2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

kendimi dinliyorum umutlar veriyorum regl olmadım diye:) estrofem kullanıyorum bu geciktiriyormuş zaten regli
ama kullandığı halde adet görenlerde olmuş nasip bakalım yazmak iyi geliyor :)

kendimi dinliyorum umutlar veriyorum regl olmadım diye:) estrofem kullanıyorum bu geciktiriyormuş zaten regli
ama kullandığı halde adet görenlerde olmuş nasip bakalım yazmak iyi geliyor :)
Yarinmi yaptiracksn canm kan testini?

10.38 çıktı henuz görüşmedim doktorla bilginiz var mi kötü mu ya olmadi mi lütfen cevap yazın

Aradimda donmediler daha bugün 9. Gün oluyor yani transfer gunm akşam 5 givi oldu saymiom o günü saymalimiyim sayarsak 10. Gün
o günü saymayacaksın canım. kaçıncı gün transferi peki.
şu an pozitif görünüyor. iyi düşünelim iyi olsun. İnşallah artar

beta hcg artışı önemli canım,2 gün sonra tekrar istiycekler, inşallah güzel artış olur,yüzümüz güler

beta hcg artışı önemli canım,2 gün sonra tekrar istiycekler, inşallah güzel artış olur,yüzümüz güler
Tekrar istedi canım doktor ama çok iyi konuşmadı sağlıklı gebeliklerdr 100 filan çıkıyormuş düşebilir dedi inşallah rabbim can verir ya elimde değil ağlayıp duruom hayırlısı tabi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…