- 8 Ocak 2017
- 48
- 41
- 8
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
O gün Listeyi akşam yapın ama. Ben sabah tartılır resim çekerim ama işten geç çıkıyorum beni de bekleyin yani
(Bugün 500 kalori günğmdü geberdim ama yarın yaklaşık üç katını alıcammm
Ben sabah işe gitmeden buraya kilomu da yazarım zaten :))Sen tarti resmi cek yeter ki. Isleri olanlar icin gece 12 ye kadar sure var o yuzden ama 2 Subat olmaz. 1 Subat olmali.
Bu arada kilon normal ama ideal kilon 49 kiloymus.
500kcl çok az. Bedenin iyi çalışa bilmesi için zaten belirli bir kcal ihtiyacı vardır.25 ocak Çarşamba menüm
Kahvaltı 08:15
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet kuru kayısı
Öğle 12:25
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet badem
13 çorba kaşığı mercimek çorbası
Akşam 18:10
Beş çorba kaşığı sütaş yoğurt
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Ekstalar şimdiden su 9 onbeş yapçam
Bir bardak rezene
Bir bardak karışık bitki çayı
Yarım bardak yarım limon sıkılmış ılık su
Tarçınlı sütümü ve kürümü yapıp yatıcam inşallah (Bugün 500 kalori günğmdü geberdim ama yarın yaklaşık üç katını alıcammm
Haklısın ama bugün çok yicem haftada iki güncük az yemiyomuyuz arada ne var bundaKarismak istemem ama cok sagliksiz bir menu bence.
Yediyüz gramım kaldı500kcl çok az. Bedenin iyi çalışa bilmesi için zaten belirli bir kcal ihtiyacı vardır.
Kendimi örnek verebilirim. Benim günde 1275 kcal en az yemem lazım o da bedenin ihtiyacı olan enerji için. Beden iyi çalışamassa kilo vermekte güçlük çeker. Buna da 300-500kcl daha ekliyorum ve yinede günlük yemem gereken kcal altında oluyorum ve kilo verebiliyorum.
Benim günlük kcal ihtiyacım kilomu tutabilmek için, 2550kcl yaptığım spor ve işten dolayı çok.
Bu değerler herkeste farklı olduğu için kendimi örnek verdim.
Benim düşüncem bunlar ben buna göre hareket ediyorum.
Sorun yok sadece haftada iki gün az kalori alıyorum diğer günler dediğim gibi serbest hergün yapsam zaten bayılırım500kcl çok az. Bedenin iyi çalışa bilmesi için zaten belirli bir kcal ihtiyacı vardır.
Kendimi örnek verebilirim. Benim günde 1275 kcal en az yemem lazım o da bedenin ihtiyacı olan enerji için. Beden iyi çalışamassa kilo vermekte güçlük çeker. Buna da 300-500kcl daha ekliyorum ve yinede günlük yemem gereken kcal altında oluyorum ve kilo verebiliyorum.
Benim günlük kcal ihtiyacım kilomu tutabilmek için, 2550kcl yaptığım spor ve işten dolayı çok.
Bu değerler herkeste farklı olduğu için kendimi örnek verdim.
Benim düşüncem bunlar ben buna göre hareket ediyorum.
Anladım o zaman sıkıntı yok :)Sorun yok sadece haftada iki gün az kalori alıyorum diğer günler dediğim gibi serbest hergün yapsam zaten bayılırım
Acelen ne gıBiri bana dört günde bir buçuk kilo verilmez imkansız desin ya da verilirrrrr
yaa eşimle iddiaya girmiştim vermem şart yaa basit bi detoks yok muAcelen ne gı
4 günlük detoksla ödem atarsın o kadar
Eh be bacım destekli atsaydın :)Yaa eşimle
yaa eşimle iddiaya girmiştim vermem şart yaa basit bi detoks yok mu
Yaa ben inanıom az kaldıEh be bacım destekli atsaydın :)
Hadi bakalımYaa ben inanıom az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?