- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Günde 1 tane mi çok değil mi?İki bardak yeterlidir.Ben 1 şişe içsem hipotansiyondan yığılırım.Di..s diye meyve suyunun %100 nar suyu yazanı da gayet etkili çoğu kişide.Yalnız sanki nar suyu ile oluşan kalınlaşmada ,kalınlaşan doku sonra geriye düşebiliyor.ben m,grosdan doğal nar suyu aldım biraz pahalı ama günde 1 tane içtim. faydasını gördüm
Çok feci durumda arkadaşımMerhaba canım tedavin ne durumda merak ettim inş. Hersey yolundadır
Tabiki artar daha üç gün var Sak'ın ilaçları bırakmaKizlar buggun 9.gunum vekan testi yaptirdim. Beta hcg :26
Sizce bu deger normal mi? Artar diye umutlanmali miyiz
Hadi yaa canim uzuldüm inanki ... ama henuz hersey bitmis degil hepimiz bir umut bekliyoruz.cocugu olupta kiymetini bilmeyenler bu yazdiklarimizi okusa nasil degerli varliklara sahip olduklarini anlar..Maalesef degerim dustu kizlar.bugun beta hcg 18 cikti. Kimyasal gebelik yasiyorum belli ki. Yine de son bir umut yarin son kez test yapacagim.hemsire de oyle soyledi.kismet degilmis bu defa da anne olmak... allah isteyen herkese evlat versin... aklina dusenin karnina dusurdugu bebekler icin de anneler sukretmeliler nasil bir hazineye sahipler...
L Lawinya34antikdeniz
Senin ne oldu anatolya rahim kalinlasmadimi daha??Çok feci durumda arkadaşım. Senin test tarihi ne zamandı?
bahsettiğim nar suyu tek içimlik. ve%100 organikGünde 1 tane mi çok değil mi?İki bardak yeterlidir.Ben 1 şişe içsem hipotansiyondan yığılırım.Di..s diye meyve suyunun %100 nar suyu yazanı da gayet etkili çoğu kişide.Yalnız sanki nar suyu ile oluşan kalınlaşmada ,kalınlaşan doku sonra geriye düşebiliyor.
markası mlife organik nar suyu. cam şişede ve tek içimlik. katkı maddesi yok. bahsettiğin narsularından değil. fiyatı 5tl ve sadece migrosda varGünde 1 tane mi çok değil mi?İki bardak yeterlidir.Ben 1 şişe içsem hipotansiyondan yığılırım.Di..s diye meyve suyunun %100 nar suyu yazanı da gayet etkili çoğu kişide.Yalnız sanki nar suyu ile oluşan kalınlaşmada ,kalınlaşan doku sonra geriye düşebiliyor.
Iyi sevindim canim senin adina. Peki ne zaman baslayacaksiniz bir dahaki denemeye?Kizlar ne durumdasiniz??ben bu gun doktorumla gorusmeye gittim hersey cok normaldi bir sorun yok olmayinca yapabilecek bisey yok bir dahakine artik..
5 veya 6 ay sonra baslicaz kendiliginden olur belki.sen ne durumdasin bu gun yaptinmi tahlil?Iyi sevindim canim senin adina. Peki ne zaman baslayacaksiniz bir dahaki denemeye?
MerhabaSenin ne oldu anatolya rahim kalinlasmadimi daha??
Selam canım,maalesef kalınlaşmıyor bir türlü.HaSenin ne oldu anatolya rahim kalinlasmadimi daha??
Selam canım, maalesef bir türlü kalınlaşmıyor ince kalmakta inat ediyor yine .Hala ilaç kullandırtıyor doktorum bir umut gelişir diye.Ama bence bu tedavinin de fişini çekeceğiz .Canımdan bezdim vallahi.Sıkıldım artık ultrasonda incecik bir doku görmekten.Sen nasılsın ,6 ay ara mı vereceksiniz?Yaşın genç sanırım bana göre. Ah gençlik ah ben de bu işi bu yaşa bırakmayaydım bu kadar uğraşmazdım belki de ama işte mukadderat .Senin ne oldu anatolya rahim kalinlasmadimi daha??
markası mlife organik nar suyu. cam şişede ve tek içimlik. katkı maddesi yok. bahsettiğin narsularından değil. fiyatı 5tl ve sadece migrosda var
diğer nar sularını denediğinde kalınlaşma olmuş muydu canım ? Ben de nar suyu hiç etkili olmuyor sanırım organiğini de alsam işe yaramayacak.Teşekkürler paylaşımın için .
Merhaba
Selam canım,maalesef kalınlaşmıyor bir türlü.Ha
Selam canım, maalesef bir türlü kalınlaşmıyor ince kalmakta inat ediyor yine .Hala ilaç kullandırtıyor doktorum bir umut gelişir diye.Ama bence bu tedavinin de fişini çekeceğiz .Canımdan bezdim vallahi.Sıkıldım artık ultrasonda incecik bir doku görmekten.Sen nasılsın ,6 ay ara mı vereceksiniz?Yaşın genç sanırım bana göre. Ah gençlik ah ben de bu işi bu yaşa bırakmayaydım bu kadar uğraşmazdım belki de ama işte mukadderat
40 yaşındayım.ümidini kırma arkadaşım herkeste bu kadar zor olmuyor kalınlaşma.Benim ilaçlarla çok ta dişe dokunur bir kalınlaşma olmadı, bırakalım yediyi 6mm bile değil şuanda.Ilaclara rahrn kalinlasma hicmi olmuyor nasil biseymis bu ben ilk kez sizin yanitlardan okuyorum.sizin yasiniz kac?bende 33 oldum genc sayilmam.hemen baslamaya cesaretim yok o kadar umitliydimki sanki dunyam basima yikilmis gibiyim ..sizede allah yardim etsin insallah tedaviniz yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?