2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Bugün 10. Gün salı sabah test var ama dün erken idrar testi negatif gösterdi. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah
Canım idarar testine erken zaten ilk gebelik kana geçiyor 1 hafta sonra idrara geçiyor . Eğer çoğul gebelik olursa erken çıkıyor. İyisallah Rabbim herkese gönüne göre versin. İyisallah nasip etsin. Hayırlı haberini bekliyorum

Arkadaşlar gaz sorunu çekenler var mı? Jel de yan etlilerin de göremedim ama son 1 haftadır çok fazla gebelik belirtisi olamaz dimi?
Yediklerim den olabilir canım. Umitleniyorsun ya bizler için herşey gebelik belirtisi gibi . Rabbim ümidini boşa çıkarmasın.

Bugün yapmadım 9. Gün nagtif görünce çok üzüldüm artık cesaretim yok bir de üzerine adet öncesi yaşadığım migren agrısı başladı yarın kan testi vericem

Kan tahlilini cuma gunu yaptirsan daha iyi olur.bende korkuyla bekliyorum.hic uzulme 9. Gun zaten erkenmis.ikiz gebelikler hemen cikiyormus

Kan tahlilini cuma gunu yaptirsan daha iyi olur.bende korkuyla bekliyorum.hic uzulme 9. Gun zaten erkenmis.ikiz gebelikler hemen cikiyormus
İnşallah öyledir yarın sabahı bekliyorum bir de migren başlamasaydı regli öncesi oluyordu hep migren agrım iyice Ümit'lerim bitmek üzere

Testler bozuk cikiyor en iyisi kan testi ama merak edip illa idrar testi yapalim diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…