Aynenn canımm bırakmıyacağım bu işi ama allahım güç versin umut ve sabır versin bize çok zormuşSen sakına moralini bozma biraz dinlen düşünme kafanı topla. sonra Allahın izniyle kaldıgın yerden devam et tedavine sakına pes etme duanın açamayacağı kapı yoktur. özelin avantajı ilgileniyorlar seninle gerçekten devlette yogunluktan dolayı öyle olmayabiliyor onlarıda anlıyorum.
Amin canım anne olmak isteyen herkese allah bu güzel duyguyu nasip etsin. Başka bir doktora giderken mutlaka şimdiye kadar yaptırdığın bütün kan testlerini götür tedavi sürecinde yaşadıklarını güzelce anlat. Çünkü yeni bir doktor için sen bir kapalı kutusun. Vücudunun hiçbir özelliğini bilmiyor neye nasıl bir tepki vereceğini bilmiyor. O yüzden çoğu aslında deneme yanılma yöntemiyle sonuç elde etmeye çalışıyor. Zaten lütfen unutmaki tüp bebek denemelerinde ilk denemede olumlu sonuç alabilme oranı sadece %25. Bende senin için dua edicem eğer ilerki dönemlerde olumlu sonuç alırsan yaz olurmu güzel haberlerini :)Sana dua edeceğim canım umarım bu dertten kurtulursun ve mucizen gerçekleşir ben eskişehirdeyim izmirden doktor bakacağım canım özel düşüncem artık iyice herşye bakar falan diye biraz hastanede ilgisizlik oluyo sanırım rabbm eksik göstermesin çektiğimiz acılara değsin umarım..
Evet canım çok güzel konuşacağım dpktorla araştırma hastanesinden dosyamı alabilirm inş özele giderken götürmek için. Tabiki yazarımm oyle bir mutlu haber alınca:) allahım göstersinn bize inşşş :)Amin canım anne olmak isteyen herkese allah bu güzel duyguyu nasip etsin. Başka bir doktora giderken mutlaka şimdiye kadar yaptırdığın bütün kan testlerini götür tedavi sürecinde yaşadıklarını güzelce anlat. Çünkü yeni bir doktor için sen bir kapalı kutusun. Vücudunun hiçbir özelliğini bilmiyor neye nasıl bir tepki vereceğini bilmiyor. O yüzden çoğu aslında deneme yanılma yöntemiyle sonuç elde etmeye çalışıyor. Zaten lütfen unutmaki tüp bebek denemelerinde ilk denemede olumlu sonuç alabilme oranı sadece %25. Bende senin için dua edicem eğer ilerki dönemlerde olumlu sonuç alırsan yaz olurmu güzel haberlerini :)
Canım benim de 3.deneme ve salı günü transfer yapacak kısmetse rabbim bu defa nasip etsin inşallah kaç embriyo var kaçını transfer edecek canım sorun ne çok özel değilse kusura bakma çok soru sordum galibaHic uzulme Allah nasip ederse her türlü olur canim. ALLAH büyüktur sen dua et yeterki.cok zor bi surec ilk denemde genellikle negatif sonuc alinio o yuzden sakin pes etme sen yeterki azimli ol Allahda sabir verio emin ol. Bende ilk denemem d3 negatif sonuc aldim ve cok agladim 2.denememde ayni sekilde ama yapicak bisey yok.sadexe cabalamak gerekio bizimde imtihanimiz bu napaalim suan 3.tedavimdeyim pazartesi nasipse transsfer olucak insallah bu sefer olur cok yipranioruz çünkü. ALLAH kimsenin emegini boşa cikarmasin üzülme Allah büyüktür
Yok canim ne demek sorabilirsin 3embrio 2tane edicek pko vsr bende 2taze tüp bebek 3.dondurulmus olucak pazartesi. Senin nedir canim sorunun sende çok tedavi gormussun neden olmuo cnimCanım benim de 3.deneme ve salı günü transfer yapacak kısmetse rabbim bu defa nasip etsin inşallah kaç embriyo var kaçını transfer edecek canım sorun ne çok özel değilse kusura bakma çok soru sordum galiba
Canım benim de 2 taze bu dondurulmuş olacak şimdi 3.gün dondurulmuş 5 tane var pazar günü çözecekler 5.güne gelen 2 tanesi transfer edilecek çok korkuyorum 5.güne ya gitmezse diye canım bizim sorun eşim azosperm malesef o yüzden olmuyo senin yaş kaç benim 25 pko aslında çok ciddi değil diye duymuştum en şanslı grup diye okudum ama tabi kısmet nasip rabbim bu defa nasip eder inşallah hepimizeYok canim ne demek sorabilirsin 3embrio 2tane edicek pko vsr bende 2taze tüp bebek 3.dondurulmus olucak pazartesi. Senin nedir canim sorunun sende çok tedavi gormussun neden olmuo cnim
Aminnn canımm yavaş yavaş toplayıp hem maddi hem manevi açıdan zor ama umarım altından kalkabilirim hepmizin yardımcısı olsun allah inşallahHic uzulme Allah nasip ederse her türlü olur canim. ALLAH büyüktur sen dua et yeterki.cok zor bi surec ilk denemde genellikle negatif sonuc alinio o yuzden sakin pes etme sen yeterki azimli ol Allahda sabir verio emin ol. Bende ilk denemem d3 negatif sonuc aldim ve cok agladim 2.denememde ayni sekilde ama yapicak bisey yok.sadexe cabalamak gerekio bizimde imtihanimiz bu napaalim suan 3.tedavimdeyim pazartesi nasipse transsfer olucak insallah bu sefer olur cok yipranioruz çünkü. ALLAH kimsenin emegini boşa cikarmasin üzülme Allah büyüktür
