Malesef yok ama bu idrar testleri cok sinir bozucu yapmicamİstersen tekrarla testini canım varsa yedek , bozuk gibi testin
Kaçıncı günün ?Malesef yok ama bu idrar testleri cok sinir bozucu yapmicam
Benim ikinci denemem canım çarşamba opu var daha. İlk denememde pozitifti bariz belli çıkmıştı 11. Gün biraz idrar fazla gelmiş olabılır yada testin bozuk yarın inşallah güzel haberler ver bize canımBu gun 11. Gun senin kacinci gun ?
pozitif cikti tutunamadimi? Ben kan tahlilini 3 martta yapicam yani 15. Gun yap dedi doktorumBenim ikinci denemem canım çarşamba opu var daha. İlk denememde pozitifti bariz belli çıkmıştı 11. Gün biraz idrar fazla gelmiş olabılır yada testin bozuk yarın inşallah güzel haberler ver bize canım
Hımm kaçıncı gün embriyosu ozaman bu testlerde çıkmayabilir canım arkadasımın çıkmamıştı ama kanda çıktı. Pozitifti ama 9. Hafta kalbi durdu yavaş atıyordupozitif cikti tutunamadimi? Ben kan tahlilini 3 martta yapicam yani 15. Gun yap dedi doktorum
Bu arada yarin test yaptiricakmisin sonucu bildir mutlaka olurmuBenim doktorum 12. Gün test yap demişti sen neden Cuma'yı bekliyorsun
Hadi ya hayirlisi olsun bu sefer tutar insallah.ben opu oldum embriyolar donduruldu transfere 5 gun kala cozduruldu 5. Gun transfer oldu yani kacinci gunun oluyor bilemiyorumHımm kaçıncı gün embriyosu ozaman bu testlerde çıkmayabilir canım arkadasımın çıkmamıştı ama kanda çıktı. Pozitifti ama 9. Hafta kalbi durdu yavaş atıyordu
Hayırlı olsun inşallah stres yapma rahat ol. Pozitifle bitmiyor herşey. İnan kürtaj oldugumda keşke negatif olsaydı bu acıyı yaşamasaydım dedim. allah kucaga almayı nasip etsin böyle dua et canımHadi ya hayirlisi olsun bu sefer tutar insallah.ben opu oldum embriyolar donduruldu transfere 5 gun kala cozduruldu 5. Gun transfer oldu yani kacinci gunun oluyor bilemiyorum
Amin canim cok tesekkurler herseyin hayirlisiHayırlı olsun inşallah stres yapma rahat ol. Pozitifle bitmiyor herşey. İnan kürtaj oldugumda keşke negatif olsaydı bu acıyı yaşamasaydım dedim. allah kucaga almayı nasip etsin böyle dua et canım
Takibi yazıcam içini ferah tut sen de lütfen inşallah hepimizin yüzü gülerBu arada yarin test yaptiricakmisin sonucu bildir mutlaka olurmu
Dua edicem sana insallah yarin cok guzel haber alirsinTakibi yazıcam içini ferah tut sen de lütfen inşallah hepimizin yüzü güler
Ama kalinlasma olmazsa transferin bir anlami olmaz bebek tutunamaz.ilaclarini nasil aliyosun gunde kac tane?Kızlar morel im bugün sıfırdı. Kendi hemşirem le konuştum biraz sakinledim.
Rahim kalinlaşmiyor bir türlü . Cuma günü 16. Günüm bugün daha 6 mm rahim kalınlığı. Bu tedavi sürecinde ilaçların dozunu ayarlayamadigi için doktora buluyorum. Daha perşembeye yine kontrol daha ortada transfer günü bile yok. Ilaclari da yanlislik var cok canim sikildi Haksizmiyim kızlar ...
Canim test yaptinmi?Dua edicem sana insallah yarin cok guzel haber alirsin
Yaptım cnm negatif 2.88 maalesef olmadı o an çok kötü oldum doktorum regli olana kadar bekle 1 hafta olmazsa tekrarla dedi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin diğer sonuç bekleyenler inşallah pozitif olurCanim test yaptinmi?
Canim hic uzme kendini adet olmadiysan tekrar yaptir.hakkimizda hayirlisiiYeni
Merak ettim bir konu var varikosel var eşim de çift taraflı acaba ameliyat olsa tüp bebek tedavisini etkiler mi sonucumuz negatif olunca aklımıza bu geldi
Sana sormuştum canım Allah yardımcımız olsun inş. Bu kez yüzümüz gülecek...
Merhaba canım bu gün kontrol günündü sanırım tedavin umarım yolundadır merak ettımBanaydı sorun değil mi? Alıntı yapmamışsın ben de soruyu üstüme alındım.benim tedavilerin birinde 6,5 ta kaldı ,diğerinde 6,5 a dayandı ancak 6,5 tan 4 mm e geriledi.Benim histeroda da çizikler atıldı kalınlaşmayı ve tutunmayı uyarmak için ...Bakalım ne olucüü ümit etmek zor benim eski tedavideki rakamlarla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?