2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

hayır ama bu zaten gebelik belirtisi değilki. benim hiç belirtim olmadı. hatta birincide kahve lekem bile geldi. umudum yoktu ama ikisindede hamileydim. pozitifi gördükten 15 gün sonra belirtilerim başladı
Belirti amaçlı sırmamıltım. Progestan ampul kullanıyorum onun etkisi mi yoksa gastrit mi oldum diye merak ettim. Kimsede yoksa oral yolla aldıpım ilaçlar midemi tahriş etmiş olabilir. Benim de ikinci denemem ilki tutmadı.

progestan ambul bende kullandım. kalçamda ödem yapmıştı. ağrısı çok oluyor allah yardımcın olsun. ama onun bende başka yan etkisi olmadı.

tetradox diye bir ilaç var onu verdilerse kullandıysan o mideyi kötü yapıyor yanma ağrı guruldama hepsini yapıyor

Teşekkür edetim gerilme derken kendimi sabahları gerilirken buluyorum. Esneme gibi. Birazda sinirli ve ağlakım...

Balbadem cim rahim duvarı kalınlığı 9-10,5 arası ideali imiş. Ancak 7- 14 arasıda normal kabul ediliyormuş.

Dondurulmuş için adetten kaç gün sonra transfer oluyor ortalama ?
Transfer yapıldı mı ? Benim 15.günümde yapılmıştı. Tek yumurtaydı tutmadı. Yaşım 39. Bir sorun olsaydı rahim duvarını kalınlaştırmak için minik haplar veriyorlar. 7,8 uygun zaten. Her gün yumurta ve sütle kahvaltı yaptım. Öneririm.

Hanımlar size birşey soracam dondurulmuş embriyo transfer ol cam adetime beş gün kala olurmu kafam karıştı

Merhaba hanımlar, benim de şubatta 2. denemem olacak, ilki tüplerimde hidroselpinks olduğu için tutmamış, öyle dedi doktorum. iki tüpüm de ameliyatla tıkandı, inşallah bu sefer olur.

melaike19 inşallah 2. sefer hayırlısıyla tutar bendede aynı sorun vardı bende o operasyonu geçirdimç

Kızlar benimde dondurulmus embriyolarim var.Ekim ayından beri transfer için bekliyorum . e2 değerim hep yüksek çıkıyor 70 lerde ve tedavi sonraki aya kalıyor . benimle aynı sorunu yaşamış olan var mı aranızda ? e2 değeriniz kaç çıktı ve başladınız ? üzülüyorum transfer aşamasına bile gelemedim

Canım aynı şeyi yaşadım. lucrin verildi ve ben 40 gün sonra adet oldum.üstüne e2 değerim yine yüksek çıktı . e2 degeri beni hazirandan beri ugrastiriyor ve çok sıkıldım

Canım aynı şeyi yaşadım. lucrin verildi ve ben 40 gün sonra adet oldum.üstüne e2 değerim yine yüksek çıktı . e2 degeri beni hazirandan beri ugrastiriyor ve çok sıkıldım
Bende de aynı sorun var , bu ay doğum kontrol hapı ve lucrin verildi , geçen ay e2 300 çıkmıştı. Ama 70 düşük aslında doktorum 100 e kadar yaaprım demişti.

70 ile yapabilirdi bence , risk almak mı istemedi, benim 100 lere düşerse yaparım dedi . Kaç yumurtan var dondurulmuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…