- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.585
- 83
- Konu Sahibi yesim celiktas
-
Doğum korkusu bende de var ne yalan söyleyimAynen cnm heyecan var bende korku var doğumdan dolayı.ama sağlıkla gelsin kuzularimiz uykusuzluğa raziyim valla zaman geçmiyo gibi bana mi öyle geliyor ne
Benim yarın tam 30 oluyor Allah izin verirse :))Değişik biseyler varmı cnm bu haftada sende. Ayniyiz sanırım seninle.30+4 benimki
Canım seninle tamı tamına ayniyiz :)Şubat sonu mart başı benimde doğumum Allahın izniyle kuzunun odası boyandı mobilyaları alınacak kıyafetler baya alındı birsurude hediye geldi sağolsun arkadaşlar aileler kilosu ayın 19 unda 840 gramı haftaya tekrar kontrolüm var bakalim
Amin hepimizin insallah:)Kızım olsa benim de dusunecegim isimlerden biri Asya idi . Adı ile yaşasın inşallah
Hadi hayırlısı cnm insallah .eslere gore kolay cnm nede olsa bebis bizdeBenim yarın tam 30 oluyor Allah izin verirse :))
Hoşgeldin cnm31+0 la ben de araniza dahil olayım arkadaşlar.
Benimde kizzBebişlerinizin cinsiyetleri neler ?Benimki kız:)
Asya ismi çok hoş iyi bir karar vermişiniz:) Ilk düşündüğüm isimler arasındaydı bazen de yakın çevrene duyurmiycaksin eşimin kuzeni koydu ismi biz de farklı isim düşünmeye karar verdik:))Benim de kizim olucak insallahismimiz de Asya
Dogru:) ilk acelya dusunuyoduk sonradan asyada karar kildik. İsim isi gercekten cok Zor:)Asya ismi çok hoş iyi bir karar vermişiniz:) Ilk düşündüğüm isimler arasındaydı bazen de yakın çevrene duyurmiycaksin eşimin kuzeni koydu ismi biz de farklı isim düşünmeye karar verdik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?