- 1 Mayıs 2016
- 175
- 104
- 18
- 34
- Konu Sahibi yesim celiktas
-
Ay ne guzel bende donene kadar kafama taktim sukur donmus. Dogum dersleri alan varmi hic aranizda. Faydali oluyomuydu acaba. Yaklastikca dogum korkusu sardi heryanimiMerhaba kizlar bende 30 . haftadayim benim oğlum baştan beri hep ayni pozisyonda baş aşağıya duruyor.
yeşim sat ne sende benim 4 mayisNe guzel bende bir anonce tasinsamda hazirliyabilsem
Bu ay da eksiklerim var banyo küveti seti alıcam..Şampuan,deterjanı,havlusu o eksikleri kaldı..Bu ay içinde çamaşırlarını yıkayıp utuleyim diyorum ben de ..O işler bitince artık hastane çantamızı hazırlarız :) Mobilyaları sirkeli suyla sildim kızlar annem söyledi mikrobunu daha iyi temizliyor..Nevresimleri anneannesi utuleyip getiricek :)
MKızlar maşallah bebişlerinize 29. Haftaya göre söylediğiniz kilolar gayet iyi :)) oda konusunda ben bebeğimin biraz ayrı bir odada kalmasını istemiyorum konya da evler geniş odalı yatak odamız salon gibi ve ev merkezi sistem çok sıcak oluyor :)) inanmazsiniz belki ama yatak odasi takımıyla birlikte bebegime aldığımız 3 kapılı bir dolap ve beşik çok rahat sığıdı odaya öyle kötü bir görüntü olmadan :)
yeşim sat ne sende benim 4 mayis
anladim usg de 30 haFtalik çıkıyorum ama doktorun doğum tarihine göre de 31 hafta kafam karıştı iyiceM
9 mayis canim
O degisiyo canim benim de daha once 1 hafta ondeydi. Sonra ayni haftayi buldu. Cok takmaanladim usg de 30 haFtalik çıkıyorum ama doktorun doğum tarihine göre de 31 hafta kafam karıştı iyice
oglumun mide capi küçük çıktı bu hafta kontrolde zayıf bir bebek olacak dedi doktor basta çok kaFaya taktim ama sonra düşündüm sağlıklı olsunda gerisi önemli değilO degisiyo canim benim de daha once 1 hafta ondeydi. Sonra ayni haftayi buldu. Cok takma
Yani. Suan kilosu onden gidiyo haftasina gore. Ama bidhaki gidisimde oda dengelenmis olabilir.
Ole canim kesinlikle hic takma. Bende doktoruma biraz kilolu olsun ele gelsin diyodum ama napicaksin zayf cocuk dha dogurmasi daha rhat olur zaten sonradan kilo aliyolar demisti. Sende hic kafana takma canim. Bunlar onemli sorunlar degil saglikla dogsun insallah:)oglumun mide capi küçük çıktı bu hafta kontrolde zayıf bir bebek olacak dedi doktor basta çok kaFaya taktim ama sonra düşündüm sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Senin bebisin kilosu ne kadar cnm.bu arada bende sirkeli suyla silcem inşallah .banyoseti şampuan deterjan bez bizimde kaliyo daha nasipse bu ay yavaş yavaş alırım artikKızlar maşallah bebişlerinize 29. Haftaya göre söylediğiniz kilolar gayet iyi :)) oda konusunda ben bebeğimin biraz ayrı bir odada kalmasını istemiyorum konya da evler geniş odalı yatak odamız salon gibi ve ev merkezi sistem çok sıcak oluyor :)) inanmazsiniz belki ama yatak odasi takımıyla birlikte bebegime aldığımız 3 kapılı bir dolap ve beşik çok rahat sığıdı odaya öyle kötü bir görüntü olmadan :)
Valla cnm benim şuan yaşadığım yerde böyle kurslar yok ne yazıkki olsaydı hiç kacirmazdim çünkü doğum korkusu bende cookkk varAy ne guzel bende donene kadar kafama taktim sukur donmus. Dogum dersleri alan varmi hic aranizda. Faydali oluyomuydu acaba. Yaklastikca dogum korkusu sardi heryanimi
En son 29. Haftada 1356 gr di canım.Evet banyo malzemeleri genelde son aya bırakılıyor :) sağlıklıca dogsunlar inşallah insan görmediği bir yüzü özler mi valla artık dayanamıyorum bi an once kucağıma alasim geliyor bebeğimi zaman da yaklaştıkça daha heyecanlanıyorsun o ilk buluşma için:))Senin bebisin kilosu ne kadar cnm.bu arada bende sirkeli suyla silcem inşallah .banyoseti şampuan deterjan bez bizimde kaliyo daha nasipse bu ay yavaş yavaş alırım artik
Aynen cnm heyecan var bende korku var doğumdan dolayı.En son 29. Haftada 1356 gr di canım.Evet banyo malzemeleri genelde son aya bırakılıyor :) sağlıklıca dogsunlar inşallah insan görmediği bir yüzü özler mi valla artık dayanamıyorum bi an once kucağıma alasim geliyor bebeğimi zaman da yaklaştıkça daha heyecanlanıyorsun o ilk buluşma için:))
Maşallah bebisine cnm şimdi almıştır biraz dahaAynen cnm heyecan var bende korku var doğumdan dolayı.ama sağlıkla gelsin kuzularimiz uykusuzluğa raziyim valla zaman geçmiyo gibi bana mi öyle geliyor ne
Devlet hastanelerinde bile artik oluyo diye duymustumm. Bendede ayni sekilde amin hayirlisiyla insallh cnmValla cnm benim şuan yaşadığım yerde böyle kurslar yok ne yazıkki olsaydı hiç kacirmazdim çünkü doğum korkusu bende cookkk varAllah yardımcımız olsun inşallah
Canim daha kucuk olduklari icin dun doktorum doguma kadar tekrar donebilir dedi yani dogum pozisyonunda olup diger turlude donebilir artik bebislerin keyfine kaldi :) son gun bile donen oluyomusKızlar bende 27haftaya girdim :) bikac hafta sonra kontrole gidecem inşallah. Yani bebek aşağı doğru dönmüşse doğum her an olabilir mi demek bu? Banada söyler ozaman doktor gittiğimde. Soylemezse ben sorayimmi. Korkuyorum zaten surekli aklımda doğum anıbebislerimiz sağlıklı hayırlı olsun inşallah
Burda oldugunu sanmıyorum cnm ama bi arastirayim varsa giderim ya kursaDevlet hastanelerinde bile artik oluyo diye duymustumm. Bendede ayni sekilde amin hayirlisiyla insallh cnm
6. Ayda basliyolar sanirim bnde gidemedim tayin sikintilarindan. Sorucam simdi kabul ederler mi diye bakalim blki bir faydasi olur.Burda oldugunu sanmıyorum cnm ama bi arastirayim varsa giderim ya kursa
Evet bencede belki azcik korkumu yenerim diye düşünüyorum6. Ayda basliyolar sanirim bnde gidemedim tayin sikintilarindan. Sorucam simdi kabul ederler mi diye bakalim blki bir faydasi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?