inşaAllah canm.. bende anlamadm canım hormon testi vs. mi yapcak onceden yaptırmışmıydınZor anlar yasamissin canim demek HRS nin adi var sadece. Vesilen novaart olur insallah. Benim arkadaslarim Göğsen hocayla pozitifi yakaladilar o yuzden gönlüm baskentten yana.
Dr adetinden 7 gun once gel dedi. Sence neden cagirmis olabilir. Bu ay bat 27 ocak. Adetimle birlikte tedaviye baslicaz. 20 ocak a randevu alicam. Neden battan once cagirdi merak ediyorum.
baskent gögsen hocanın tup bebek ucretı ne kadar canımZor anlar yasamissin canim demek HRS nin adi var sadece. Vesilen novaart olur insallah. Benim arkadaslarim Göğsen hocayla pozitifi yakaladilar o yuzden gönlüm baskentten yana.
Dr adetinden 7 gun once gel dedi. Sence neden cagirmis olabilir. Bu ay bat 27 ocak. Adetimle birlikte tedaviye baslicaz. 20 ocak a randevu alicam. Neden battan once cagirdi merak ediyorum.
20 ocakta ilk randevum var o zaman ogrenicem canimbaskent gögsen hocanın tup bebek ucretı ne kadar canım
genetık test ve hormon testlerını yptırdınmı canım20 ocakta ilk randevum var o zaman ogrenicem canim
Evet yaptirdim canim temizdi her testim. Simdi bi arkadasla konustuk onu da cagirmis ve lucrin diye bi ilaca baslamis. Ne ilaci bilmiyorum.inşaAllah canm.. bende anlamadm canım hormon testi vs. mi yapcak onceden yaptırmışmıydın
Evet canim hepsi 2.kayiptan sonra yapildi her sey temiz cok şükür.genetık test ve hormon testlerını yptırdınmı canım
Ben aynı senin gibi hap içiyorum bitiminde başlayacağım novartta gideceğim nasip olursaMrb canım tşk ederim iyiyim sen nasılsın ben bu ay doğum kontrol hapına başladım bu ayın sonunada tedaviye başlıycam inşallah aynı doktora gidiyorum sen nerde başlıycaksın tüp bebeğe
Insallahhhhhhhhh3. Olacak inşallah son olur hepimizin
hayirlisi cnm cok sevindim=) Allah sonuna kadar devam ettirsin, sagsalim kucagna alasin insallah..ben de yumurta toplama icin gun sayiyorum..hakkimizda hayirlisi insallah cnm=)Gittim canım herşey yolunda görünüyor çok şükür. İki embriyo transfer edilmişti bir kese ve kalp atışı duyduk :) Allah hayırlısıyla devam etmesini nasip etsin inşallah. Sen nasılsın? İnşallah herşey yolunda gider ve güzel haberini alırız. Moralini yüksek tut ve olumlu düşün arkadaşım. Yediğimiz içtiğimiz kadar bu da çok önemli bir etken. Sevgiler.
Insallah hakkinda hayirlsi olur canım. Rabbim emeklerimzi bosa cikarmasin. Cok zor tedavi sureci en cokda beklemek pozitifmi negatifmi die kendini yiyip bitirmek Herseyi zor yani nasip Allah nasip etsiyse inşallah bebegin seninledir sonucu yazarsin cnm buraya.Kızlar ben 2016nın şubat ayında tüp bebek tedavisine başladım. Tedavi sırasında oldukça fazla yumurtam oldu. Fakat tedavi sırasında ohss sendromu yaşadım. Yani yumurtalıklarım fazla uyarılmıştı. Buna rağmen transferim yapıldı ve doğal olarak tutmadı. Psikolojim çok bozulduğu için 1 seneye yakın tekrar denemeye cesaret edemedim ve ara verdim. Bu arada 4 tanede dondurulmuş embriyom vardı. Aralık ayında tekrar tedaviye başladım. Ve ayın 26 sında 2 embriyo transferim yapıldı. Bu cuma yani ocağın 6 sında test yaptırıcam. İnşallah 2. Denememde tutmuştur çünkü tekrar cesaret edebilirmiyim bilmiyorum.
