hepımız ıcın hayırlısı olsun canm ınslahIyiyim Ben de. Bugun Ben de adet oldum Cumartesi randevum var dondurulmus embriyo transferi benimkisi de.ocagin ilk haftasi gibi transfer tarihimi verirler diye bekliyorum.bakalim hayirlisi artik.
hepımız ıcın hayırlısı olsun canm ınslah
İnşallah arkadaşım. Dualarım sizlerle.inşallah tek tek güzel haberler veririzzz. emeklerimizin karşılığını alırız
Insallah canımSelam Kızlar. Bizdede erkek infertilitesi var. İlk denemem negatifle sonuçlandı hic tutunma olmadı. 4 ay sonra toparladım kendimi ve 1 hafta önce uzun protokole başladım. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
sevgili Leila senin nasil gidior? kalp atisi icin doktora gittin mi? hayirlisiyla hersey cok saglikli olur insallah..İnşallah arkadaşım. Dualarım sizlerle.
hayirlisi olsun =) ben de uzun protokol icindeyim su an, dogum kontrol hapi bugun son, baskilayici igneye 6 gun once basladim, simdi adetim gelince 27 aralikda randevum var dr.la, uyarici igneye baslayacak heralde..Allah yardimcimiz..Selam Kızlar. Bizdede erkek infertilitesi var. İlk denemem negatifle sonuçlandı hic tutunma olmadı. 4 ay sonra toparladım kendimi ve 1 hafta önce uzun protokole başladım. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Allah yardimcimiz olsun, hersey iyi gider de iyi embriyolar cikar insallah, en cok yumurta toplama anindaki narkozdan korkuyorum =(Hadi hayırlı olsun cnimm. Ama ben dogum kontrol hapı kullanmadim. Direk lucrine basladim. Adet olmayi bekliyorum 2. Gunu gidicem
Allah yardimcimiz olsun, hersey iyi gider de iyi embriyolar cikar insallah, en cok yumurta toplama anindaki narkozdan korkuyorum =(
Canim korkma 2 kez yasadım bende yumurta toplamayı zaten doktorun sana yardımcı oluyoAllah yardimcimiz olsun, hersey iyi gider de iyi embriyolar cikar insallah, en cok yumurta toplama anindaki narkozdan korkuyorum =(
Hadi hayırlı olsun cnimm. Ama ben dogum kontrol hapı kullanmadim. Direk lucrine basladim. Adet olmayi bekliyorum 2. Gunu gidicem
Bana verdi dktorum doğum kontrol hapini sanirim gerekli olursa veriliyorYa bende doğum kontrol hapı kullanmadım. direk lucrine başla dedi bana da doktor.
doğum kontrol hapı ne için veriliyor??
her doktor vermiyor sanirim,maksat yumurtaliklari baskilamak, dogum kontrol hapiyla baskilamaya baslayip daha sonra lucrin veya muadili ilaclarla baskilamayi surduruyorlar, uzun protokol boyle oluyor, hormonlar baskilaninca kendileri daha cok kontrol edebiliyor hormonlari ve yumurtlamayi, oyle okumustum internette, hepsinin kendine gore tedavi yontemleri var, degisken oluyor, bana da verdi, ama cok guzel bisey deil, bulanti yapti cok, icmemen daha iyi cnm =)Ya bende doğum kontrol hapı kullanmadım. direk lucrine başla dedi bana da doktor.
doğum kontrol hapı ne için veriliyor??
Hayirli olsun insallah benim de dondurulmuş geçen seneden 8tane var bakalım hayırlısıOlumsu tuo bebek sonrasi dondurulmus embriyo denemek istiyorum nekadar ara vermek lzm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?