Massallah canm baya varms yumurtan. aynen bizi bizden başkası anlamaz ne yazikAminn inşallah şeker
:)
5.gün embriyoları. 5 tane. İnşallah sağlıklı çözünürler. öyle belirsiz süreçleri yaşıyoruz ki maalesef bizi bu derdi yaşayandan başkası anlamıyor .
Kaçıncı gün embriyoları canm senin. güzel haberlerini bekliyoruzEvet canım iki tane dondurulmuşum var çok şükür. Doktorum hiçbir problem görmedi o nedenle ara vermeden tekrar başladık. Hayırlısı olur inşallah.
Henuz gordum mesajı. Cok dogru bır adım canım.hatta seni burada görünce şaşırdım.Düşükler maalesef yaşanabiliyor tüp bebekte seni üzmek istemiyorum yazarken bile 2kere düşündüm geçmiş olsun desemmi demesem mi diye.1 kere olduysa bir daha olur arkadaşım.Zaten eğer sağlıklı olsaydı senle kalırdı,belki ilerde daha büyük üzüntüler yaşamana da neden olabilirdi.Sağlıklı olsun,geç olsun,hep diyoruz ya hayırlısı.Biliyorum hayırlısı buymuş derken bile insanın içi eziliyor ama gerçekten öyle.
Canım ben 3.yü denemden önce doktorum işte yukarıda dediklerimi istedi.Kafam çok karışık,çok canım sıkkın.
Yaptirmadim. ilk tup bebekti benim. bakalim ne konuscak..gerek.duyulursa yaptiririm tabi..İşte benimde öyleydi herşey yolunda ama snuç yok.Sen gen testlerini daha yaptırmamışsındır heralde.5.gün embriyosu bide 3.günde değil,doktorun açıklayınca lütfen bizi de bilgilendir.
Bir arkadaş var hatta bu forumda tanıştık sağolsun o yol gösterdi ben yoksa özelde yaptırırdım,gözümü açtı sağolsun.Henuz gordum mesajı. Cok dogru bır adım canım.
Devlet hastanelerınde ucretsız yapılıyor.
Bende kürtaj oldugum için histereeskopi isteyecegım dr dan.. genetık pıhtılasma testlerımı yaptıracagım..
dr um hıc önermıyor arastırmayı ilk düşük oldugu için.
Ama ben aynı seylerı yasamak istemıyorum ıyıce arastırıcam.
Daha önce hıc gebelik oldu mu cnm??
Ben bır genetık uzmanı ıle gorustum bana 7.haftaya gelen bır gebelik olması durumunda bız oh dıyoruz demekki gebe kalabılıyorsunuz gıbı seyler soyledı.. neye sevıneyım neye uzuleyım sasrdım. Kafamd ck karısık
Aynen hiç hamilelik yok bendede neden olmuyo neden hamile kalamadk şimdiye kadar anlams degilim ama ben kanda kromozom analizi yani genetik oluyo sanrm ona baktrmstm onda sorun yoktu bizimBir arkadaş var hatta bu forumda tanıştık sağolsun o yol gösterdi ben yoksa özelde yaptırırdım,gözümü açtı sağolsun.
Canım bende o genetik uzmanına katılıyorum,yani en azından hamile kalabiliyorsun.Benim maalesef hiç gebelik yok.Tabi çok üzücüdür bulmuşken kaybetmek ama olumlu tarafına bak tekrar kalabilrsin hamile.Sadece düşüğe ne neden oldu onu araştırsınlar.Doktorların takip ettiği bir prosedür var o yüzden senden onları istemiyor 2. düşük olursa ki inşallah olmaz, o zaman genetik testleri ve histroskopi isteyecek.
Ben bunu anlamlı bulmuyorum.. yahu şimdi baksın ki kafamız rahat olsun.. sonra hımmm şu sebeptenmiş meger dusukler demek cok daha acı.Bir arkadaş var hatta bu forumda tanıştık sağolsun o yol gösterdi ben yoksa özelde yaptırırdım,gözümü açtı sağolsun.
Canım bende o genetik uzmanına katılıyorum,yani en azından hamile kalabiliyorsun.Benim maalesef hiç gebelik yok.Tabi çok üzücüdür bulmuşken kaybetmek ama olumlu tarafına bak tekrar kalabilrsin hamile.Sadece düşüğe ne neden oldu onu araştırsınlar.Doktorların takip ettiği bir prosedür var o yüzden senden onları istemiyor 2. düşük olursa ki inşallah olmaz, o zaman genetik testleri ve histroskopi isteyecek.
valla canım araştırmalarıma göre histeroskopi bile öyle hemen yapılmıyor 1. tüp bebek olumsuz olunca düşünülüyor,tüp bebekle ilgili bilgi veren yerler bu tarz şeyler yazıyor.ha bana sorarsan bende senin gibi düşünüyorum,kolay değilki o kadar ilaç ,bekleyiş,umutlanma sonrası hüsran ve yıkılış.Ne çıkacak bakalım oradan sonuçBen bunu anlamlı bulmuyorum.. yahu şimdi baksın ki kafamız rahat olsun.. sonra hımmm şu sebeptenmiş meger dusukler demek cok daha acı.
