2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

emily07 L Lawinya34 evet kızlar başka hastanede değişik olabiliyormuş ama ne kadar değişebilir ki bilemiyorum Az evvel ilk test yaptığım yerde tekrar kan verdim. Eğer birazcık bile artış varsa yarın tekrarlıycam. Bugün 10.günüm.olduysa oldu kısmet...

ben m,grosdan doğal nar suyu aldım biraz pahalı ama günde 1 tane içtim. faydasını gördüm
Günde 1 tane mi çok değil mi?İki bardak yeterlidir.Ben 1 şişe içsem hipotansiyondan yığılırım.Di..s diye meyve suyunun %100 nar suyu yazanı da gayet etkili çoğu kişide.Yalnız sanki nar suyu ile oluşan kalınlaşmada ,kalınlaşan doku sonra geriye düşebiliyor.

Maalesef degerim dustu kizlar.bugun beta hcg 18 cikti. Kimyasal gebelik yasiyorum belli ki. Yine de son bir umut yarin son kez test yapacagim.hemsire de oyle soyledi.kismet degilmis bu defa da anne olmak... allah isteyen herkese evlat versin... aklina dusenin karnina dusurdugu bebekler icin de anneler sukretmeliler nasil bir hazineye sahipler...
L Lawinya34 antikdeniz

Hadi yaa canim uzuldüm inanki ... ama henuz hersey bitmis degil hepimiz bir umut bekliyoruz.cocugu olupta kiymetini bilmeyenler bu yazdiklarimizi okusa nasil degerli varliklara sahip olduklarini anlar..

Kızlar ban dua edin yarın 1 de transferim var. Rabbim isteyen herkesin gonlundekini nasip etsin.

bahsettiğim nar suyu tek içimlik. ve%100 organik

markası mlife organik nar suyu. cam şişede ve tek içimlik. katkı maddesi yok. bahsettiğin narsularından değil. fiyatı 5tl ve sadece migrosda var

Kizlar ne durumdasiniz??ben bu gun doktorumla gorusmeye gittim hersey cok normaldi bir sorun yok olmayinca yapabilecek bisey yok bir dahakine artik..

Kizlar ne durumdasiniz??ben bu gun doktorumla gorusmeye gittim hersey cok normaldi bir sorun yok olmayinca yapabilecek bisey yok bir dahakine artik..
Iyi sevindim canim senin adina. Peki ne zaman baslayacaksiniz bir dahaki denemeye?

Senin ne oldu anatolya rahim kalinlasmadimi daha??
Merhaba
Selam canım,maalesef kalınlaşmıyor bir türlü.Ha
Selam canım, maalesef bir türlü kalınlaşmıyor ince kalmakta inat ediyor yine .Hala ilaç kullandırtıyor doktorum bir umut gelişir diye.Ama bence bu tedavinin de fişini çekeceğiz .Canımdan bezdim vallahi.Sıkıldım artık ultrasonda incecik bir doku görmekten.Sen nasılsın ,6 ay ara mı vereceksiniz?Yaşın genç sanırım bana göre. Ah gençlik ah ben de bu işi bu yaşa bırakmayaydım bu kadar uğraşmazdım belki de ama işte mukadderat .

bunu içtiğimde bana faydası oldu. bu diğer nar sularına benzemiyor. tadı bile garip

Ilaclara rahrn kalinlasma hicmi olmuyor nasil biseymis bu ben ilk kez sizin yanitlardan okuyorum.sizin yasiniz kac?bende 33 oldum genc sayilmam.hemen baslamaya cesaretim yok o kadar umitliydimki sanki dunyam basima yikilmis gibiyim ..sizede allah yardim etsin insallah tedaviniz yolunda gider

40 yaşındayım.ümidini kırma arkadaşım herkeste bu kadar zor olmuyor kalınlaşma.Benim ilaçlarla çok ta dişe dokunur bir kalınlaşma olmadı, bırakalım yediyi 6mm bile değil şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…