki daha dogrusu emziren anneleei gordugumde onlarinkine gore cok kucuk acaba bu sonradan mi buyuyecek cocugumu nasil emzircem telasindayim bu siradalar:halay:
Ya ben de aynı şeyi düşünüyorum arkadaşlar da büyür hamileyken dediler ama büyümedi o_O şimdi de emzirince büyür diyorlar :)) ama aksine göğüslerim büyüdükçe onlar daha bi küçüldü sanki :skandal:

Benim de oyleydi hamilelikte büyüdu illaki buyur canım takma kafana olmadı gögus ucu çıkarıcı bi aparat mı ne var bi ara görmustum bi arastr istersen

Ay masallah :nazar::nazar::nazar: bence bir an önce netlestirin hem kafan rahat olur hem de dogum sonrası gaza gelip bi anda birinin fikrine göre karar vermezsin cunku boyle yapıp pisman olup degistirmeye çalısanlar oluyo bu konu önemli
haklısın canım son ana bırakıp sonradan pişman olmak ta var bunu düşünmemiştim

Ben saten pijamalar aldım :) ama sezeryan olursa gecelik gerekiyormus her ihtimale karsı bir de gecelik alıcam bence her ikisinden de almak mantıklı canım
2 arkadaşım da sezeryan da pijama gitmişti bende pijama aldım gecelik rahat olacağını düşünmüyorum ama yedekte bulundurmalımıyız

2 arkadaşım da sezeryan da pijama gitmişti bende pijama aldım gecelik rahat olacağını düşünmüyorum ama yedekte bulundurmalımıyız
Aynen ben de oyle dusunuyorum ama nolur nolmaz diye bi tane alıcam cunku kimisi dikislere fln sürtunuyo rahatsız ediyo pijama dedi

Bende şu gecelikleri bir sevemedim gitti. Giyince iğrenç duruyor. Pijamalar daha güzel ama gecelikte gerekli evet. Mecbur alcam artık
Aynen bence de igrenc cogu model hatta lohusa pijamaları da cok itici geliyor bana o nedenle normalde m beden giyiyordum bu sefer l ve xl olan normalde de dogum sonrası rahat olup giyilebilecek pijamalar aldım kimisi gecelik sart oluyo diyo o yuzden cok da pahalıya kacmamak uzre bi gecelik alıcam cunku hastane sonrası cok da giyebilecegimi sanmıyorum :)

Aynen bence de igrenc cogu model hatta lohusa pijamaları da cok itici geliyor bana o nedenle normalde m beden giyiyordum bu sefer l ve xl olan normalde de dogum sonrası rahat olup giyilebilecek pijamalar aldım kimisi gecelik sart oluyo diyo o yuzden cok da pahalıya kacmamak uzre bi gecelik alıcam cunku hastane sonrası cok da giyebilecegimi sanmıyorum :)
İşte bende o alacağım geceliği daha sonra giyeceğimi pek sanmıyorum :) ama iş loğusa geceliği olunca fiyatlar hemen iki katı. Bende loğusa pijaması aldım beyaz ve rahat. Birde gecelik ve sabahlık bakayım. sen daha iyi düşünmüşsün canım. Ama hastanede emzirirken rahat olcakmı o pijamalar. Önden düğmeleri varmı

Kızlar benim de göğüs ucum nohuttan küçük ;) bu bebekler nasıl emecek o küçücük uçtan nasil süt gelecek hiç bilmiyorum. Hamilelikte sadece rengi değişti hiç büyümediler. Göğüs ucu kremini dogumdan 2 hafta önce kullanmaya başlanması gerekiyormuş yara olmaması için. Lanolin aldm ben onu sürecem insallah fayda eder. Bir de doğumda ameliyat elbisesi giydiriyorlar zaten ekstra geceliğe gerek yok bence zar zor doğrulacaz değiştirmek zor olur ilk gün. Ben normal pijama aldım göğüsü önden açılanlardan, ameliyat elbisesi üstümdeyken sonda ve kanama kontrolleri olacak zaten. Kontroller bitip sonda çıkınca kendi pijamamı giyecem

Kızlar benim de göğüs ucum nohuttan küçük :KK66: bu bebekler nasıl emecek o küçücük uçtan nasil süt gelecek hiç bilmiyorum. Hamilelikte sadece rengi değişti hiç büyümediler. Göğüs ucu kremini dogumdan 2 hafta önce kullanmaya başlanması gerekiyormuş yara olmaması için. Lanolin aldm ben onu sürecem insallah fayda eder. Bir de doğumda ameliyat elbisesi giydiriyorlar zaten ekstra geceliğe gerek yok bence zar zor doğrulacaz değiştirmek zor olur ilk gün. Ben normal pijama aldım göğüsü önden açılanlardan, ameliyat elbisesi üstümdeyken sonda ve kanama kontrolleri olacak zaten. Kontroller bitip sonda çıkınca kendi pijamamı giyecem
İzerini giydiriyorlar canim sondanin cikmasini beklemiyolar. Odaya alinca giydiriyolar 6 saat kaldirmiyolar sonra. pijama alirsan sadece ustunu giydirebikirler o yuzden gecelik mantikli almak..

İşte bende o alacağım geceliği daha sonra giyeceğimi pek sanmıyorum :) ama iş loğusa geceliği olunca fiyatlar hemen iki katı. Bende loğusa pijaması aldım beyaz ve rahat. Birde gecelik ve sabahlık bakayım. sen daha iyi düşünmüşsün canım. Ama hastanede emzirirken rahat olcakmı o pijamalar. Önden düğmeleri varmı
Ben internetten 50 lira gibi bir fiyata aldim canim geceligi dedigin gibi sonradan giymeyecegim icin dusmedim uzerine cok

Back
X