2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Selam Kızlar. Bizdede erkek infertilitesi var. İlk denemem negatifle sonuçlandı hic tutunma olmadı. 4 ay sonra toparladım kendimi ve 1 hafta önce uzun protokole başladım. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
hayirlisi olsun =) ben de uzun protokol icindeyim su an, dogum kontrol hapi bugun son, baskilayici igneye 6 gun once basladim, simdi adetim gelince 27 aralikda randevum var dr.la, uyarici igneye baslayacak heralde..Allah yardimcimiz..

Allah yardimcimiz olsun, hersey iyi gider de iyi embriyolar cikar insallah, en cok yumurta toplama anindaki narkozdan korkuyorum =(

Narkozdan korkmana gerek yok canim. Birsey anlamiycaksin bile. Ben 4 kez opu olmus biri olarak soyleyeyim sana.gerci benden cok sayida yumurta cikmadigi icin sonrasinda da agrim cok olmuyor. Ama narkozun korkulcak bir yani yok onu soyleyebilirim.

Slm Rabbim insallah hepimizin tedavisini pozitif sonuçla sonlandirsin.Bende bu ay ile baslicam insallah

Ya bende doğum kontrol hapı kullanmadım. direk lucrine başla dedi bana da doktor.
doğum kontrol hapı ne için veriliyor??
her doktor vermiyor sanirim,maksat yumurtaliklari baskilamak, dogum kontrol hapiyla baskilamaya baslayip daha sonra lucrin veya muadili ilaclarla baskilamayi surduruyorlar, uzun protokol boyle oluyor, hormonlar baskilaninca kendileri daha cok kontrol edebiliyor hormonlari ve yumurtlamayi, oyle okumustum internette, hepsinin kendine gore tedavi yontemleri var, degisken oluyor, bana da verdi, ama cok guzel bisey deil, bulanti yapti cok, icmemen daha iyi cnm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…