Hadi hayırlısı canım benim. Durumlardan haberdar et bizi.Hanımlar bende yarın nasıp olursa dondurulmuş embriyo ile tedaviye başlıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun önce karnımız sonra kucagimiz dolar insallaaah
Tamam canım inşallahHadi hayırlısı canım benim. Durumlardan haberdar et bizi.
Canım benim tüpler kapalı onun dışında bi sorun yok çok şükür. Dondurulmus blastosit transferi olmuştu.Ilk deneme nde dondurulmuş embriyo muydu senin sorun neydi canım bide kaçıncı gün emriyosu idi
Hayırlısı olsun canım.. Rabbim kucagimizi bebislerle doldursun inşallahMerhaba kızlar bende bugün Dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye basladım ama sadece estrofem ve elevit verdi doktor dogum kontrol hapı kullanmadim. Daha önce 2 negatif aşılama ve 2 negatif tüp bebek oldu
hayırlısı olsun canım. Benim muhtemelen Şubat gibi olacak ikinci deneme.Selam kızlar dün dr kontrolüm vardı transferi pazartesi yapacaktı ama çok rahatsızdim atesim vardı ve aşırı derecede öksürüyordum dr çarşamba yapalım o zaman iyileşirsen dedi ama böyle kalırsan 1ay daha erteliyecem dedi çünkü bu öksürük kalırsa koyduğum gibi geri gelir dedi sağlık ocağına gittim aile hekimine durumu anlattım yoğun tedavi verdi pazara iyileşirsin dedi inşallah iyileşirimzaten ertelendikçe erteleniyor transfer rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah siz ne aşamadasınız kimin transfer tarihi belli oldu birlikte gün sayariz inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Canım benim seni Aralık topiginden hatırlıyorum 2 3 gün önce almıştın negatifi çok üzülmüştüm neyse ki çok şükür dondurulmuş var sizde herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim emegimizin karşılığı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizehayırlısı olsun canım. Benim muhtemelen Şubat gibi olacak ikinci deneme.
Gittim canım herşey yolunda görünüyor çok şükür. İki embriyo transfer edilmişti bir kese ve kalp atışı duyduk :) Allah hayırlısıyla devam etmesini nasip etsin inşallah. Sen nasılsın? İnşallah herşey yolunda gider ve güzel haberini alırız. Moralini yüksek tut ve olumlu düşün arkadaşım. Yediğimiz içtiğimiz kadar bu da çok önemli bir etken. Sevgiler.sevgili Leila senin nasil gidior? kalp atisi icin doktora gittin mi? hayirlisiyla hersey cok saglikli olur insallah..
Mrb canım tşk ederim iyiyim sen nasılsın ben bu ay doğum kontrol hapına başladım bu ayın sonunada tedaviye başlıycam inşallah aynı doktora gidiyorum sen nerde başlıycaksın tüp bebeğeCanım merhaba nasılsın benim aşı tutmadı ocakta tüp e başlayacağım sen ne durumdasin aynı doktora dewammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?