2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Arkadaşlar merhaba benimde 25 subatta transferim oldu hiçbir belirtim yok adet olacakmış gibi karın agrısı yasadım tüm gün. 5. Gun 1 embriyo transfer edildi bu ikinci denemem sizler belirti yasıyormusunuz

Arkadaşlar merhaba benimde 25 subatta transferim oldu hiçbir belirtim yok adet olacakmış gibi karın agrısı yasadım tüm gün. 5. Gun 1 embriyo transfer edildi bu ikinci denemem sizler belirti yasıyormusunuz
Hayirli olsun. Benim de 7.gun arada karin agrim oluyor ama bugun hic bir seyim yok.test gunun ne zaman

Hayirli olsun. Benim de 7.gun arada karin agrim oluyor ama bugun hic bir seyim yok.test gunun ne zaman
Sagol canım hepimiz için hayırlı olsun inşallah. 13 mart ama okadar bekleyemem diye düşünüyorum. Ateş ölçümü yapıyordum ateşimde düştü umutsuz olmak istemiyorum beklemek çok zor. Senin ne zaman test günün

Atesin kacti? Benim 37idi dun bugun dustu hiç bir belirtim de kalmadı ben pes ediyorum test günüm 11 mart ama 10.gün kan testi yapıcam ne varsa çıkıyor zaten boşuna daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum

Benimde atesim 37 idi 36bucuga dustu senin kaca dustu atesin. Bende 12. Gun yaptirmayi dusunuyorum olmamissa okula geri donerim oldukca rapor kullandim

Amin insallah... ama bana rahim duvarinin kalinligiyla ilgili bilgi vermedi doktorum. En son kontrole gittigimde hersey cok iyi 9 gun sonrasina transfer gunu dedi sadece
siz nerede yaptiniz. Doktorunuz kim. Bizim genetik tarama da yapildi genart ankara da

Bas embriyolog.canim sizle transferden once embriyolog gorusmedi mi odaya alip?
Bu gun bahceciyi aradim durumu anlattim ve embriyoloji boluminde necati bey diye biri yokmus.bana transfer edilen embriyo hakkinda bilgi istedim gereken bilgi verilmis guya bende bilgi verilmedi dedim ustlerine gidince embriyoji servisi ariyip bilgi verecek dedi cok sinirliyim k

Canım sen bahçecide değil miydin ben mi yanlış anladım acaba durumı?

Olur mu yaa embriyolog Necati FINDIKLI araştır bak bahçenin baş embriyoloğu ve bizimle ilk transferde o konuştu yüzyüze hiç yoksa yarım saat ve bütün sorularımızı da cevapladı. Bu sefer biz geçe kaldık oyüzden görüşemedik. Bu bahçeciye nolmuş yaa çok şaşırdım nasıl öyle birinin olmadığını söylerler ben de çok kızdım şu anda.

Canim transfer gunu de embriyolog bilgi vermedi dedim doktorunuz bilgi vermistir dedi oda bilgi vermedi yanima geldi ama sadece iyi olacak dedi ve gitti dedim.biz embriyolog falan gormedik.necati bey yok dedi inan kendimi sapsal gibi hissediyorum

Canim transfer gunu de embriyolog bilgi vermedi dedim doktorunuz bilgi vermistir dedi oda bilgi vermedi yanima geldi ama sadece iyi olacak dedi ve gitti dedim.biz embriyolog falan gormedik.necati bey yok dedi inan kendimi sapsal gibi hissediyorum
Çok saçma ve çok ayıp yaptıkları şey. Ne olursa olsun seni görüştürmek zorundalar ki yok demişler. Cuma akşamı transferim oldu 19.30 da biz gittik ve embriyologla görüşmeyecek miyiz dedik oradaki görevli necayi bey görüşüyor baş embriyolog o ama çıktı dedi. Biz de geç diye bir şey demedik. Ama saçmalamışlar sana iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…