- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Canım hülyacım şimdi en güçlü olmamız gereken zamandayız çok zor oluyor bazen ama olucaz mecburuzKizlar benimde bu sabah kontrolum vardi.. Son iki hafatdri bebegim 200 gr alabilmis az almis yani doktorum gelisimi durmus olabilir dedi cumaya tekrar cagirdi hazirlikli gel dedi cumaya eger kilo almazsa doguma alicak( bir de tansiyonum 13 9 cikti cok yuksekmis sabah aksam olcum yapicam 14 olursa hemen gel dedi acil doguma alicaklar o zamanda
kendimi hic hazir hissetmiyorum cok moralim bozuldu
Biz naparsak yapalım doğumu bebek seçiyor işte ve inşallah en hayırlı zamanda en güzel şekilde gelsinler
Üç kg olmuştur değil mi bebeğin en son 2800 diyordun hiç de az değil ayrıca doğunca arayı çok hızlı kapatıyormuş bebişler
Hem zaten son üç haftamız her an bekleyebiliriz bebişlerin ne zaman geleceği belli mi sanki hepimiz topun ağzındayız :) hiç takma
Ve bu haftalarda doğan bebekler erken doğum olmuyor biliyorsun çok şükür organ gelişimi tamamlandı
Sadece tansiyonunu çok iyi takip et bol sıvı tüket biraz ekşi meyveler ye dengeler strese girme bebişin eşyalarını sev bol bol foto çekin :)
Benim de son on gün diye tahmin ediyorum 17 si son kontrol