2017 ocak-subat anneleri:)

Aynen cnm heyecan var bende korku var doğumdan dolayı. ama sağlıkla gelsin kuzularimiz uykusuzluğa raziyim valla zaman geçmiyo gibi bana mi öyle geliyor ne
Doğum korkusu bende de var ne yalan söyleyim zaman geçmiyor aynen.Eşim çoğu bitti azı kaldı ha gayret diyor da tabi doğuracak olan sen değilsin diyorum

Şubat sonu mart başı benimde doğumum Allahın izniyle kuzunun odası boyandı mobilyaları alınacak kıyafetler baya alındı birsurude hediye geldi sağolsun arkadaşlar aileler kilosu ayın 19 unda 840 gramı haftaya tekrar kontrolüm var bakalim

Canım seninle tamı tamına ayniyiz :)

InşaAllah:) İsim halâ karar veremedik siz düşündünüz mu

Maalesef ben eşime , eşim de bana begendiremiyor. İlk oglusumun adı Alperen. Şimdilik gobusteki isimsiz diye seviyoruz ikinciyi

Alperen ismi de cok guzel söylemesi:) bizde de aynı durum var bakalım hayırlısı..

Benim de kizim olucak insallah ismimiz de Asya
Asya ismi çok hoş iyi bir karar vermişiniz:) Ilk düşündüğüm isimler arasındaydı bazen de yakın çevrene duyurmiycaksin eşimin kuzeni koydu ismi biz de farklı isim düşünmeye karar verdik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…