3.gun dondurulmustu transferden birgün önce cozulmislerdi artık kacnci gün oluyosabnm 5. Gün cnm senin?
Benimde 5.gunKızlar sonuçlarınızi mutlaka yazın benimde 9.günüm kaçıncı gün embriyosuydu sizlern
Yarinmi yaptiracksn canm kan testini?kendimi dinliyorum umutlar veriyorum regl olmadım diye:) estrofem kullanıyorum bu geciktiriyormuş zaten regli
ama kullandığı halde adet görenlerde olmuş nasip bakalım yazmak iyi geliyor :)
Evet canım :)Yarinmi yaptiracksn canm kan testini?
Güzel sonuçlarını bekliyoruz mutlaka yaz canmEvet canım :)
Günaydın hadi hayırlısı umarım güzel haberler verirsin çok farklı heyecan bwklemekGunaydin Arkadaslar Kanı verdim bekliyorum:)
canım kaçıncı günün o önemli ve artışı önemli 2 gün sonra. inşallah artar.10.38 çıktı henuz görüşmedim doktorla bilginiz var mi kötü mu ya olmadi milütfen cevap yazın
Aradimda donmediler daha bugün 9. Gün oluyor yani transfer gunm akşam 5 givi oldu saymiom o günü saymalimiyim sayarsak 10. Güncanım kaçıncı günün o önemli ve artışı önemli 2 gün sonra. inşallah artar.
ulaştın mı dr una
o günü saymayacaksın canım. kaçıncı gün transferi peki.Aradimda donmediler daha bugün 9. Gün oluyor yani transfer gunm akşam 5 givi oldu saymiom o günü saymalimiyim sayarsak 10. Gün
Inşallah canım yaaa kabul etsin Rabbim inşallah duani. 5. Gün embriyosuo günü saymayacaksın canım. kaçıncı gün transferi peki.
şu an pozitif görünüyor. iyi düşünelim iyi olsun. İnşallah artar
Inşallah canım inşallah hala hAber bekliyorumbeta hcg artışı önemli canım,2 gün sonra tekrar istiycekler, inşallah güzel artış olur,yüzümüz güler
Tekrar istedi canım doktor ama çok iyi konuşmadı sağlıklı gebeliklerdr 100 filan çıkıyormuş düşebilir dedi inşallah rabbim can verir ya elimde değil ağlayıp duruombeta hcg artışı önemli canım,2 gün sonra tekrar istiycekler, inşallah güzel artış olur,yüzümüz güler
Merhaba bunlar dondurulmuş transfer için mi.peki adetten önce mi basladin adetle birlikte mi?Clexan igne var bi tane gün de onuda kullaniorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?