- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ya bn kendisini pek sevmiyorum aslında -_- tanismasam olurmu
Ay yok o zamanda hiç iyi olmaazzz e bn tanisayim madeemm aranızda banaaa yer varmii A AklinYolu1
Yazın tanışsan daha mı iyi
Bana devretti gelicek :**Ay yok o zamanda hiç iyi olmaazzz e bn tanisayim madeemm aranızda banaaa yer varmii A AklinYolu1
Bende 63üm 6 kilo vermem gerek kuzu boyun kaçEn son 60 kiloydum sabah tartılmayı düşünüyorum da kesin almışımdır yine ya
Şöyle bi beş kilo versem ne güzel olur
Boyum 1.67 canım senin kaç?Bana devretti gelicek :**
Yer var kızlar :**
Bende 63üm 6 kilo vermem gerek kuzu boyun kaç
Aynı boydayız canımBoyum 1.67 canım senin kaç?
Ama ben hiç diyet falan yapamıyorum ya of
Kıyamam:)Beniii de alın aranızaaa grubun en şişmanı olarak Gönüller'inizi rahatlatmaya geldim 78.5 bana da yer var mı?
Hedefim 18.5 kilo vermek.
Bi çatal al kanka ama 1 çatal. Oda nefsini köreltmek içinBabamın tatlı alacağı tutmuş ama bn tadına bakmadım çünkü Kankisime bi söz verdimmmm taam gaz diyetee devamm
Lütfen sen kilo verme. Kilon çok iyi. Rica ediyorumBen yine 1 kilo aldım hatta biraz daha fazla nasıl başardıysam 55.1kg dım şimdi 56,8kg uuff
Kıyamam:)
Kural sadece her ayın başında tartı resmi yüklemek :)
Günlük menü pylasımı veya haftalık kilo paylasımı kafana göre :)
İşte her ay şubat 1 mart 1 nisan 1 tartı fotosu koycaz :) umarım herkes hedefine ulaşır :)Çok az kalmış ay başına :)
Memleketten annem geliyor gelsin ana yemekleri tam ay Bask gidiyor o zaman tam gaz bende başlıcam insaallah :)
Onu ben de yapıyorum da akşam yemeğine kadar çok yediğim için bi faydası olmuyor benceAynı boydayız canım
Bende yapıyorum sayılmaz
Akşam yemekten sonra yemiyorum sadece
Her ayın birinde tartı resmi yayınlcaz
Hadi bakalım:)Onu ben de yapıyorum da akşam yemeğine kadar çok yediğim için bi faydası olmuyor bence
Ayın birinde tartılayım öyleyse
Ama benm boyum da kısa 156Lütfen sen kilo verme. Kilon çok iyi. Rica ediyorum
Boyuna göre kilon bence iyi, hatun dediğin çokta zayıf güzel olmuyor, sen gönlünü ferah tutAma benm boyum da kısa 156
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?