- 24 Şubat 2017
- 166
- 177
- 18
- 39
Amin insallah... ama bana rahim duvarinin kalinligiyla ilgili bilgi vermedi doktorum. En son kontrole gittigimde hersey cok iyi 9 gun sonrasina transfer gunu dedi sadeceRahim duvarı kalinliginiz kac ile basladiniz hazirliga. Benim ilk ay dogum kontrol hapi biitmindeki adetimde ucuncu gun6 mm cikti. Doktorum kalin buldu ve yine dogum kontrol hapi verdi. Dokuz tane hapim kaldı. İnşallah tutar bebeginiz.
Canım senin kaç embriyo transfer edildi bu arad? Ve kaçıncı kalite. Benim de doktorum güvençbeyAmin canm allah baska aci yasatmasin.rahimde bir sorun yoktu hersey normaldi olmayinca olmuyormus.
Anladım. Demek ki kismet degilmis1 embriyo transfer edildi iyi kaliteymis ama bilemiyorum allakbullak oldum.35 yasin alti 1 embriyo transfer ediliyor benim yasim 33
Oyle kismet sizin kacinci deneme kac embriyo transfer edildi?guvrenc beye ne zamandandir gidiyosunuz?Anladım. Demek ki kismet degilmis
1.5 yildir gidiyoruz. 2.denememiz tek embriyo transfer edildi. Ama dusuk kalite. Yani doktor da biz de umutlu degiliz maalesef.gecen sefer de gelisimleri geriden gelen 2 embriyo transfer edilmisti belki biri tutar diye ikisi de tuttmadiOyle kismet sizin kacinci deneme kac embriyo transfer edildi?guvrenc beye ne zamandandir gidiyosunuz?
Anladim hayirlisi olsun1.5 yildir gidiyoruz. 2.denememiz tek embriyo transfer edildi. Ama dusuk kalite. Yani doktor da biz de umutlu degiliz maalesef.gecen sefer de gelisimleri geriden gelen 2 embriyo transfer edilmisti belki biri tutar diye ikisi de tuttmadi
Bence embriyologu arayip transfer edilen embriyo ile ilgili bilgi alabilirsin. Net olarak. Cunku bize de transfere girmeden 4 embriyonuz da saglikli cozuldu ama 1 tane orta kalite transfer edicez dendi. Fakat transferden sonra esim gidip doktorla gorustu biraz sikistirdi o zaman ogrendik ki diger 3 embriyomuz gelisimi durmus ve transfer edilen de umut vaadetmiyor. Halbuki transfere girmeden once her sey cok iyiymis gibi bilgi verilmisti. Belki de moral bozmamak icin oyle soyluyorlardir. Neticede zaten sana verilen kagitta ne yaziyoraa odur. Donduruldu veya dondurulucak embriyo yok diye. Bu arada senin kacinci gunde trasnfer edildi embriyon? Su yuzden soruyorum ki eger 5.gundeyse diger embriyolarin zaten o gun dondurulmasi gerekmez mi niye bekliyorlar ertesi gune? Eger 3. Gundeyse o zaman 5. Gune gidene kadar gelisimleri durmus olabilir.Kizlar size bir sorum olacak benden 6 tane yumurta toplandi 4 tanesi dollendi cok iyi kalitede embriyo oldugunu soylediler ve 4 unude dondurdular.15. Gun transferden 4 gun once 4 unude cozdurduler 3 tanesinin iyi kalitede oldugunu soyleyip 1 tane sini transfer ettiler.transferden 1 gun sonra arayip 3 embriyonunda gelisiminin durduginu ve dondurulamayacagini soylediler.tedavim negatif ile sonuclandi .yani 3 embriyonun 3 ununde gelisimin durmasi tesadufmu ?benim dondurulmuslarim olsaydi simdi tedaviye sil bastan baslamak zorunda kalmicaktim tekrardan bir suru ilac tedavi sureci ve dunya kadar para odemek zorunda kalicaz.kafama cok takiliyor bilerekmi yapildi boyle yoksa gercektem 3 embriyonunda gelisimi durmusmudur ayrica bana transfer edilen embriyoda saglikli degilmiydi yoksa ? Boyle bir durum basiniza geldimi?
O ayri. Transferden hemen sonra islemin yapildigina dair bir kagit veriliyor ya transfer bilgileri yaziyor o kagidi kastediyorum. Neyse yani ara necati beyle gorus aklinda kalmasin derim ben.Bu arada bana bir kagit imzalatildi ama ne oldugunu hatirlamiyorum bana verilen kagit sadece dikkat edecegim seylerin listesiydi
Bas embriyolog.canim sizle transferden once embriyolog gorusmedi mi odaya alip?Necati bey kim embriyologmu ben hep asiye hemsireyle gorusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?