kızlar benim ilk gebeliğimde 38 hastalıkken babam çok kötü bir kaza yaptı. Eşim ve annem geceleri hastanede durmak sorunda kaldılar vs. Benim o zamana kadar sütüm çamaşırlarıma geçiyordu, ama üzüntü ile gitmişti.

Doğumdan sonra geldi ama yetmedi. Mama verdik, bir dr zorlama sütün Yok dedi. Başka dr buldum 5 gün mama verme sütün gelir dedi, bebeğim ağlamaktan morarmaya başladı.

başka dr gittim yine, bana senin sütün var dedi. Ama bebeğin büyük üzülme sen yavaş yavaş mamayı azaltırız dedi. Kadın Doğumcum çok destek oldu o dönem. Olanın hepsini emziriyorsun sonuçta, ya emmeseydi dedi. Derkennn 3,5 aylıktı kuzum bir gün mamaya burun kıvırdı :) ben hasta oldu sandım dr a gittim, dr güldü karnı tok istemiyor dedi :) nasıl uçtum ki havalara sormayın, o günden sonra bende bir süt ki oooo... :))) sağıp eve bırakıyorum işe giderken ama sıpa içmiyor biberondan :) vazgeçmedim tabi 3-4 saatte bir eve gidip emzirdim bu kez. Ama herkes hayret içinde :) sonuç 22 ay emdi ve zor bıraktı :))) sakın ama sakın sütüm gelmez diye korkmayın. Her annenin sütü olur, az ya da çok ama bebeklerimizin kursağından geçecek hepimizin sütü :)