Insallah canim üzülme en iyi biz anlarız bizim durumumuzdkiler anlar baska kimse anlyamaz kolay kolay maddi anlamda da cok yıpranioruZ malesef ama napalim gelecek bebislerimiz icin ugrasicazAminnn canımm yavaş yavaş toplayıp hem maddi hem manevi açıdan zor ama umarım altından kalkabilirim hepmizin yardımcısı olsun allah inşallah
Benimde yas 24 3.gun embriosu transfer olucak. 3.gun 5.gun fark etmio aslinda rabbim ne zman nasip ederse ozman hersey kismet pkoda kimi sansli kimide sanssiz oluo hele kilo varsa malesef bende var. Adelerim falan düzenli ama yok olmuo nasibimde yok.dmekki insallah hu sefer olurda bi daha ugrasmam kac snelik ewlisin pekiCanım benim de 2 taze bu dondurulmuş olacak şimdi 3.gün dondurulmuş 5 tane var pazar günü çözecekler 5.güne gelen 2 tanesi transfer edilecek çok korkuyorum 5.güne ya gitmezse diye canım bizim sorun eşim azosperm malesef o yüzden olmuyo senin yaş kaç benim 25 pko aslında çok ciddi değil diye duymuştum en şanslı grup diye okudum ama tabi kısmet nasip rabbim bu defa nasip eder inşallah hepimize
6 sene bitti canım sen kaç senelik evlisin aslında dediğin gibi 3.5 farketmiyor rabbim ol der olur herşey vaktini bekliyor inşallah vakti gelmiştir bebelerimizinBenimde yas 24 3.gun embriosu transfer olucak. 3.gun 5.gun fark etmio aslinda rabbim ne zman nasip ederse ozman hersey kismet pkoda kimi sansli kimide sanssiz oluo hele kilo varsa malesef bende var. Adelerim falan düzenli ama yok olmuo nasibimde yok.dmekki insallah hu sefer olurda bi daha ugrasmam kac snelik ewlisin peki
Benimde 4bitti canim.. insallah gelmiştir ben pazrtsi sen salu gunu ins.transfer olucaz burdan birlkte haberdar oluruz. . Sen nerde oturuosun ve hangi hastane cnim6 sene bitti canım sen kaç senelik evlisin aslında dediğin gibi 3.5 farketmiyor rabbim ol der olur herşey vaktini bekliyor inşallah vakti gelmiştir bebelerimizin
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ben Hatay'da oturuyorum burda 3 sene önce tüp bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı oğlu şimdi 6 aylık oldu aynı yerde bende başladım merkezden ve dr dan çok memnunum inşallah sonu güzel olur sen nerde oturuyorsun tup bebeği nerde yaptırıyorsun cnmBenimde 4bitti canim.. insallah gelmiştir ben pazrtsi sen salu gunu ins.transfer olucaz burdan birlkte haberdar oluruz. . Sen nerde oturuosun ve hangi hastane cnim
Istanbul gaziosmanpasada canim.bende 1 senedir bu tedavinin icindeyim eltinin 1.denemde mi oldu canjmHayırlısı olsun inşallah hepimiz için ben Hatay'da oturuyorum burda 3 sene önce tüp bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı oğlu şimdi 6 aylık oldu aynı yerde bende başladım merkezden ve dr dan çok memnunum inşallah sonu güzel olur sen nerde oturuyorsun tup bebeği nerde yaptırıyorsun cnm
Canım eltim in 1.denenede olmadı ama dondurulmuş 5 tane vardı iki tane transfer ettiler 1 tane tuttu oda şimdi kucağında çok şükür ben 4 sene önce 2 defa arka arkaya yaptırdım sonra kendimizi toplamamuz bugünü buldu kısmet işte malesef maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç allah sonumuzu hayr etsin inşallahIstanbul gaziosmanpasada canim.bende 1 senedir bu tedavinin icindeyim eltinin 1.denemde mi oldu canjm
iyi Allah yüzüne bakmis da fazla ugrasmamis şükür onun adina canim...bende 2tanesini ust ustu yaptım 3.yu 6ay gectikten sonra yeniden basladim buda olmazsa zaten baya beklemem lazim yatırmam için maddi anlamda baya maddi anlamda yiorandik çünküCanım eltim in 1.denenede olmadı ama dondurulmuş 5 tane vardı iki tane transfer ettiler 1 tane tuttu oda şimdi kucağında çok şükür ben 4 sene önce 2 defa arka arkaya yaptırdım sonra kendimizi toplamamuz bugünü buldu kısmet işte malesef maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç allah sonumuzu hayr etsin inşallah
Aynen canım rabbim yüzüne baktı çok ugrasmadi darısı bize inşallah rabbim bizim de yüzümüze baksın bizim de yüzümüzü güldursun eğer bu da olmazsa eşim bir daha yapmiycam çok yiprandim diyoiyi Allah yüzüne bakmis da fazla ugrasmamis şükür onun adina canim...bende 2tanesini ust ustu yaptım 3.yu 6ay gectikten sonra yeniden basladim buda olmazsa zaten baya beklemem lazim yatırmam için maddi anlamda baya maddi anlamda yiorandik çünkü
Canım kullandığın ilaç var mıiyi Allah yüzüne bakmis da fazla ugrasmamis şükür onun adina canim...bende 2tanesini ust ustu yaptım 3.yu 6ay gectikten sonra yeniden basladim buda olmazsa zaten baya beklemem lazim yatırmam için maddi anlamda baya maddi anlamda yiorandik çünkü
Estrofem prednol folikasit climara bant..bugünde progestan igneye basladimCanım kullandığın ilaç var mı
Clexan igne var bi tane gün de onuda kullaniorumEstrofem prednol folikasit climara bant..bugünde progestan igneye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?