2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

70 ile yapabilirdi bence , risk almak mı istemedi, benim 100 lere düşerse yaparım dedi . Kaç yumurtan var dondurulmuş ?
50 nin altında olmasını istiyor. araştırdigim kadarıyla genel yargı bu. Ama kaç aydır düşmüyor. Ben de doğum kontrol hapina başladım. 9 tane dondurulmusum var

Canım benim ilk denememde yumurtalıklarım aşırı uyarıldığı için e2 sonuçlarım 8000 kadar çıktı yani ohss sendromu yaşadım yumurtalarım toplandıktan sonra 3. Günde ancak 4000 küsürlere inmişti seviyeyi düşürücü ilaç kullanmama rağman yinede düşmedi ve o haldeyken bana 5. Günde transfer yapıldı. Dolayısıyla tutmadı. Çünkü bu hormonun yüksekliği tutunmayı imkansız kılıyormuş. Yakın bir arkdaşımda benimle aynı durumu yaşadı onun dr u 3 ay bekledi transferini yaptı ve tuttu şimdi ikizleri var. Bence beklemende fayda var.

Insallah tutar canim çünkü zorlu süreçlerden gecioruz ... benimde yarin sabah nasipse transferim olucak orta kalite 2 adet insallah tutar...
Canım ismin nuray galiba nuray diye hitap edicem ama eğer değilse kusura bakma. Nuraycım naptın test yaptınmı. Merak ettim seni tuttumu bebişin :) inşallah tutmuştur Allah inşallah bu sefer yüzünü güldürür

Ewt canim nuray 24 ocakta test gunum idrarda yaptım dun pozitif cikio ama progestan igne kullniorum ondan da olabilir.yani suan beklemedeyim canım

kızlar bugün adetin ilk günü ctesi doktora gidicem bakalm inşallah buay kavuşuruz bebişlerimize

Kızlar merhaba ben de yeniyim. Tüp bebek sürecine başladık hayırlısı olsun hakkımızda. Büyük ihtimalle bana 30 ocak gibi transfer yapılacak ilk deneme

Kızar merhaba benim de geçen ay dondurulmuş 2 embriyom var 2. Gün embriyoları ama e2 değerim geçen ay ölçülmüştü ve yüksekti...dün adet oldum ve bugün doktora gittim , herhangi bir tahlil istemedi..gerçi tahlillerin bir kısmı geçen ay yapılmıştı zaten, progesteron 0,41 sadece estrofem hap verdi günde 2 tane sonra 3'e çıkacak ..ayın 30'unda kontole gel uygunsa sonrasında transfer yaparız dedi, bir de folik asit kullanmaya devam, başka ilaç kullanmayacam

kızlar mrb adetmn 2. gunu gel dedı doktr tup tedavısı ıcın ama benm 3. gun olcak pazartesı gnu. aranızda 3. gun tedavıye baslayan var mı?

kızlar mrb adetmn 2. gunu gel dedı doktr tup tedavısı ıcın ama benm 3. gun olcak pazartesı gnu. aranızda 3. gun tedavıye baslayan var mı?
İlk denememde 3.gun gel demislerdi bu denememde 2.gun gel dediler birgunden birsey olmaz canim sen pazartesiye randevunu al

Kızlar selamlar, transferim 9. Günü, 3. Gün dondurulmuş , 9 rahim kalınlığı ve hiçbir belirti yok, idrar testi negatif, çok mutsuzum , delircem artık, yine tutmadı yaaa

Hepinize merhaba öncelikle Rabbim sizlere yardim etsin inş tez zamanda hayirlisiyla güzel haberler alırsınız
Benim bir sorum var umarım birileri cevap yazar çok tedirginim 5yil önce tüp bebek yaptırdım bir oğlum var şükürler olsun ayrıca 5tanede dondurmuştuk bu zamana kadar kısmet olmadı şubatta 5yili doluyor diye aradılar bunları kullanalım istiyorum ama 5yil olması tedirgin ediyor var mi aranızda böyle ileriki yıllarda yaptiran

Hepinize merhaba öncelikle Rabbim sizlere yardim etsin inş tez zamanda hayirlisiyla güzel haberler alırsınız
Benim bir sorum var umarım birileri cevap yazar çok tedirginim 5yil önce tüp bebek yaptırdım bir oğlum var şükürler olsun ayrıca 5tanede dondurmuştuk bu zamana kadar kısmet olmadı şubatta 5yili doluyor diye aradılar bunları kullanalım istiyorum ama 5yil olması tedirgin ediyor var mi aranızda böyle ileriki yıllarda yaptiran

cadiprensesss canm nasılsın sen ne durumdasn buay başlicaktın sende öyle hatrlıyorum?
İyiyim canım tşk ederim sen nasılsın evet başladım tedaviye iğnenin 3. Günündeyim transfer olursa benim de şubat ayını bulur transfer sen başladın mı tedaviye ikimizin tedaviler de hep aynı zamana denk geliyo :)

Sorun olmaz neden olsun ki.benim de bir oğlum var 2014 doğumlu ve yarın inş yeni tedaviye başlıyoruz dondurulmuş lar la

bende ctesi adetin 3.günü doktora gittim cuma tekrar gidicem ilaç vermedi normal silküde transfer yapıcaklarmş. heyecanla bekliom canm. öle valla aynı döneme denk gelioz budefa baya baya birlikte beklicez gibi:)inşallah olumlu sonuçta alırızda deme keyfimize:))

Ayy inşallah canım hamile kalırsak aynı zamanlarda da doğuma gideriz :))) senin dondurulmuştu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…