Canım öncelikle güzel dileklerin için teşekkürederim. İnşallah bu denemelerimizde sende bende isteyen herkesde olumlu sonuçlar alır. Allah emeklerimizi zayi etmez inşallah. Çünkü bu tedavileri olan bilir sıkıntılarını. Sende bana tedavi sonunda mutlaka yaz olurmu sonucu. Dondurulmuş embriyonun tutma olasılığının daha yüksek olduğunu söylemişti doktorum. Çünkü verilen arada vucut dışardan alınan hormonlardan arınıyor ve dinlenmeye geçiyormuş. Çevremde dondurulmuş emriyosuyla hamile kalmış 2 tane arkadaşım var birinin ikizi diğerinin tek çocuğu var umarım bizimde olur.Mrb arkadaslar bende basladim.tedaviye dondurulmuslarm var . Cuma günü progesteron tahlili yaptiricm cmertsi gbi transferm olur die dusunuorm nasip baklm. Suanda ilaclarmi kullaniorum. Bu üçüncü tüp bebek denemem olucak insallah buda son olur.
Insallah canim seninde pozitif olu sonucun sende yaz sonucunu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhhh.bende yazarım sonuç ne olursa olsunCanım öncelikle güzel dileklerin için teşekkürederim. İnşallah bu denemelerimizde sende bende isteyen herkesde olumlu sonuçlar alır. Allah emeklerimizi zayi etmez inşallah. Çünkü bu tedavileri olan bilir sıkıntılarını. Sende bana tedavi sonunda mutlaka yaz olurmu sonucu. Dondurulmuş embriyonun tutma olasılığının daha yüksek olduğunu söylemişti doktorum. Çünkü verilen arada vucut dışardan alınan hormonlardan arınıyor ve dinlenmeye geçiyormuş. Çevremde dondurulmuş emriyosuyla hamile kalmış 2 tane arkadaşım var birinin ikizi diğerinin tek çocuğu var umarım bizimde olur.
İnanın sizi çok iyi anlıyorum ben. İlk tüp bebek denememde doktorum benimde yumurtalıklarımı aşırı uyardığı için ohss durumu yaşadım. Bana sen harikasın yumurtaların harika canavar gibisin öyle kaliteli ebriyoların varki erkeğe koysak erkekte tutar dedi. Tutmadığında ise geçerli tek bir açıklama yapmadı. Sonrasındada sende zaten polikistik over var senin zaten örtrojen hormonun hep çok yüksekmiş dedi. Ki bunların hiçbiri bende olmamasına rağmen. Bu arada 6 tane embriyomun doldurulduğunu söykediler. Ben 1 seneye yakın denemeye cesaret edemedim ve bu aralıkta fulya acıbademde bir doktor buldum ve onunla devam etmeye karar verdim. Embiriyolarımı almaya diğer hastaneye gittiğimde 4 embriyom olduğunu söylediler ve yüzüme bile bakmadan embriyolarımı teslim ettiler. 2. Transferimi 26 aralıkta yaptırdım. 2 embriyom transfer edildi. 9. Gün dayanamadım idrar testi yaptım. Malesef negatif çıktı sonuç. Yarında kan testim var. Yaptırıcam eğer pozitif çıkarsa benim için süpriz olucak. Tutmamasına gelince bence vücut doğal yollarla hamile kalmak istiyor fakat dışardan alınan hormonlar ve sitresle transferden sonra belkide yabancı bir madde olarak algılayıp dışarıya atmaya çalışıyor olabilir. Ve daha yüzlerce sebep olabilir. Bence eğer çok istiyorsan ve güzel bir evliliğin varsa asla pes etme. Tabi bu süreç hem çok külfetli hemde psikolojik olarak çok zorlayıcı gücünü topladığın an tekrar dene.Herkese merhaba arkadaşlar bunları yazarken o kadar çok ağlıyorum ki insanın hayallerinin olmasıda yıkılmasıda anlıkmış