- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben seni ikna edecek gibiyim naber
Bol sabır diliyorum sanaYok yahu baslamam lazim artik . Tam 20 kilo 4 ayim var.
Yani.... ? Ne diosun , bende güleyim .
Hahahaama bu 5 kilo almış hakim, eger durmaz da geceleri yemeğe devam edersem bummm: D Derdim aslında kilo vermek değil inceleyim yeter
Bol sabır diliyorum sana
Sagol gercekten ihtiyacim var.
Sen katılma canım, ben mecburen... tarihi konmamis olsada... Bu sene inşallahIyi yaptin. Istesen de almayiz seni artik.
Ben dugunlere katilmiyorum.
Işte bu yüzden kilo konusunda beni benimle bırak giderkenHiç hazır değilim ben..
Sen katılma canım, ben mecburen... tarihi konmamis olsada... Bu sene inşallah
Yaa inşallah verirsin, bence diyet yerine spora yönelelim. Çünkü spor yapınca ister istemez insan yediklerine dikkat ediyor. Ben üniversite zamanında spora gidiyordum sonra bir çikolata yemeye kalksam bunu eritmek icin yarim saat bisiklete binmem lazım diyip vazgeçiyordum5 kilo nerde 20 kilo nerde.
Sagol gercekten ihtiyacim var.
Yahu yok! Ben evli barkli cocuklu insanım, lucky de beğenmiş bide ya, kız A AklinYolu1 insan der ya.Ayy evleniyor musun hayırlı olsun :)
Vereceğimiz oran aynı :)
Yaa inşallah verirsin, bence diyet yerine spora yönelelim. Çünkü spor yapınca ister istemez insan yediklerine dikkat ediyor. Ben üniversite zamanında spora gidiyordum sonra bir çikolata yemeye kalksam bunu eritmek icin yarim saat bisiklete binmem lazım diyip vazgeçiyordumBir spor programı yapıp paylaşıcam
Yahu yok! Ben evli barkli cocuklu insanım, lucky de beğenmiş bide ya, kız A AklinYolu1 insan der ya.sinsirella arkadaşım evlenecek onun kına sı idi, özel günleri olacak derken, ben kendi kiloma ineyim diyorum
Diyetmiii kimmm Bennn diyyeett öyle birini tanımıyorum
Yani.... ? Ne diosun , bende güleyim .
Tanıştırırım ben sizi :)Diyetmiii kimmm Bennn diyyeett öyle birini tanımıyorum
Tamamdır, haydi inşallah kilolar gidecek :)Tamam bende insulin direnci var suan onu kirmam gerek. Spora sonra basliyorum.
Hiii... karıştı, olabilir tabi. Yalnız nickini profilini ayrı beğendim bilesin,
Düğün var dedin sandım lucko da düğün yok dedi ona güldüm sana değil.
Benim de yattığım yerden yaptığım hareketler vardı. 50 defa bi bacak,50 defa bi bacak kaldırıp indirmek,kalça için bişeyler,göbek için bişeyler.Yaa inşallah verirsin, bence diyet yerine spora yönelelim. Çünkü spor yapınca ister istemez insan yediklerine dikkat ediyor. Ben üniversite zamanında spora gidiyordum sonra bir çikolata yemeye kalksam bunu eritmek icin yarim saat bisiklete binmem lazım diyip vazgeçiyordumBir spor programı yapıp paylaşıcam
Sağolasın NIKITAMHiii... karıştı, olabilir tabi. Yalnız nickini profilini ayrı beğendim bilesin,
Evet evet aynen suan bile mesela tv karşısında uzanıp yatıyorken bacaklarımı falan hep hareket ettiririm durduk yereBenim de yattığım yerden yaptığım hareketler vardı. 50 defa bi bacak,50 defa bi bacak kaldırıp indirmek,kalça için bişeyler,göbek için bişeyler.
Mesela kek yerdim, 2 katı fazla yapardım o hareketleri o gün.
Takıntılıydım,mutlaka hergün yapardım.
Hey gidi heeyy
Aaaa görmedim kızTamam bende insulin direnci var suan onu kirmam gerek. Spora sonra basliyorum.
Dedim evli iki cocugu var diye gormedin mi.
Ya bn kendisini pek sevmiyorum aslında -_- tanismasam olurmuTanıştırırım ben sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?