nelere dikkat etmeliyiz beslenme konusunda yardimci olurmusunuzGittim canım herşey yolunda görünüyor çok şükür. İki embriyo transfer edilmişti bir kese ve kalp atışı duyduk :) Allah hayırlısıyla devam etmesini nasip etsin inşallah. Sen nasılsın? İnşallah herşey yolunda gider ve güzel haberini alırız. Moralini yüksek tut ve olumlu düşün arkadaşım. Yediğimiz içtiğimiz kadar bu da çok önemli bir etken. Sevgiler.
Merhaba arkadaslarim. 2017 subat ayinda tup bebek tedavisine baslayacagim nasipse. 3 yildir bebek istiyoruz. 4 kayip yasadim kalp atisi olmamasindan dolayi. Son kurtajdan sonra esim SPERM DNA HASAR testi yaptirdi hasar %30 cikti. 2 aylik klomen ve emodex tedavisinden sonra hasar %20 dustu. Tedaviden sonra 4.ayimiz. Ankarada tup bebek yaptiracak arkadaslar hangi merkezi sececekler? Tup bebek konusunda cok tecrubesizim. Dr.a mesaj yazdım adetine 10 gun kala gel dedi. Rapor icin hangi belgeleri goturmeliyim?
Tup bebegi dusundugum merkez;
Ankara Baskent Unv
Dr.Göğşen Önalan
Yaş 31
canım sağlıklı vaktınde öğün atlamadan yemelisin. abur cubur gazlı içeceklerden uzak durmalısın.Zamanının meyve ve sebzesini yemelisin. Transferden sonra çok yeşillik yeme nane maydanz vs. ananas dut kurusu kabak cekırdeği elma incir kayısı vs. bunlar faydalı dıye bıcok yerde gördüm. kabız olmamaya dikkat et bol dua ve tevekkulle inşaAllah Rabbim nasip etsin hepimize.. ekstra dikkat etmemiz gereken şeyler varsa yazsin bilenler faydalı olalım birbirimize inşaAllahnelere dikkat etmeliyiz beslenme konusunda yardimci olurmusunuz
Amin canim bu defa ikimizde kavusuruz insallah bebegimize. Esimde klomen kullandi 2 ay sperm hasari duzelince biraktirdi dr simdi emodexe devam ediyor. Sizin spermde ne problemi vardi ve ilk tup denemesini nerde yapmistin?Merhaba canım bizde geçen sene denedik ama embrıyoda spermden dolayı gelişen bulutlanmalardan kaynaklı negatıf oldu tutmadı bile. 2. tedavımıza ocak sonunda baslıcaz bızde. urolog benım eşimede emodex verdi ve hormon duzeltıcı bı ılac daha. bunlarında etkısı baya oldu sperm artısında ve kalıtesınde. dahada guclendırmek ıcın ovıtrelle ıgne verdı eşime doktor. haftada bıkez onu kullanıyor şimdi. ikinci tercihimizi nova art tup bebek merkezinden yana denedık. inşaAllah hayırlı olur. tedavıye baslamadan once kan pıhtılasması , hormon ve kromozom analızı yaptırdık.tedbir kuldan takdir Allah tan. Sende en yakın zamanda yavruna kavusursun inşaAllah..
Inmemis testisten esim yillar once ameliyat olmus canm azosperm vs vardi. Bunlar sperm sayisini etkiliyor tabiki. Emodexi bitirdik biraktirdi doktor bidha vermedi canm. Ilk denememde ozel doktora gittim Gurur polatti transfer ve opu HRS hastanesinde oldu hic memnun kalmadim. Olumsuz oldu diye demiyorum calisanlarin bakışları bile yetiyodu. Transferden sonra cok yatirmadi hemsire yarim saat sonra kalk dedi gnderdi basimda diger hemsireler durmadan dedikodu yapip durdu. Curcunaydi bildigin. Opudan once transfer zamani ameliyathanedeki calisanlara gülümsuyorum umursamiyolardi somurtup bakiyolar hasta bakıcılar azarlayarak cevap veriyodu aman neler neler iste.. yasayan bilir.. insaallah kavusuruz canmAmin canim bu defa ikimizde kavusuruz insallah bebegimize. Esimde klomen kullandi 2 ay sperm hasari duzelince biraktirdi dr simdi emodexe devam ediyor. Sizin spermde ne problemi vardi ve ilk tup denemesini nerde yapmistin?
inşaAllah canım Allah hayırlı ugurlu etsın duaların dualarımız kabul olsunMrb arkadaslar bende basladim.tedaviye dondurulmuslarm var . Cuma günü progesteron tahlili yaptiricm cmertsi gbi transferm olur die dusunuorm nasip baklm. Suanda ilaclarmi kullaniorum. Bu üçüncü tüp bebek denemem olucak insallah buda son olur.
Zor anlar yasamissin canim demek HRS nin adi var sadece. Vesilen novaart olur insallah. Benim arkadaslarim Göğsen hocayla pozitifi yakaladilar o yuzden gönlüm baskentten yana.Inmemis testisten esim yillar once ameliyat olmus canm azosperm vs vardi. Bunlar sperm sayisini etkiliyor tabiki. Emodexi bitirdik biraktirdi doktor bidha vermedi canm. Ilk denememde ozel doktora gittim Gurur polatti transfer ve opu HRS hastanesinde oldu hic memnun kalmadim. Olumsuz oldu diye demiyorum calisanlarin bakışları bile yetiyodu. Transferden sonra cok yatirmadi hemsire yarim saat sonra kalk dedi gnderdi basimda diger hemsireler durmadan dedikodu yapip durdu. Curcunaydi bildigin. Opudan once transfer zamani ameliyathanedeki calisanlara gülümsuyorum umursamiyolardi somurtup bakiyolar hasta bakıcılar azarlayarak cevap veriyodu aman neler neler iste.. yasayan bilir.. insaallah kavusuruz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?