bugün anladım. Ben 30 yaşındayım üç yılı geçti evliyiz bugün tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ilk denememdi . Transfer öncesi bana sen çabuk gelişen hastasın diğer destekleyici iğnelere gerek yok ddnerek beş günlük iğne sürecim oldu sonra transferi yaptılar ve sonuç negatif oldu. Bizim bilinmeyendi sebebimiz. Bugün doktor diyorki sen başkasınyapmış gibi sen çabuk gelişmiş bunu çok istemiyoruZ yumurtaların çabuk uyarılmış diyor. Bu bir sebep olabilir dedi sonrada zaten senin yumurtan kalitesi düşükmüş biz şansımızı denedik sadece böle olanda var dedi bu yöntemin dışında pek bişey uygulamayız dedi belki uzun döneme bakarız ama söz vermeyelim dedi not düşdü dosyama ikiyi üçü dene ama olmayabilir dedi olabilirde tabi dedi moralim çok bozuk araştırma hastanesinde yaptırdım şimdi özel araştıracağım böyle kalitesi düşük olup da hamile kalan varmı
Doktorlar böyle bir durumda ne kadar katı olabiliyorlar anlamıyorum hiçmi düşünmezler ki karşısındakiniayy canım benim sakına moralini bozma Allah bilir herşeyi..bana da yumurtalık rezervin düşük 3-4 ay ilaç kullanacaksın yumurtalar toplanacak havuz oluşturulacak falan filan demişti doktorun bir tanesi....ağlamaktan içim çıkmıştı.. sonra başka bir doktora gittim igneleri kullandıgım ay yumurtalarım toplandı ve dunduruldu çok şukur Allahıma...amh testi yaptırdın mı?
Sana dua edeceğim canım umarım bu dertten kurtulursun ve mucizen gerçekleşir ben eskişehirdeyim izmirden doktor bakacağım canım özel düşüncem artık iyice herşye bakar falan diye biraz hastanede ilgisizlik oluyo sanırım rabbm eksik göstermesin çektiğimiz acılara değsin umarım..İnanın sizi çok iyi anlıyorum ben. İlk tüp bebek denememde doktorum benimde yumurtalıklarımı aşırı uyardığı için ohss durumu yaşadım. Bana sen harikasın yumurtaların harika canavar gibisin öyle kaliteli ebriyoların varki erkeğe koysak erkekte tutar dedi. Tutmadığında ise geçerli tek bir açıklama yapmadı. Sonrasındada sende zaten polikistik over var senin zaten örtrojen hormonun hep çok yüksekmiş dedi. Ki bunların hiçbiri bende olmamasına rağmen. Bu arada 6 tane embriyomun doldurulduğunu söykediler. Ben 1 seneye yakın denemeye cesaret edemedim ve bu aralıkta fulya acıbademde bir doktor buldum ve onunla devam etmeye karar verdim. Embiriyolarımı almaya diğer hastaneye gittiğimde 4 embriyom olduğunu söylediler ve yüzüme bile bakmadan embriyolarımı teslim ettiler. 2. Transferimi 26 aralıkta yaptırdım. 2 embriyom transfer edildi. 9. Gün dayanamadım idrar testi yaptım. Malesef negatif çıktı sonuç. Yarında kan testim var. Yaptırıcam eğer pozitif çıkarsa benim için süpriz olucak. Tutmamasına gelince bence vücut doğal yollarla hamile kalmak istiyor fakat dışardan alınan hormonlar ve sitresle transferden sonra belkide yabancı bir madde olarak algılayıp dışarıya atmaya çalışıyor olabilir. Ve daha yüzlerce sebep olabilir. Bence eğer çok istiyorsan ve güzel bir evliliğin varsa asla pes etme. Tabi bu süreç hem çok külfetli hemde psikolojik olarak çok zorlayıcı gücünü topladığın an tekrar dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?