2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Bu gun 11. Gun senin kacinci gun ?
Benim ikinci denemem canım çarşamba opu var daha. İlk denememde pozitifti bariz belli çıkmıştı 11. Gün biraz idrar fazla gelmiş olabılır yada testin bozuk yarın inşallah güzel haberler ver bize canım

Benim ikinci denemem canım çarşamba opu var daha. İlk denememde pozitifti bariz belli çıkmıştı 11. Gün biraz idrar fazla gelmiş olabılır yada testin bozuk yarın inşallah güzel haberler ver bize canım
pozitif cikti tutunamadimi? Ben kan tahlilini 3 martta yapicam yani 15. Gun yap dedi doktorum

pozitif cikti tutunamadimi? Ben kan tahlilini 3 martta yapicam yani 15. Gun yap dedi doktorum
Hımm kaçıncı gün embriyosu ozaman bu testlerde çıkmayabilir canım arkadasımın çıkmamıştı ama kanda çıktı. Pozitifti ama 9. Hafta kalbi durdu yavaş atıyordu

Hımm kaçıncı gün embriyosu ozaman bu testlerde çıkmayabilir canım arkadasımın çıkmamıştı ama kanda çıktı. Pozitifti ama 9. Hafta kalbi durdu yavaş atıyordu
Hadi ya hayirlisi olsun bu sefer tutar insallah.ben opu oldum embriyolar donduruldu transfere 5 gun kala cozduruldu 5. Gun transfer oldu yani kacinci gunun oluyor bilemiyorum

Hadi ya hayirlisi olsun bu sefer tutar insallah.ben opu oldum embriyolar donduruldu transfere 5 gun kala cozduruldu 5. Gun transfer oldu yani kacinci gunun oluyor bilemiyorum
Hayırlı olsun inşallah stres yapma rahat ol. Pozitifle bitmiyor herşey. İnan kürtaj oldugumda keşke negatif olsaydı bu acıyı yaşamasaydım dedim. allah kucaga almayı nasip etsin böyle dua et canım

Hayırlı olsun inşallah stres yapma rahat ol. Pozitifle bitmiyor herşey. İnan kürtaj oldugumda keşke negatif olsaydı bu acıyı yaşamasaydım dedim. allah kucaga almayı nasip etsin böyle dua et canım
Amin canim cok tesekkurler herseyin hayirlisi

Kızlar morel im bugün sıfırdı. Kendi hemşirem le konuştum biraz sakinledim.
Rahim kalinlaşmiyor bir türlü . Cuma günü 16. Günüm bugün daha 6 mm rahim kalınlığı. Bu tedavi sürecinde ilaçların dozunu ayarlayamadigi için doktora buluyorum. Daha perşembeye yine kontrol daha ortada transfer günü bile yok. Ilaclari da yanlislik var cok canim sikildi Haksizmiyim kızlar ...

Ama kalinlasma olmazsa transferin bir anlami olmaz bebek tutunamaz.ilaclarini nasil aliyosun gunde kac tane?

Yeni
Merak ettim bir konu var varikosel var eşim de çift taraflı acaba ameliyat olsa tüp bebek tedavisini etkiler mi sonucumuz negatif olunca aklımıza bu geldi

Sana sormuştum canım Allah yardımcımız olsun inş. Bu kez yüzümüz gülecek...
Merhaba canım bu gün kontrol günündü sanırım tedavin umarım yolundadır merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…