2017 ocak-şubat anneleri

Bu bana da çok oldu
Aynı endişeleri de çok yaşadım.Nedeni ilgili bir açıklama yapamam ben de bilmiyorum ama bebeğim sonradan hareketine devam ederdi.Bütün gün sürdüğü de olurdu.
Bebeğim iyi şuan.İnşallah önemli bir şey değildir.

Kaç haftalik sizinki..Karın sertleşmesi ben de Karnım sanki tahta gibi olmasi ..ve nefes almakta dahi zorlanmam durumu ..sizde de aynı mı?ben de de hepnolur her gün saatini bile bilirdim an dün gece bide kasiklaroma ağrı yaptı ..sertlik durumu saat 5 e kadar sürdü anlamıyorum ne oluyo?sertleşme geçmesi hemen ardından hareket etti sanki saatlerce harketsizmiydi orda anlamadım??ama öyle de bi durum olmaz heralde

Yok cnm estağfurullah herseyi sorabilirsin. Şimdilik hortumla besleniyorlar ağızdan mideye. Mama veriyorlar. Çünkü sütüm ilk 3 gün gelmedi. Bugün sağdım gönderdim eşimle, hastane bize 1 saat uzakıkta gidip gelmek zor oluyor benim zaten sezeryan yaram acıyor gidemedim. Ziyaret saatleri hergün saat 14.00 te 15 dk cık. Ama il dışından gittiğim için 2 günde bir gidip istedigim saatte görebileceğimi söyledi dr. Zaten küvezde heryeri kapalı dokunamıyorsun camların arkasından bakıp bakıp geliyorum fotoğraflarını çekiyorum video çekiyorum evde de izliyorum yoksa sütüm de gidecek. Her geçen gun verdikleri mama oranını arttırıyorlarmış, bugün ilk kez benim sütümü içtiler inşallah onlara şifa olur hemen toparlanırlar çıkarlar :)
Oyy kuzum ben inanıyorum ki bonus bonus sevaplar yazılıyor senin bu sabrına :) sezeryanda zaten normalmis ilk iki uc gün gelmemesi.bir de boruyla besledikleri icin zaten biberon vs.ye alısma durumları söz konusu olmaz kucagına verdiklerinde rahatlıkla emzirirsin sütün de artar :) bu sırada da iyice dinlenip hızlı toparlanmıs olucaksın...bir de benim evim de hastaneme tam 1 saat muhtemelen benim de oyle olucak ordan ayrılmam otururum diyorum ama o dikislerle olmuyo o zaman demek..yaa bi de kucagına verdiklerinde ikinci kez dogurmus gbi olucaksın resmen ne kadar heyecanlıııı :)) insallah cok az kaldı mis kokulu günlere viyaklama sesleri işitmeye :))

Günaydın kızlar bugün oğlumla aynı bedende son günümüz :) yarın bu saatlerde kucak kucağa olcaz inşallah 3 hafta erken alınıyor rahim boyunda incelme başlamış normalde 1 hafta daha bekletmek istedi ama birde alttan bakayım dedi baktıki 1 hafta bekleyecek gibi değil dedi 36+6 da alınmasına karar verdi şapşal gibiyim rüya gibi herşey 5 sene hayalini kurduğum bazen ümidimi yitirdiğim demek ki annelik bana yazılmamış dediğim günlerim geliyor aklıma Allah'ıma şükürler olsun ben yarın anne oluyorum rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın güzel doğumlarımız olsun inşallah

36 .hafta içindeyim ...cuma 37 ye başlıyaz ...daha bugün girdim nst ye iyi dedi..nsT de zaten sorun gözükmüyor anlamıyorum..ki ben bu sertlesmeleri bayadir yaşadım..ama bu geceki hat safhadaydi:KK43:(((inşallah bebek iyidir:KK43:(((şu anda kipirdamalarini hissediyorum..bebek kipirdadikca iyidir derler genelde sizce de yolunda midir her şey.....
Canım kasılma bu haftalarda normal. Zaten gerçek doğum sancısı olsa hiç bitmez. Eğer için rahat etmiyorsa kasılma sırasında hastaneye gidip nst ye girmen gerekir. Bana drum bu şekilde söyledi

