2017 ocak-şubat anneleri

Ayy nenilginc insanlar var ya karnimizda ne kadar durursa o kadar iyi yani dogduklarinda bu kadar guzel kilo alamicaklar simdi ne guzel kilo alma donemleri.. anlamiyorum bu dusuncedeki insanlarida doktorlarida yani duran cocugu neden erken almak isterlerki son ana kadar dursun iste :))
Amaç benden bir an önce ayırmak ve kendisinin ilgilenmesi. Dogumda kendi annemin yanımda kalmasini istiyorum hastanede. Anneme bile diyor ben kalacam senin gelmene gerek yok ben hallederim fln. Simdiye kdar kötü olmadım ama ağzımı açarsam tam açıcam eşime daha söylemedim bunlari soylesem annesine baya bi kızar onu da istemiyorum aramız bozulmasin istiyorum, hayırlısı artik hakkimizda ;/

Valla simsiye kadar böyle değildi dogum yaklaştıkça kadina birseyler oluyor anlamadım. Bizimkiler ikiz ya erkek olanı bana benzetiyorlar ultrason fotolarinda, insanlar öyle soyleyince kv ben kızı sevicem diyor. Banyo hazırlığına şimdiden başladı zaten. Bir de ben bebeklere zıbın fln aldım görümce diyor ki annem bunlari giydirmez bebeklerimize diyor. Ben giydirecem zaten dedim o değil :) sanki ben taşıyıcı anneyim doğuracam ve anneligim bitecek sadece süt vermekle görevliyim onun haricinde bebekelr onların sanki öyle davranıyorlar.
Abartmislar bence cidden.. bak senin bebeklerin ikiz olacak surekli birilerinin yardimina ihtiyacin olacak seni bu kadar yipratmalarina izin vermemelisin bence esinle konus.. İkiz bebegin bakimi var mama yiyecekler kucul dogacaklar fln herseyine laf ederlerse senin canini skarlar canim

Amaç benden bir an önce ayırmak ve kendisinin ilgilenmesi. Dogumda kendi annemin yanımda kalmasini istiyorum hastanede. Anneme bile diyor ben kalacam senin gelmene gerek yok ben hallederim fln. Simdiye kdar kötü olmadım ama ağzımı açarsam tam açıcam eşime daha söylemedim bunlari soylesem annesine baya bi kızar onu da istemiyorum aramız bozulmasin istiyorum, hayırlısı artik hakkimizda ;/
Töbe yarabbim ya okuyunca sinir oluyorum allah kolaylık versin sen daha iyi bilirsin ne yapman gerektiğini ama içine de atma susma sonra hasta edersin kendini sen ne çilelerle evlat sahibi oluyorsun

Valla simsiye kadar böyle değildi dogum yaklaştıkça kadina birseyler oluyor anlamadım. Bizimkiler ikiz ya erkek olanı bana benzetiyorlar ultrason fotolarinda, insanlar öyle soyleyince kv ben kızı sevicem diyor. Banyo hazırlığına şimdiden başladı zaten. Bir de ben bebeklere zıbın fln aldım görümce diyor ki annem bunlari giydirmez bebeklerimize diyor. Ben giydirecem zaten dedim o değil :) sanki ben taşıyıcı anneyim doğuracam ve anneligim bitecek sadece süt vermekle görevliyim onun haricinde bebekelr onların sanki öyle davranıyorlar.
Standart hareketler cnm bunlar. Sen hiç muhatap olmayıp keyfine bak, dengeyi eşin kurar zaten. Hiç sıkma güzel canını...

Tuvalete de mi o götürecekmiş. Saçmalamış gerçekten. İnsan Doğum yapınca yanında üç kişiyi istiyor. Annesi eşi ve kız kardeşi...

Allah Allah annesi değil misin benzeyecek tabi. Ya böyle oluyorlar cnm maalesef. En iyi kayınvalide bile çocuk olunca değişiyor gibi geliyor bana. Senin altlı üstlü oturman sıkıntıymış :( benim ki başka şehirde :)

Kızlar Allah yardimcimiz olsun zor bir dönemden geçiyoruz yurumek yatmak kalkmak uyumak iyice zorlasti.bazen diyorum ki artık dayanamiyorum bir an önce sezeryana alsa da dr. kurtulsam. Sonra da diyorum gittiği yere kadar dursun bencillik ediyorum.zaten doktor 39da alırım diyor.Allah sağlık versin böyle tartışmalar kavgalar herşey boş.

Abartmislar bence cidden.. bak senin bebeklerin ikiz olacak surekli birilerinin yardimina ihtiyacin olacak seni bu kadar yipratmalarina izin vermemelisin bence esinle konus.. İkiz bebegin bakimi var mama yiyecekler kucul dogacaklar fln herseyine laf ederlerse senin canini skarlar canim
Belki hamilelik psikolojimden kafaya cok takiyorumdur diyorum insallah takmamaya çalışıcam

Töbe yarabbim ya okuyunca sinir oluyorum allah kolaylık versin sen daha iyi bilirsin ne yapman gerektiğini ama içine de atma susma sonra hasta edersin kendini sen ne çilelerle evlat sahibi oluyorsun
Bebeklerim doğacak ama hiç sevinemiyorum nedense hiç dogmasinlar istiyorum boyle oldu olunca

Allah Allah annesi değil misin benzeyecek tabi. Ya böyle oluyorlar cnm maalesef. En iyi kayınvalide bile çocuk olunca değişiyor gibi geliyor bana. Senin altlı üstlü oturman sıkıntıymış :KK43: benim ki başka şehirde :)
Ahh ahh uzakta olmak en iyisi, en iyi kv bile yeri gelince laf ediyor malesef.

