2017 ocak-şubat anneleri

Dün gittim ben de ama sezaryen için tarih vermedi bana 15 gün sonraya randevu verdi suyunun durumuna bakıcam ona göre sezaryen tarihi belirleriz dedi işte ayın 17 sinde randevum bir hafta sonrasına sezaryen verse benim de seninle aynı hafta olur 25 i haftası
Hayırlı zamanda olsun inşallah ya sezaryen hiç içime sinmiyordu bebeği zorla almak gibi geliyordu ama gel gör ki nasip işte hakkımızda hayırlısı olsun canım bakarsın aynı gün doğururuz :) sen şimdi kaçıncı haftadasın
Ben şimdi 35+4 teyim. 16sında tekrar gidicem, dönerse normal doğum planına geçeceğiz ama dönmemişse 25inde alacak. bir de şu memorialin hasta ilişkilerine salak birini getirmişler yarın arayıp şikayet edeceğim. doğum paketine ilaç malzeme dahil değil dedi bana. 10,800 tl epidural hariç fiyat söylüyor ve buna ameliyattaki malzeme dahil değilmiş. dalga geçiyor sanki benimle..

Ben de bugun doktor kontrolune gittim beklerken kızım babana yüzünü gösterme elini koy dedim cidden oyle oldu o eli ordan cekmedi guzel foto alamadık :) artık her hafta gidicem sık takip gerekiyormus. Benim durumumda bir yerden sonra bebek kilo kaybedebiliyormus anladigım kadaryla oyle bir durum oldugu an alır.sezeryan dedi moralim cok bozuldu kendimi normal dogum psikolojisine cok hazrlamıstım :KK43: bir de calısma dedi bakalım onu nasıl ayarliycam ayrı mesele :KK43:
Olsun cnm önemli olan sen ve bebeğin. Ha sezaryen ha normal ne önemi var? 2017 deyiz cilde dikiş bile atmıyorlar yapıştırıyorlar. 8 ay öncesinde olsak olsun da sezaryen olsun derdik. Bak kocaman oldular. Sayfalarımız Doğum tarihleriyle dolmaya başladı. Kısmetten ötesi Yok cnm. Sezaryenin de avantajı her şey programlı oluyor. :)

Olsun cnm önemli olan sen ve bebeğin. Ha sezaryen ha normal ne önemi var? 2017 deyiz cilde dikiş bile atmıyorlar yapıştırıyorlar. 8 ay öncesinde olsak olsun da sezaryen olsun derdik. Bak kocaman oldular. Sayfalarımız Doğum tarihleriyle dolmaya başladı. Kısmetten ötesi Yok cnm. Sezaryenin de avantajı her şey programlı oluyor. :)
Oyle canım kesinlikle haklısın :) benim korktugum nokta şu daha once hic ameliyat olmadım ama yaralarım cok geç iyilesir benim bir de vücudum kilo vermeye hic müsait degil haliyle sezeryan sonrası karın hareketi yapamayınca korse giyemeyince hareketler kısıtlanınca kilolar da yerlesicek falan filan..bir de kendini neye hazırlarsan insanlık psikolojisi olarak ters birsey olunca kafa olarak zor kabulleniyorsun...kendimi motive etmeye calısıyorum hazırlıklı gtcem fotograf cekimi olcak vs.diye :)))

Oyle canım kesinlikle haklısın :) benim korktugum nokta şu daha once hic ameliyat olmadım ama yaralarım cok geç iyilesir benim bir de vücudum kilo vermeye hic müsait degil haliyle sezeryan sonrası karın hareketi yapamayınca korse giyemeyince hareketler kısıtlanınca kilolar da yerlesicek falan filan..bir de kendini neye hazırlarsan insanlık psikolojisi olarak ters birsey olunca kafa olarak zor kabulleniyorsun...kendimi motive etmeye calısıyorum hazırlıklı gtcem fotograf cekimi olcak vs.diye :)))
Korse goycez canim sezeryandan sonra giyilmiyo duye birsey yok hastaneden cikarken yaranin uzerine sprey skiyolarr hoopp bandaj yok dikis yok zaten yapistirma banyonu vs yapiyon.. Korse de giyiliyor cevremde giyen var vok toparladigini soyluyolat korsenin hatta :)