Günaydın kızlar bugün oğlumla aynı bedende son günümüz :) yarın bu saatlerde kucak kucağa olcaz inşallah 3 hafta erken alınıyor rahim boyunda incelme başlamış normalde 1 hafta daha bekletmek istedi ama birde alttan bakayım dedi baktıki 1 hafta bekleyecek gibi değil dedi 36+6 da alınmasına karar verdi şapşal gibiyim rüya gibi herşey 5 sene hayalini kurduğum bazen ümidimi yitirdiğim demek ki annelik bana yazılmamış dediğim günlerim geliyor aklıma Allah'ıma şükürler olsun ben yarın anne oluyorum rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın güzel doğumlarımız olsun inşallah
Cok heyecanlı bir bekleyis yarından itibaren bambaşka bir hayatın olacak ne hoş heyyyooooooo :KK46::KK200::anne: insallahhhh her sey yolunda gider her sey gönlunce olur :))) şukürler olsun diyorum ben de o günler aklıma geldikce benim senin kadar uzun bir surecim olmadı ama yine de yaşamayan bilmez arkadasım bizim heyecanımız oyle pat diye hamile kalanlardan cok cokk fazla valla bence o zmn cektiklerimizin karsıligını bir miktar fazla alıyoruz cok farkli duygular heyecanlarr Allahım isteyen herkese nasip eder insallah :KK68::KK73::KK37::KK6::KK46:

Bu arada yarın saat kaçtaydı canım doğumun :) ?

Kaç haftalik sizinki..Karın sertleşmesi ben de Karnım sanki tahta gibi olmasi ..ve nefes almakta dahi zorlanmam durumu ..sizde de aynı mı?ben de de hepnolur her gün saatini bile bilirdim an dün gece bide kasiklaroma ağrı yaptı ..sertlik durumu saat 5 e kadar sürdü anlamıyorum ne oluyo?sertleşme geçmesi hemen ardından hareket etti sanki saatlerce harketsizmiydi orda anlamadım??ama öyle de bi durum olmaz heralde
Kasılma olduğu zaman bebek hareket etmez diye biliyorum ben, dr uma sordum ben kasılmalarımı, üstelik karnım toplanıyor basketbol topu gibi oluyor, sivriliyor vs. Ama problem Yok dedi dr um. Hem bu kasılmalar rahmi yumuşatıyormuş kolay açılıyormuş rahim ağzı...korkacak bir durum yok, ancak artık herkes sona geldi buradaki yorumlarla değil de mutlaka dr yorumuyla hareket etmek lazım diye düşünüyorum.

Cnm gözün aydın şimdiden, duygulandım okurken yazını :KK61: sona geldik evet artık, yarın inşallah kolay bir Doğum geçireceksin cnm.. :dua:

Bu bana da çok oldu
Aynı endişeleri de çok yaşadım.Nedeni ilgili bir açıklama yapamam ben de bilmiyorum ama bebeğim sonradan hareketine devam ederdi.Bütün gün sürdüğü de olurdu.
Bebeğim iyi şuan.İnşallah önemli bir şey
Kasılma olduğu zaman bebek hareket etmez diye biliyorum ben, dr uma sordum ben kasılmalarımı, üstelik karnım toplanıyor basketbol topu gibi oluyor, sivriliyor vs. Ama problem Yok dedi dr um. Hem bu kasılmalar rahmi yumuşatıyormuş kolay açılıyormuş rahim ağzı...korkacak bir durum yok, ancak artık herkes sona geldi buradaki yorumlarla değil de mutlaka dr yorumuyla hareket etmek lazım diye düşünüyorum.

değildir.

Gece uzun mu sürerdi kasılma.kaçıncı haftanizdasiniz?kasılma sonrası benim bebeğim de hareketli ama kasılma esnasında acayip bişey Karnım tahta gibi inanilmaz.dün gece kipirdayamadim

Hareket etmemesi çok onwmsemwdim..Çünkü normal süreçte çok fazla hareketli..beni korkutan bu kasılmanin gece uzun surmesi oldu:(saat 4 buçuk gibi bivrahatlama oldu ve o anda hareketini hissettim..o uzun süren süreçte ya bebeğe kan oksijen gitmediyse falan die çok korktum:(şu anda yine hissediyorum hareketlerini inşallah iyidir..yine uzun süren bi kasılma yasarsam bu jez giderim :(

