- 22 Ekim 2016
- 299
- 114
- 18
- 40
Canım benimde iki kez tedavim ertelendi kalınlaşma olmadı bant kullandi mi birde nar suyu herkes de aynı sonuç vermiyor ben içtim incelme oldu sen nar suyu ictinmi birde histeroskopi yapildi mi??Maalesef kötü ilerlemiyor endometrium .14.günümdeyim 5mm
Canım benimde iki kez tedavim ertelendi kalınlaşma olmadı bant kullandi mi birde nar suyu herkes de aynı sonuç vermiyor ben içtim incelme oldu sen nar suyu ictinmi birde histeroskopi yapildi mi??Maalesef kötü ilerlemiyor endometrium .14.günümdeyim 5mm
Yani gec tutunma olabilir sen yinede umutsuz olma.baska bir topikte okudum birisinin negatif cikmis 1 hafta sonra adet olamayinca pozitif cikmisDoktorumun 2.88 sonuca sizce regli olmazsan 1 hafta için de tekrar test yaptır demesinin sebebi ne olabilir ?????
Tebrikler gozunuz aydin olsunMerhaba arkadaslar bugun 11. Gun kan testim pozitif ikinci kan tahlilini bekliyorum bakalim. 3. Gun 2 adet dondurulmus embriyo transfer edilmisti.
Tesekkur ederim canim benimTebrikler gozunuz aydin olsun
Gözün aydın arkadaşım Allah devamını da getirmeni sağlasın inşallahYani gec tutunma olabilir sen yinede umutsuz olma.baska bir topikte okudum birisinin negatif cikmis 1 hafta sonra adet olamayinca pozitif cikmis
Benim bu dördüncü iptal olacak az kaldı finale . Sürekli kısırdöngü yaşamak çok yıpratıcı . Ah nar suyu keşke bende de işe yaraşa maalesef etkisiz eleman bende . Hşsteroskopide endo da yapışıklık görülmedi . Bantı gerek görmedi Sanırım dr günde 6 tane östrofem alıyorum Zaten yeterince fazla öyle değil mi ? Senin transfer oldu mu Can'ım ?Canım benimde iki kez tedavim ertelendi kalınlaşma olmadı bant kullandi mi birde nar suyu herkes de aynı sonuç vermiyor ben içtim incelme oldu sen nar suyu ictinmi birde histeroskopi yapildi mi??
Evet oldu ama sonuç negatif bende bant kalinlastirdi ekstra estrofemde kullanıyordumBenim bu dördüncü iptal olacak az kaldı finale . Sürekli kısırdöngü yaşamak çok yıpratıcı . Ah nar suyu keşke bende de işe yaraşa maalesef etkisiz eleman bende . Hşsteroskopide endo da yapışıklık görülmedi . Bantı gerek görmedi Sanırım dr günde 6 tane östrofem alıyorum Zaten yeterince fazla öyle değil mi ? Senin transfer oldu mu Can'ım ?
Merhabalar size özelden yazmosim yanlışlıkla grupda yeniyim bilemedim galiba :) bana da ocak ayinda taze transfer yapildi tutmadi. Iki aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum endomedrium kalin ciktigi icin. Siz de bu arada dogum kontrol hapi kullandiniz mi. Transfer icin hazirlik nasil oldu. Adetinizin kacinci gunu transferiniz oldu. Cok stresliyimSelam kizlar,
Dun ikinci kez dondurulmus transferim yapildi. 5. gun iki adet embriyolar transfer edildi. Ilki ocak ayinda yapildi neden tutmadigina dair tanisal histereskopi yapildi fakat herhangi bi problem cikmadi. Insallah bu kez rabbim yuzumuzu guldurur. Cok dua ediyoruz ama tabiki hakkimizda hayirlisi...haftaya persembe tahlil gunum. Insallah pozitif sonucu goruruz
Öyle mi ,üzüldüm canımEvet oldu ama sonuç negatif bende bant kalinlastirdi ekstra estrofemde kullanıyordum
Merhaba...Merhabalar size özelden yazmosim yanlışlıkla grupda yeniyim bilemedim galiba :) bana da ocak ayinda taze transfer yapildi tutmadi. Iki aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum endomedrium kalin ciktigi icin. Siz de bu arada dogum kontrol hapi kullandiniz mi. Transfer icin hazirlik nasil oldu. Adetinizin kacinci gunu transferiniz oldu. Cok stresliyimon üç gün sonra adetim baslicak
Merhaba...
Transfer tutmayinca zaten iki gun sonra adetim basladi. Ikinci gunu dogum kontrol hapina basladim. Adet bitiminden sonra histeroskopi yapildi. Dogum kontrol hapi bitmesinden iki gun sonra tekrar adet oldum. Ve adetin ucuncu gunu estrofeme basladim. Ve 18. gunde transfer yapildi..
Tekrar deneyeceğim allah inşallah bu kez nasip ederÖyle mi ,üzüldüm canım.Şimdiki durumun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?