2017 Son Kilo Gunlugum...

Günaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah

Şimdiden hayırlı olsun. Benim daha 18kg var

29 ocak pazar
Kahvaltı 08:30
2 kutu activia kayısılı
Öğle 12:05 (aslında bu kahvaltı sabahki yoğurtları sabah uyanır uyanmaz yedim)
Yarım dilim cheddar peyniri
5 adet burgu peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet premium çok tahıllı
Akşam
Saat yediyi geçmiorum zaten
Kuru fasülye yicem o zamana kadar bi ara yapıcam
Ekstralar ise
Yatmaya yakın kürümü hep yapıom
Yeşil çayın birini içtim biri kaldı
Suyu 15-20 yapıcam
Tarçınlı süt belki
25 dakika bacak hareketleri yaptım
24 dakıka evi süpürdüm topladım
Akşam sekizden sonra 10-15 dakika yüksek tempolu dans edicem

Sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorsanız. Alman ürünleri Aloe Vera Ballı içecek ve Probalance kullanmanızı öneririm. Diyet yaparak bile zor kilo verenler varsa, benimle iletişime geçebilir. Kesin sonuç alacağınıza eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
REKLAM YAPIYORSUN SADECE! DİĞER MESAJLARINA BAKTIM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıktırmıyorum inşallah sizleri
Zaman sınırlamam olduğu için telaşlıyım
Yoksa hiç de acelesi yok benim bir kilo vermemin bile....
Şu 400 gramı yarın sabah tartıda vermiş olduğumu görmek istiyorum
Bugün pirinç lapası dışında bişey yemedim
14 dakika tempolu yürüdüm iş çıkışı
Dansımı da yapıcam bi iki saat sonra.... su içmeyi bıraktığım için geceye doğru zayıfladığını görebilirim inşallah

Kizlar, 1 Subat tarti gunumuz. Yarismamiz 1 Subatta basliyor. Yuzdeler uzerinden hesaplama yapilacak. Tarti resimlerinizi unutmayin.

Hepimize kolay gelsin.
Burda bi yerde okumuştum. Biri yazmıştı ki mesaj sayım az olduğu için fotoğraf yükleyemiyorum. Bende yeni açtım bu hesabımı. Nasıl yüklicem fotoğrafı?

Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…