Ben şimdi 35+4 teyim. 16sında tekrar gidicem, dönerse normal doğum planına geçeceğiz ama dönmemişse 25inde alacak. bir de şu memorialin hasta ilişkilerine salak birini getirmişler yarın arayıp şikayet edeceğim. doğum paketine ilaç malzeme dahil değil dedi bana. 10,800 tl epidural hariç fiyat söylüyor ve buna ameliyattaki malzeme dahil değilmiş. dalga geçiyor sanki benimle..
10.800 muu bu gercek fiyatimiii napmislar oyle yaaa cok fazla degilmi fiyat

Korse giydi benim sezaryenli arkadaşlarımın hepsi hatta hastaneden çıktıkları gün giymişler ben üç dört gün sonra giyerim sıkıntılıyım zaten
P pink_love_lady canım den hiç düşünme sezaryen normal diye sağlığını düşünelim artık bundan sonra
Dün ben de üzüldüm ama sonra eşim dediki ağladığın günleri ne çabuk unuttun insan çabuk unutuyor işte inan bu günleri de unutucaz bi alalım kucağımıza yavrularımızı herşey geçecek inşallah ❤️
S sns1 canım hadi hayırlısı peşpeşe doğum yapıcaz o zaman seninle :) bu arada çok pahalıymış hastanen ya şok oldum :KK43:
H Hulya90 vallahi ben de bi doğdun da o ultrasonda gösterdiği popoyu nasıl da ısırıyorum :))
Hamdü senalar olsun Rabbime tüm isteyenlere nasip etsin evlat sahibi olmayı bizlerle beraber :dua:

Duyma görme diyeceğim ama insanın burnuna sokarlar bilirim benim kayınvalidem de seninkiyle yarışır ama benimki seninki kadar yakın oturmuyor bi de öyle olsa insanı cinnete sürükler cinsten bi kadın o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama eşinle konuş eğer anlıyorsa seni benim eşim anlamaz annecidir çok :KK43:
Bir de benim annem rahmetli kaldım tek başıma o kadar çok koyuyor ki şu dönemde anlatamam acayip yalnızım her şeyi kendim yaptım bi işin ucundan tutmadı kimse ama konuşmaya gelince kaynana en önde maşallah onu alma bunu al demeyi biliyor bir patik bile yapmadı onun patiğine kalmadım ama kırk kat eller bile hal hatır soruyor
Of şiştim ben de burada pek dile getirmiyorum ama çok doluyum bu konuda :KK43: Allah yardımcımız olsun ne diyeyim bak en azından annen yanında çok şükür ne güzel duygusal destek olur sana ben naparım bilmiyorum lohusa iken :KK43:
Canım benim kiyamam sana dertlerimiz aynı sayılır üzülme bak yalnız değilsin burada paylaş bir derdin sıkıntın oldugunda birbirimizi en iyi biz anlarız konuşur paylaşırız bir nebze azalır. İçine atma sen de benim gibi ben baya dolmustum buraya yazmak iyi geldi sagolsun arkadaslarda destek oldular. Bizi bu hamilelik modları bitirdi loğusayken ne yapacaz bilmiyorum. Allahım sabır güç versin bizlere bebeklerimiz bizim en iyi ilacımız olacak onlarla avunucaz inşallah başka hicbirsey umurumuzda olmasın bosver canım

Korse goycez canim sezeryandan sonra giyilmiyo duye birsey yok hastaneden cikarken yaranin uzerine sprey skiyolarr hoopp bandaj yok dikis yok zaten yapistirma banyonu vs yapiyon.. Korse de giyiliyor cevremde giyen var vok toparladigini soyluyolat korsenin hatta :)
Aa nasil oluyor yani bandaj yoksa orası mikrop kapmaz mi pansumanda mı yaptırmıyoruz öyle olunca? Benim dr.um estetik dikiş olacak dedi demekki senin dedigin gibi değil dikecek kadin beni ayyy:/

