2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

nelere dikkat etmeliyiz beslenme konusunda yardimci olurmusunuz

Merhaba canım bizde geçen sene denedik ama embrıyoda spermden dolayı gelişen bulutlanmalardan kaynaklı negatıf oldu tutmadı bile. 2. tedavımıza ocak sonunda baslıcaz bızde. urolog benım eşimede emodex verdi ve hormon duzeltıcı bı ılac daha. bunlarında etkısı baya oldu sperm artısında ve kalıtesınde. dahada guclendırmek ıcın ovıtrelle ıgne verdı eşime doktor. haftada bıkez onu kullanıyor şimdi. ikinci tercihimizi nova art tup bebek merkezinden yana denedık. inşaAllah hayırlı olur. tedavıye baslamadan once kan pıhtılasması , hormon ve kromozom analızı yaptırdık.tedbir kuldan takdir Allah tan. Sende en yakın zamanda yavruna kavusursun inşaAllah..

nelere dikkat etmeliyiz beslenme konusunda yardimci olurmusunuz
canım sağlıklı vaktınde öğün atlamadan yemelisin. abur cubur gazlı içeceklerden uzak durmalısın.Zamanının meyve ve sebzesini yemelisin. Transferden sonra çok yeşillik yeme nane maydanz vs. ananas dut kurusu kabak cekırdeği elma incir kayısı vs. bunlar faydalı dıye bıcok yerde gördüm. kabız olmamaya dikkat et bol dua ve tevekkulle inşaAllah Rabbim nasip etsin hepimize.. ekstra dikkat etmemiz gereken şeyler varsa yazsin bilenler faydalı olalım birbirimize inşaAllah

Mrb arkadaslar bende basladim.tedaviye dondurulmuslarm var . Cuma günü progesteron tahlili yaptiricm cmertsi gbi transferm olur die dusunuorm nasip baklm. Suanda ilaclarmi kullaniorum. Bu üçüncü tüp bebek denemem olucak insallah buda son olur.

Amin canim bu defa ikimizde kavusuruz insallah bebegimize. Esimde klomen kullandi 2 ay sperm hasari duzelince biraktirdi dr simdi emodexe devam ediyor. Sizin spermde ne problemi vardi ve ilk tup denemesini nerde yapmistin?

Amin canim bu defa ikimizde kavusuruz insallah bebegimize. Esimde klomen kullandi 2 ay sperm hasari duzelince biraktirdi dr simdi emodexe devam ediyor. Sizin spermde ne problemi vardi ve ilk tup denemesini nerde yapmistin?
Inmemis testisten esim yillar once ameliyat olmus canm azosperm vs vardi. Bunlar sperm sayisini etkiliyor tabiki. Emodexi bitirdik biraktirdi doktor bidha vermedi canm. Ilk denememde ozel doktora gittim Gurur polatti transfer ve opu HRS hastanesinde oldu hic memnun kalmadim. Olumsuz oldu diye demiyorum calisanlarin bakışları bile yetiyodu. Transferden sonra cok yatirmadi hemsire yarim saat sonra kalk dedi gnderdi basimda diger hemsireler durmadan dedikodu yapip durdu. Curcunaydi bildigin. Opudan once transfer zamani ameliyathanedeki calisanlara gülümsuyorum umursamiyolardi somurtup bakiyolar hasta bakıcılar azarlayarak cevap veriyodu aman neler neler iste.. yasayan bilir.. insaallah kavusuruz canm

20si gibi adet olur benm 2 tane buz bebeğim var Allahım hayırlı sağlıklı sihatliii evlatlar nasip et bizlereee

inşaAllah canım Allah hayırlı ugurlu etsın duaların dualarımız kabul olsun

Amin insallah umudum yok ama insallah yanilirim.2017de insallh Allahm kucaklrmizi doldurur

Okdar bunaldim yoruldum ki hele sonuc negatif se daha kötü oluorum neden diorum. Her tedaviye olumlu basliorum ama sonuc hep olumsuz smdi hic yok umudum basladim ama hic umudum yok xok istioruz bizimde ewladimiz olsun ewimiz huzur dolu anne baba dien bi ewladimiz olsun çokmu sey istioruz bilmiorum artık aglamk bile glemio icimden çünkü okadar cok agladimki ne diim nasip dioruz geçiyoruz yapıcak hic bisey yok çünkü.

Aynen canım etrafımda milyon tane hamile var bebekleri olanlar içime ağlamayı ögrendim.vücudum beynim yoruldu ama olsun bu defa Allahin izniyle olacak inşallah

Zor anlar yasamissin canim demek HRS nin adi var sadece. Vesilen novaart olur insallah. Benim arkadaslarim Göğsen hocayla pozitifi yakaladilar o yuzden gönlüm baskentten yana.

Dr adetinden 7 gun once gel dedi. Sence neden cagirmis olabilir. Bu ay bat 27 ocak. Adetimle birlikte tedaviye baslicaz. 20 ocak a randevu alicam. Neden battan once cagirdi merak ediyorum.

Cewre hep hamile cocuklri var benimle yasitlar benmle ayni ewlendiler ama bende hala tık yok cok üzülüyorum.senin sorun ne cnim.

Pko var bnde 5.yilimiz 24yasndym 3denenem olucak bu ins.cnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…