- 5 Ocak 2016
- 170
- 170
- 23
- 34
Canım iyisallah hayırlı haber olsun . Paylaş bizimle de . Sana sevinelim ve umut olsun.Canm hoş geldin geçmiş olsun öncelikle. İnşallah budefa mutlu sona ulaşırsa hayrlisiyla. Korkularını kenara atmaya çalış canm bu dönemde biraz rahat olmak gerekiomus bidefaki denememde ben öyle olmaya calstm elimden geldiğince ise yaradimi ptesi görücez
Sagol canm.İnşallahhhh güzel haberler veririmCanım iyisallah hayırlı haber olsun . Paylaş bizimle de . Sana sevinelim ve umut olsun.
Buarada bende devlette yaptrdm canm ege üniversitesi hastanesndeCanım iyisallah hayırlı haber olsun . Paylaş bizimle de . Sana sevinelim ve umut olsun.
Senin maliyetin ne kadar oldu canım .?Buarada bende devlette yaptrdm canm ege üniversitesi hastanesnde
Merhaba ,ben de İzmir'denim :) .Test sonucun belli oldu mu canım?@cadiprensesss canım sen ne durumdasn? Benm dün transferm oldu
Yarın sabahtan gitcem canm test için 14.güne vermişlerdi test gününü öncesinde yapmicam demiştim zor tuttum kendimi bakalm yarını bekliyorum sabırsızlıkla aa. Sen nerde yaptrdn ne durumdasn arkadasmMerhaba ,ben de İzmir'denim :) .Test sonucun belli oldu mu canım?
Canm raporlu yaptrdim ben dondurma ucretleryle toplamda 2ye fln denk geldi ilk denenemem budefaki dondurulmuş embriyo transfer ydi.Senin maliyetin ne kadar oldu canım .?
İnşallah güzel haberler veririm yarinHadi hayırlısı arkadaşım ...Güzel haberlerini bekliyoruz.Zaman sorunum var ,işten gün aşırı ege ün . e gidemeyeceğim için B özelde yaptırıyorum maalesef.
Hayırlı olsun arkadaşım ,ne mutlu sana...Benim dondurulmuşlar var ama transfer olamıyor bir türlü...Transferin olumlu sonuçlanır inşallah...Merhabalar arkadaslar bende cuma gunu transfer oldum bekliyorum. Insallah hayirli haberler aliriz.
Benim endometrium inceliğim var. Dondurulmuşlarımın transferi için hazırlıklara başlandı,endometriumu kalınlaştırmaya uğraşıyor doktorum yine ....Bakalım bu kez transfer edilebilecek uygun kalınlığa getirebilecekler mi?İnşallah güzel haberler veririm yarinne asamadasn peki hangi merkezde yaptiriosun
Benimde dondurulmustu canim. Ilac kullaniyormusun. Ben estrofem kullanmistim halada kullaniyorumHayırlı olsun arkadaşım ,ne mutlu sana...Benim dondurulmuşlar var ama transfer olamıyor bir türlü...Transferin olumlu sonuçlanır inşallah...
Kaçıncı gün embriyosuydu canm kaç tane transfer edildi.ınsallahh pozitifi goruruzBenimde dondurulmustu canim. Ilac kullaniyormusun. Ben estrofem kullanmistim halada kullaniyorum
İnşallah transferin gerçekleşir ve daha önemlisi hayrli sağlıklı sihatli bebişler donusur ler canimmBenim endometrium inceliğim var. Dondurulmuşlarımın transferi için hazırlıklara başlandı,endometriumu kalınlaştırmaya uğraşıyor doktorum yine ....Bakalım bu kez transfer edilebilecek uygun kalınlığa getirebilecekler mi?
3. Gun embriyosuydu canim 2 tane transfer edildi. Insallah pozitifi goruruz gercekten cok yipratici surecler.igneler ilaclar beklemek ufff. Allah herseyin hayirlisini versin.Kaçıncı gün embriyosuydu canm kaç tane transfer edildi.ınsallahh pozitifi goruruz
Aynen canm çok fena iğne ilaç hormon hormon hakkımızda hayrlisi3. Gun embriyosuydu canim 2 tane transfer edildi. Insallah pozitifi goruruz gercekten cok yipratici surecler.igneler ilaclar beklemek ufff. Allah herseyin hayirlisini versin.
Aynen aynen cok zor hayirlisiAynen canm çok fena iğne ilaç hormon hormon hakkımızda hayrlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?