Oyy kuzum ben inanıyorum ki bonus bonus sevaplar yazılıyor senin bu sabrına :) sezeryanda zaten normalmis ilk iki uc gün gelmemesi.bir de boruyla besledikleri icin zaten biberon vs.ye alısma durumları söz konusu olmaz kucagına verdiklerinde rahatlıkla emzirirsin sütün de artar :) bu sırada da iyice dinlenip hızlı toparlanmıs olucaksın...bir de benim evim de hastaneme tam 1 saat muhtemelen benim de oyle olucak ordan ayrılmam otururum diyorum ama o dikislerle olmuyo o zaman demek..yaa bi de kucagına verdiklerinde ikinci kez dogurmus gbi olucaksın resmen ne kadar heyecanlıııı :)) insallah cok az kaldı mis kokulu günlere viyaklama sesleri işitmeye :))
İnsallah canım 6 yıl bekledim bu bebekleri bir iki hafta daha beklerim yeterki sağlikli olsunlar. Insallah sizinkilerin küvez sorunu olmaz eve götürürsünüz hemen. Anne için de bebek için de çok zor gerçekten Allah sabrımızın karşılığını verecektir en kısa zamanda :)

Canım kasılma bu haftalarda normal. Zaten gerçek doğum sancısı olsa hiç bitmez. Eğer için rahat etmiyorsa kasılma sırasında hastaneye gidip nst ye girmen gerekir. Bana drum bu şekilde söyledi

Peki kasılma esnasında Dr a gidildiginde yalnızca erken olup olmayacgiyla ilgili mi bi fikir yürütülüyor ..yani o kasılma esnasında bebeğe rahatlaşın die bişey yapılıyor mu biliyor musunuz?gece kasılma sizde de oluyor muydu uzun süre kalır miydi?ben bebeğin şu anda hareketlerini hissediyorum..ama ya o an nie gitmedim ona eziyet mi ettim ki diorumm..ona inşallah o kasılma esnasında bebek sorun yasamamistir:((

İnsallah canım 6 yıl bekledim bu bebekleri bir iki hafta daha beklerim yeterki sağlikli olsunlar. Insallah sizinkilerin küvez sorunu olmaz eve götürürsünüz hemen. Anne için de bebek için de çok zor gerçekten Allah sabrımızın karşılığını verecektir en kısa zamanda :)
Insallah canım benim dedigin gibi bekleriz yeterki saglıklı olsunlar :) benim kızım da bir mucize olmazsa kuvezde durucak doktorum hic durur mu durmaz mı demiyor en fazla onbes yirmi gün diyor tabiki nihai olacak olan Allahın elinde :) bu arada benım cimcime 2kiloyu henuz gecti gbi gorunuyor dogumdan sonra da şislik vs.olursa kesin kuvezde durur gbi geliyor bir süre...bu konular sans kader kismet...uc hafta oncesinde inanir misin insanların gözune batiyordum ayy 9 aylik gibisin cok buyumus falan diyolardı o zaman haftasindan iki hafta ondeydi simdi ufak bir karnım var haftasına göre...ve ben buyuk ikilemlerdeyim riskim oldugu icin bir yandan her an hersey olabilir deniyor bir yandan da tutabildikleri kdr tutmaya calısıyorlar insallah hersey yolunda gider...senin dogumun 35+larda mı oldu canim 36+larda mı tam hatrlayamadım ? Bir de prematureler icin olan bezden mi verdin almalı mıyım onlardan ve mama olarak doktor marka veriyor mu şunu al diye yonlendiriyor mu?

Hepimiz özel hamileleriz en çok kıymet bilenleriz mucizenin laf olsun diye değil gerçekten mucize olduğunu bilenleriz biz dünyadaki şanslı anneleriz bizim yerimizde olmak isteyen milyonlarca kadın var Allah isteyen herkese nasip etsin benim ömrümün geri kalanı yarın sabah saat 10:00 da başlayacak :) oğluma çok güzel anılar yazılar biriktirdim normal hamileler gibi hiç olamadık hoplamadık zıplamadık gözümüz kulağımız hep karnımızda oldu kalbimiz onun bulunduğu yerde attı yarın onu kucağıma alınca ne olacak ne hissetcem hiçbir fikrim Yok