Aa nasil oluyor yani bandaj yoksa orası mikrop kapmaz mi pansumanda mı yaptırmıyoruz öyle olunca? Benim dr.um estetik dikiş olacak dedi demekki senin dedigin gibi değil dikecek kadin beni ayyy:/
Estetik dikiş o yapıştırma olayı sanırım çok rahat bişeymiş o şimdi hep onu kullanıyorlar

Canım benim kiyamam sana dertlerimiz aynı sayılır üzülme bak yalnız değilsin burada paylaş bir derdin sıkıntın oldugunda birbirimizi en iyi biz anlarız konuşur paylaşırız bir nebze azalır. İçine atma sen de benim gibi ben baya dolmustum buraya yazmak iyi geldi sagolsun arkadaslarda destek oldular. Bizi bu hamilelik modları bitirdi loğusayken ne yapacaz bilmiyorum. Allahım sabır güç versin bizlere bebeklerimiz bizim en iyi ilacımız olacak onlarla avunucaz inşallah başka hicbirsey umurumuzda olmasın bosver canım
Canım içime atmıyorum şükür insan takıyor tabi de napayım ölümüne de üzülemeyiz dimi :) bakalım eşimle şimdiden konuşmaya başladım açıkçası doğumdan üç gün sonra kayınvalidemi evine uğurlamayı düşünüyorum zaten o da pek meraklı değil yardıma en iyisi acemice de olsa bizim yapmamız
Sen de hiç takma bak annen mis gibi yanında çok şükür o idare eder kv den de annenden çekinir azıcık ne de olsa sen anneni yollama bi süre :) napalım birbirimize taktik vericez artık lohusayken daha çok ihtiyacımız olacak buna ;)

Estetik dikis o canim icten dikiyolar gibi disi yapistirma sadece iki ucunda birer dikis oliyor o da kendiliginden dusuyor zaten hastaneden cikarken bandaji cikarip sprey skiyolar o sprey jelatin gibi kapliyor ustunu sonra banyo fln serbest rahat oluyor..

Aa bu cok guzel bir haber :) ben on gün fln giyilmiyor diye duymustum peki nasıl bir korse alalım sen nasil bir sey aldın mesela

Korse giydi benim sezaryenli arkadaşlarımın hepsi hatta hastaneden çıktıkları gün giymişler ben üç dört gün sonra giyerim sıkıntılıyım zaten
P pink_love_lady canım den hiç düşünme sezaryen normal diye sağlığını düşünelim artık bundan sonra
Dün ben de üzüldüm ama sonra eşim dediki ağladığın günleri ne çabuk unuttun insan çabuk unutuyor işte inan bu günleri de unutucaz bi alalım kucağımıza yavrularımızı herşey geçecek inşallah ❤️
S sns1 canım hadi hayırlısı peşpeşe doğum yapıcaz o zaman seninle :) bu arada çok pahalıymış hastanen ya şok oldum :KK43:
H Hulya90 vallahi ben de bi doğdun da o ultrasonda gösterdiği popoyu nasıl da ısırıyorum :))
Hamdü senalar olsun Rabbime tüm isteyenlere nasip etsin evlat sahibi olmayı bizlerle beraber :dua:
Cok haklısın canim dedigin gbi tek dert bu olsun insallah olmaz da benim durumumda bebek kilo kaybedebiliyomus umarım olmadan 38.haftaya bi gelebileyim de gerisi teferruat valla ama bu korse olayını da burda ogrendim bak cok sevindim söylemeden edemiycem :)

Evet cırtcırtlı korse rahat oluyor dediler bana da giyip çıkarmak rahat olur şu her yerde bulunanlardan işte pazarda falan da satılıyor

Back
X