- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Şimdiden hayırlı olsun. Benim daha 18kg varGünaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah
Sağol haftada kaç kilo verionŞimdiden hayırlı olsun. Benim daha 18kg var
Çok farklı aslında. Benim hedefim her hafta 1kg ama bazen sadece 300gr bazen 200gr da gidiyor. Aman yeterki gitsinSağol haftada kaç kilo verion
Aynen yaaÇok farklı aslında. Benim hedefim her hafta 1kg ama bazen sadece 300gr bazen 200gr da gidiyor. Aman yeterki gitsin
Ehh işte şöyle böyle :/ seninKızlar son 2 gün. Durumlar nasıl?
Bugün kiloma baktım 55,7kg.Ehh işte şöyle böyle :/ senin
Bende tam 62 çıkmak istiyordum ama zor gibiBugün kiloma baktım 55,7kg.
1.şubatta 54kg istiyordum ama olmicak gibi..
Kız sen 55 kilosun 18 kg daha var diyorsun iskelet mi olcan?Bugün kiloma baktım 55,7kg.
1.şubatta 54kg istiyordum ama olmicak gibi..
Benim boyum kısa. Benim eski kilom 45kg 2 sene içinde 60kg oldum. Benm için önemli olan bir ideal var o yüzden o kadar çok vermem lazım cnm :/Kız sen 55 kilosun 18 kg daha var diyorsun iskelet mi olcan?
Burda bi yerde okumuştum. Biri yazmıştı ki mesaj sayım az olduğu için fotoğraf yükleyemiyorum. Bende yeni açtım bu hesabımı. Nasıl yüklicem fotoğrafı?Kizlar, 1 Subat tarti gunumuz. Yarismamiz 1 Subatta basliyor.Yuzdeler uzerinden hesaplama yapilacak. Tarti resimlerinizi unutmayin.
Hepimize kolay gelsin.
Burda bi yerde okumuştum. Biri yazmıştı ki mesaj sayım az olduğu için fotoğraf yükleyemiyorum. Bende yeni açtım bu hesabımı. Nasıl yüklicem fotoğrafı?
Bacım bdvye gir her konuya yorum at foto yükleyecek seviyeye gelirsin :)Burda bi yerde okumuştum. Biri yazmıştı ki mesaj sayım az olduğu için fotoğraf yükleyemiyorum. Bende yeni açtım bu hesabımı. Nasıl yüklicem fotoğrafı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?