2017 ocak-şubat anneleri

Arkadaşlar ne olur Allah rızası için dua edin bebeğim küvezde durumu kötü ya ben böyle tahmin etmedim 37 haftalık 3.400 doğan bebeğim yavaşamla savaş veriyor bu nasıl bir şey ciğerleri üretmesi gereken maddeyi üretmemiş dışardan veriyorlar durumu hep stabil evde duramıyorum sabah akşam yanına gidiyorum bugün ilk defa süt götürcem iki şırınga süt sagabildim inşallah şifa olur ne olur dua edin ne olur çok çaresizim
Dualarımız seninle canım insallah en kısa zamanda düzelir sütün şifa olur...

Arkadaşlar ne olur Allah rızası için dua edin bebeğim küvezde durumu kötü ya ben böyle tahmin etmedim 37 haftalık 3.400 doğan bebeğim yavaşamla savaş veriyor bu nasıl bir şey ciğerleri üretmesi gereken maddeyi üretmemiş dışardan veriyorlar durumu hep stabil evde duramıyorum sabah akşam yanına gidiyorum bugün ilk defa süt götürcem iki şırınga süt sagabildim inşallah şifa olur ne olur dua edin ne olur çok çaresizim
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda kavusursun yavruna sağlıklıca. Her daim dua edicem sana. Hangi hastanede yatıyor bebegin

Bebeğim Samsun fakültede yatıyor doktor bile tahmin edemedi böyle olacağını adaptasyon sorunu olacağını ciğerleri üretmesi gereken maddeyi üretemiyor

Çok şükür canım yine iyileşmiş oldun bebeklerin hastaneden çıkana kadar bi de onlar çıktı mı oh mis inşallah :anne:
Vallahi şu kayınannelere bir çare bulmak lazım ama ne bilmiyorum
Sen şimdi onu düşünme hele bi kuzuların eve gelsin sen de ruhen daha güçlü olur ve yavaştan lafını söylersin :)
Bir arkadaşım da üçüncü gün yemek yaptım diyor sanırım ağrı eşiği de önemli bakalım yaşayıp görücez ama kayınvalidem sayesinde çabuk iyileşirim gibi geliyor :))))
Aynen bebeklere karışmasınlar biz zaten kaç yıl beklemişiz herseyini kendimiz yapmak istiyoruz onlar da çok yardım etmek istiyorlarsa da yemek temizlik yapsınlar daha hoş olur :))))))

Allah razı olsun arkadaşlar evlere sığamıyorum Çok zor bir durum Allah kimseye vermesin bebeğim küçük değil RDS denilen hastalık prematüre bebeklerde görülüyormuş bu nasıl bir kader tüp bebekle zorla sahip oldum şimdi yine zordayım dua edin ne olur bende duacıyım hepinize rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın yavrularınızı benim yavrumu da

Allah razı olsun arkadaşlar evlere sığamıyorum Çok zor bir durum Allah kimseye vermesin bebeğim küçük değil RDS denilen hastalık prematüre bebeklerde görülüyormuş bu nasıl bir kader tüp bebekle zorla sahip oldum şimdi yine zordayım dua edin ne olur bende duacıyım hepinize rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın yavrularınızı benim yavrumu da
Canım benim birazcık daha sabır nolur...bir de ismen edelim senin ve bebeginin ismini söyle her aklımıza geldiginde ismen dua etmek daha iyi olabilir...

Allah tez zamanda şifa versin yavruna inşallah

Back
X