- 5 Ocak 2016
- 170
- 170
- 23
- 34
Canım idarar testine erken zaten ilk gebelik kana geçiyor 1 hafta sonra idrara geçiyor . Eğer çoğul gebelik olursa erken çıkıyor. İyisallah Rabbim herkese gönüne göre versin. İyisallah nasip etsin. Hayırlı haberini bekliyorumBugün 10. Gün salı sabah test var ama dün erken idrar testi negatif gösterdi. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah
Yediklerim den olabilir canım. Umitleniyorsun ya bizler için herşey gebelik belirtisi gibi . Rabbim ümidini boşa çıkarmasın.Arkadaşlar gaz sorunu çekenler var mı? Jel de yan etlilerin de göremedim ama son 1 haftadır çok fazla gebelik belirtisi olamaz dimi?
Aynen cnm herşey Ümit umarım bizimledir. Ama ilk kez bugün su gibi akıntım geldi ve çok fazla geldi normal de jelden dolayı krem gibiydi çok şaşırdım.Yediklerim den olabilir canım. Umitleniyorsun ya bizler için herşey gebelik belirtisi gibi . Rabbim ümidini boşa çıkarmasın.
Bu gun 10. Gununuzdu degilmiAynen cnm herşey Ümit umarım bizimledir. Ama ilk kez bugün su gibi akıntım geldi ve çok fazla geldi normal de jelden dolayı krem gibiydi çok şaşırdım.
Bugün 11. Günüm yarın da test yapıcamBu gun 10. Gununuzdu degilmi
Yaptinmi test bende idrar testi yapmayi dusunuyorurum bu gunBugün 11. Günüm yarın da test yapıcam
İnşallah öyledir yarın sabahı bekliyorum bir de migren başlamasaydı regli öncesi oluyordu hep migren agrım iyice Ümit'lerim bitmek üzereKan tahlilini cuma gunu yaptirsan daha iyi olur.bende korkuyla bekliyorum.hic uzulme 9. Gun zaten erkenmis.ikiz gebelikler hemen cikiyormus
Antalya memorial Tonguç gündüz doktorumPsikolojik olarak yasiyorsun bunlari tedaviyi nerede oldun
Ben az once idrar testi yaptim 1. Cizginin yaninda yatay cizgi cikti pozitif mi degilmi anlamadimAntalya memorial Tonguç gündüz doktorum
Resmini koysan yatay olması ilginçBen az once idrar testi yaptim 1. Cizginin yaninda yatay cizgi cikti pozitif mi degilmi anlamadim
Koydum resmi cok acaip olduResmini koysan yatay olması ilginç
Testten kaynaklı gibi geldi bu testler doğru göstermiyor daha onun için erken gibi ben erken gebelik testi aldım böyle gösterdi yani negatiftiKoydum resmi cok acaip oldu
Benim doktorum 12. Gün test yap demişti sen neden Cuma'yı bekliyorsunKoydum resmi cok acaip oldu
Sanirim iyice emin olabilmek icin cuma gunu 15. Gun olacak kesin olsun diyedirBenim doktorum 12. Gün test yap demişti sen neden Cuma'yı bekliyorsun
İstersen tekrarla testini canım varsa yedek , bozuk gibi testinTestler bozuk cikiyor en iyisi kan testi ama merak edip illa idrar testi yapalim diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?