Neyse kızlar sizinde moralinizi bozmayayim tşk ederim desteğiniz için size anlattim biraz olsun rahatladım. Biz bebeklerimize odaklanalım sağlıklı bir sekilde kucaklarımiza alalım insallah tek dileğimiz bu, diğer sorunlar çözülür bir şekilde :)

Neyse kızlar sizinde moralinizi bozmayayim tşk ederim desteğiniz için size anlattim biraz olsun rahatladım. Biz bebeklerimize odaklanalım sağlıklı bir sekilde kucaklarımiza alalım insallah tek dileğimiz bu, diğer sorunlar çözülür bir şekilde :)
Aynen öyle cnm Bebişler sağlıklı olsun da gerisini hallederiz.

Selam kızlar,
Benim 2. Haftam hala hastanede yatıyorum. Serumlar devam ediyor. Benim 10 ocak 35. Hafta bebeği alacaklar. Son bir haftam hastanede. Ciğer geliştirici iğneleri yapıldı. Heyecanla bekliyoruz artık.
Geçmiş olsun cnm, hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzun :)

Herkes doğum heyecanında ben stresindeyim :sinirli:
Bir kv var başımda daha bebeklerim 33 haftadalar 7.ayımdan beri doğur diyor kuvozde yaşarlar birsey olmaz diyor sinirlerim tepemde. Zaten tedaviyle oldu karnimda nekadar dursalar o kadar iyi diyorum doktorum da erkenden almak icin bir sebep yok diyor kalabildikleri kadar kalsınlar diyor ama kadına anlatamıyorum. Bugün geldi yine aynı birisi 32 de doğurmuş birsey olmamış sende dr.a söyle alsın diyor offffffff :KK62::KK62:
Aaa o neymis oyle yaa erkenden gelse tamam yasarlar da ne gerek var kuvezde bırakmaya o strese vs.ne enteresanlar yaaaa

Moral bozmak istemiyorum ama bir de doğunca görün siz onları. Sanki onlar doğurdu, oğlu doğurdu. Sadece emzirsen aman aç kalmasın derler, mama versen aaaa sütün yetmiyor mu derler! İlk banyo vakti gelince herkesten önce hazırlanırlar, bir de bebeği tuzlamaya kalkarlar! Neymiş ter kokmazmış :) bir de Benim ki yatağının altına birşey koyacaktı da neydi hatırlamıyorum, izin vermemiştim çünkü, tuzlamadık da tabi çocuğumu. Tırnağını kessen bebeğin tırnağı kesilmez derler... Ayyy derler de derler... en iyisi dedirtmemek :))) bu sefer benim ki yapmaz bunları diye düşünüyorum. Çünkü çocuk bakımında ondan iyi olduğumu öğrendi.
Benimki tam tersi ya ama sevinemiyorum bugune kadar iyi ya da kotu herseyde benim annem koştu geldi herseyimize bizim taraf yardm etti yol gosterdi simdi de hic gelip gitmiycek gbi davraniyo ben cok sasırıyorum bir erkek tarafı nasıl boyle olur diye..gecen hsonu ugradık bi dahakine torunumuzla gelirsiniz artk dedik diycektimki ne yani sen gelmiycen mi sonra tahlil sonucum iyi cıkmadı bi dahaki de boyle olursa erken alınabilir dedim kadın neden diye ne tahlili diye sormadı...ama dert anlatmaya gelince en uzunundan anlatır sanki dunya etrafnda dönuyor kadının ya hayır o kadar ilgisiz ki öz anne babası degiller fln sanıyorum bazen...

Selam kızlar,
Benim 2. Haftam hala hastanede yatıyorum. Serumlar devam ediyor. Benim 10 ocak 35. Hafta bebeği alacaklar. Son bir haftam hastanede. Ciğer geliştirici iğneleri yapıldı. Heyecanla bekliyoruz artık.
Allah yardımcın olsun canım umarım hersey cok cokk guzel olur cok heyecanlı bir bekleyis cok az kalmış simdiden hayırlı olsunnn :)

Bebeklerim doğacak ama hiç sevinemiyorum nedense hiç dogmasinlar istiyorum boyle oldu olunca
Saçmalamaaa lutfen ne cabalarla geldi onlar tadını çıkart salla gerisini bak benimkiler de ilgi sıfır inan bu da hic guzel degil herkeste ayrı dert napalım onemli olan saglıkla kucagımiza gelsinler gercekten umursamayalım dengesiz insanları kendi hayatlarimızın daha iyi olması guzel anılar biriktirmemiz icin

Benimki tam tersi ya ama sevinemiyorum bugune kadar iyi ya da kotu herseyde benim annem koştu geldi herseyimize bizim taraf yardm etti yol gosterdi simdi de hic gelip gitmiycek gbi davraniyo ben cok sasırıyorum bir erkek tarafı nasıl boyle olur diye..gecen hsonu ugradık bi dahakine torunumuzla gelirsiniz artk dedik diycektimki ne yani sen gelmiycen mi sonra tahlil sonucum iyi cıkmadı bi dahaki de boyle olursa erken alınabilir dedim kadın neden diye ne tahlili diye sormadı...ama dert anlatmaya gelince en uzunundan anlatır sanki dunya etrafnda dönuyor kadının ya hayır o kadar ilgisiz ki öz anne babası degiller fln sanıyorum bazen...
Hepsi ayrı bir havada :) biricik oğullarını aldık kolay mı :) erkek annesi olacaklar kızmasın ama öyle kızlar :)

Back
X