- 1 Mayıs 2016
- 175
- 104
- 18
- 34
- Konu Sahibi yesim celiktas
-
Amin canım..Bebeğimin boyunu bilmiyorum da en son 29. Haftada 1356 gr di:)Hayirlisi olsun canim hakkimizda:) bebisin kilosu boyu nasil. Benimkinin boyu normalden uzunmus oyuzden donmesi zor olabilir dedi
İnşallah cnm doktordan sonra yazar mısın bakalm ne diycek.bide artık ne kadar zamanda bi doktora gitmek lazım iki haftada bir mi yoksa yine ayı doldurup öyle mi gidicez.artik son aylar yaCanim benimde oluyo kasik agrilarim doktorum normal dedi magnezyum vermisti onu iciyorum. Benimde asagda dedikleri gibi ondan da olabilir. Bende bugun kontrole gidicem bakalim donmusmu. Normal dogum istiyorum insallah pozisyonunu degistirir
Tamam canim yazarim. Son ay haftada 1 gidiliyo sanirim. Ben merakdan 3 hafta arayla gidiyorum hep:) renklide bi yuzunu yakalayamadik insallah bugun goruruz:)İnşallah cnm doktordan sonra yazar mısın bakalm ne diycek.bide artık ne kadar zamanda bi doktora gitmek lazım iki haftada bir mi yoksa yine ayı doldurup öyle mi gidicez.artik son aylar ya
ben alisverise coktan basladim oda fln da aldim ama daha kurmadim oda boyancak dahaKizlar butun alisverisinizi yaptinizmi hastane cantasi hazirlamaya baslayin diyolar hzirlayan varmi aranizda ?
Ne guzel. Bizim tayin cikti dha hic biseyi hazir degil bebegiminben alisverise coktan basladim oda fln da aldim ama daha kurmadim oda boyancak daha
Ne guzel bende bir anonce tasinsamda hazirliyabilsemMasallah cnmbu arada bende dolap beşik halı perde aldım ama daha alinacaklar var tabi.hastane çantamı hazirlamadim annem yanıma gelsin de öyle hazirlayayim diyorum . 3,4 hafta sonra bebisin eşyalarını yıkayıp utuleycem yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?