- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
E2 yüksekliği olan herkeste endometrium inceliği var mı kızlar!Yoksa E2 yi düşürmek için doğum kontrol hapı kullandığınız için mi endometrium ince kalıyor sizde? Bu durum tam bir kısır döngü ya .
Doğu kontrol hapıyla alakası yoktur canım benim ilk tedavimde pco olunca yani çok yumurta olunca yumurta başına o değer yükseliyor ve benim 7000 di değerim çatlatma iğnemi vururken ama rahim kalınlığım 7 mm idi. Tranfer oldu tutmad dondurulmuşlarda da zorla 9 mm oldu. Sonra bana başka merkezde az doz verdiler e2 yükselmesin az yumurta kaliteli yumurta olsun dediler ben dr. sorunumdan bahsettim bana tedavinin 5. günü estrofem başlattı erkenden ama günde 3 kere vajinal yoldan fitil olarak kullandım onu. 10 mm idi rahmim ama yumurtalar olgun çıkmadı. Bu seferki tedavimde de miyomum varmış yumurtalar döllenip dondurulacaktı estrofem vermedi o yüzden ama ben denemek için nar suyu içtim Tedavinin 7. günü falandı daha sanırım 10 mm idi bir daha sormadım daha da kalınlaşmıştır kesin sonra ben 10 mm den sora içmedim naslsa transfer olmayacak diye ki estrofemsiz bir de. Bence dene.