2-2bucuk yıldır sabırla bekledım her ay kontrolumu duzenli yaptırdım normal yolla olmadı . Hamılelik sadece tedavi ile oldu . Bılmıyorum canım ya su kürtaj sonucu cıksın bı rahatlayayım
ama canım sen daha 2. yaptıracaksın,2.de tutturan çok oluyor.Daha erken senin için,ikincide olmazsa o zaman işler biraz değişiyor anladığım kadarıyla.2. bir bakmışsınki tutmuş.Aynen hiç hamilelik .yok bendede neden olmuyo neden hamile kalamadk şimdiye kadar anlams degilim ama ben kanda kromozom analizi yani genetik oluyo sanrm ona baktrmstm onda sorun yoktu bizim
İnşallah canm ya Allah çok aratmaz inşallah hiç birimizeama canım sen daha 2. yaptıracaksın,2.de tutturan çok oluyor.Daha erken senin için,ikincide olmazsa o zaman işler biraz değişiyor anladığım kadarıyla.2. bir bakmışsınki tutmuş.
İnşallah, teşekkür ederim. 2 tane 5. gün embriyosu canım.Kaçıncı gün embriyoları canm senin. güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm yasın kactı ve asıl sorun nydııvalla canım araştırmalarıma göre histeroskopi bile öyle hemen yapılmıyor 1. tüp bebek olumsuz olunca düşünülüyor,tüp bebekle ilgili bilgi veren yerler bu tarz şeyler yazıyor.ha bana sorarsan bende senin gibi düşünüyorum,kolay değilki o kadar ilaç ,bekleyiş,umutlanma sonrası hüsran ve yıkılış.Ne çıkacak bakalım oradan sonuç
canm dondurulmus tedavnde rapor hakkından mı olcak yanı ikinci hakkını mı kullancan devlette?Benim 2tane var dondurulmuş tedavisi nasıl oluyo bilmiom gerçi ama. hakkımızda hayrlisi canm ya negatifi görmek çok üzücü. ocakta başlıcakmsn tekrar
Valla canm kullanabiliyosun sanırım inan sormadm ama iğne ilaç çok olmuyo sanırım dondurulmusta. masraflı olmaz gibi geliyo bana zaten devlette yaptiriom dondurulmuş embriyolarım ege uni de benmcanm dondurulmus tedavnde rapor hakkından mı olcak yanı ikinci hakkını mı kullancan devlette?
Sen nerde yapıcan tüp bebegi?canm dondurulmus tedavnde rapor hakkından mı olcak yanı ikinci hakkını mı kullancan devlette?
ankara zekaı tahır. devlet yanıSen nerde yapıcan tüp bebegi?
İyi yapmssn canm devlette dene sansiniankara zekaı tahır. devlet yanı
canim sana bir fikir vereyim. şimdi hastanede sana soracaklar yada sormayipta direk 2 tup bebek halkın gibi gösterebilirler buna dikkat et ve bence transferini özel olarak yaptirki devletteki hakkını kullanmamış olasin. dediğin gibi parayı kaldıran iğneler ve bu sefet onlar yok. ilaclari yine sgk dan yazıyorlar zaten sadece transfer ücretini oduyorsun. gittiğimde konuş sor fiyatlarını. ins başka tedaviye gerek kalmaz ama kalirsada en azından ozaman kulkanirsin hakkını.Valla canm kullanabiliyosun sanırım inan sormadm ama iğne ilaç çok olmuyo sanırım dondurulmusta. masraflı olmaz gibi geliyo bana zaten devlette yaptiriom dondurulmuş embriyolarım ege uni de benm
Valla canm aslında bu söylediklerin benimde aklıma geldi ama biyanmda hep belki gerek kalmaz artık diyo söylediklerini çok doğru önemli olan iğneler vs bide raporlu da yumurta toplamada uygun oluyo fiyat olarakcanim sana bir fikir vereyim. şimdi hastanede sana soracaklar yada sormayipta direk 2 tup bebek halkın gibi gösterebilirler buna dikkat et ve bence transferini özel olarak yaptirki devletteki hakkını kullanmamış olasin. dediğin gibi parayı kaldıran iğneler ve bu sefet onlar yok. ilaclari yine sgk dan yazıyorlar zaten sadece transfer ücretini oduyorsun. gittiğimde konuş sor fiyatlarını. ins başka tedaviye gerek kalmaz ama kalirsada en azından ozaman kulkanirsin hakkını.
vallaha karar senin tabii. bende çok eskiden teoecikte yaptirdim ilk tutmadı ikinciyi dondurulmusla denedik (sadece transfer ücretini odemustim) olmadi. simdi baska hastanede yine raporlu denedim pozitifdi ama dusuk oldu. simdi dondurulmyska yine transferim var buda özel olucak ins olur ama olmazsa en azından devlette 1 hakkim daha kalicak. tabi bu senin kararın ben sadece fikir verdim.Valla canm aslında bu söylediklerin benimde aklıma geldi ama biyanmda hep belki gerek kalmaz artık diyo söylediklerini çok doğru önemli olan iğneler vs bide raporlu da yumurta toplamada uygun oluyo fiyat olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?