Hepimiz özel hamileleriz en çok kıymet bilenleriz mucizenin laf olsun diye değil gerçekten mucize olduğunu bilenleriz biz dünyadaki şanslı anneleriz bizim yerimizde olmak isteyen milyonlarca kadın var Allah isteyen herkese nasip etsin benim ömrümün geri kalanı yarın sabah saat 10:00 da başlayacak :) oğluma çok güzel anılar yazılar biriktirdim normal hamileler gibi hiç olamadık hoplamadık zıplamadık gözümüz kulağımız hep karnımızda oldu kalbimiz onun bulunduğu yerde attı yarın onu kucağıma alınca ne olacak ne hissetcem hiçbir fikrim Yok
Ayyy sen beni bugün çok ağlatacaksın anlaşılan :oops: benim ikinci gebeliğim biliyorsunuz ikisi de tüp bebek kızlarımın, ben ikisinde de ilk kalp atımlarını duyduğumda ağlamamıştım sadece huzur dolmuştum. İlk kez bunda 18 haftalıkken kanama ile dr a gittiğimde, dr ilk iş kalp sesini dinletmişti. O zaman işte sedyeyi sarsmıştım ağlamaktan. Gözümü açtım eşim de karşımda ağlıyordu. O gece kımıldamadan yatarken kendimi herşeye o kadar hazırlamıştım ki... ne dediğimin farkında bile değilmişim. Geçen hafta kontrolden gelirken eşim dedi. Ona ' benim için üzülme ben dr un söyleyeceği herşeye hazırladım kendimi' demişim. O kadar içim yanmamıştı hiç dedi. Oysa ki yarın 38. Haftama başlıyorum.

Ayyy sen beni bugün çok ağlatacaksın anlaşılan :oops: benim ikinci gebeliğim biliyorsunuz ikisi de tüp bebek kızlarımın, ben ikisinde de ilk kalp atımlarını duyduğumda ağlamamıştım sadece huzur dolmuştum. İlk kez bunda 18 haftalıkken kanama ile dr a gittiğimde, dr ilk iş kalp sesini dinletmişti. O zaman işte sedyeyi sarsmıştım ağlamaktan. Gözümü açtım eşim de karşımda ağlıyordu. O gece kımıldamadan yatarken kendimi herşeye o kadar hazırlamıştım ki... ne dediğimin farkında bile değilmişim. Geçen hafta kontrolden gelirken eşim dedi. Ona ' benim için üzülme ben dr un söyleyeceği herşeye hazırladım kendimi' demişim. O kadar içim yanmamıştı hiç dedi. Oysa ki yarın 38. Haftama başlıyorum.
ne zor geçmek bilmeyen günlerdi gerçekten boşlukta gibi olmanın karşılığı o yaşadığımız kaybetme duygusu olduğu anlar Allah'ıma şükürler olsun hepimiz büyüttük yavrularımızı onlarda üzmedi analarını ikincisi üçüncüsü farkı yoktur heleki bizim gibi anneler için hepsi en en kıymetli.. şimdi yollarını gözlediklerimiz teker teker geliyorlar :) hep böyle mutluluk haberleriyle dolsun bu sayfalar Umut olsun biz gibilere

Gece uzun mu sürerdi kasılma.kaçıncı haftanizdasiniz?kasılma sonrası benim bebeğim de hareketli ama kasılma esnasında acayip bişey Karnım tahta gibi inanilmaz.dün gece kipirdayamadim

Hareket etmemesi çok onwmsemwdim..Çünkü normal süreçte çok fazla hareketli..beni korkutan bu kasılmanin gece uzun surmesi oldu:KK43:saat 4 buçuk gibi bivrahatlama oldu ve o anda hareketini hissettim..o uzun süren süreçte ya bebeğe kan oksijen gitmediyse falan die çok korktum:KK43:şu anda yine hissediyorum hareketlerini inşallah iyidir..yine uzun süren bi kasılma yasarsam bu jez giderim :KK43:
Kasilma diye ifade ettigin sey tam olarak ne ko canim bendede oluyor mesela kasigim kilitleniyot gibi oluyor bacagini kalditamiyotum yada karnim bir an da top gibi oluyor.. geceleri oluyor banada ama senin gibi hic dusunmedim yani. Bebeklerin artik hreket edecek alanlari yok onceden karnim disardan belli olurdu hareket ettikce artik oyle olmiyo sadece bastiriyor belli yerlere oylece kaliyot donemiyor edemiyor artik alani cok daraldi.. Hem allah korusun oksijensiz kalmasi ne demek oyle birsey olsa zaten yasayamazki sonra hareketlerini hisseediyorsan simdi bence sorun yoktur.. ama bizim dedigimiz hersey bir tarafa senin icin rahat etmiyotsa doktoruna danismalisin mutlaka..

Beni ağlattın dualarım seninle hepimizle güzel haberlerini bekliyorum

Oyy canimm yaa ne guzel anlatmissinn ne zor zamanlardan gectikk cok sukur bu gunumuzee aylr once sonuc bekledigimiz gunler dun gibi aklimdaa.. bende ayni seyi dusunuyorum kucagima alinca ne gissedicem acaba nasil bir duygudur cok merak ediyorum heyecanlaniyorumm

:KK42:ay beni de ağlattınız emeklerimiz karşılıksız kalmadı çok şükür

Back
X