- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bacım bdvye gir her konuya yorum at foto yükleyecek seviyeye gelirsin :)
Iste cozum odakli yardimcim geldi.
dimi ama 2 gün bdvde takılsa bitti bu iş. Kkda olup 30 msj çok az
Lak luk :)Ne oluyor burda ne konuşuyorsunuz :)
Yeni üye bu 2 saat fazla yükleme olurKac mesaj gerekiyor yuz mu.
Iki saat yeter bile.
Kendime guvenemiyorum hemen tarsınız beniLak luk :)
Zayıfliiiyciiz bibicim haydi partiye katıl
Yeni üye bu 2 saat fazla yükleme olur
Bizde kendimize güvenmiyoruzKendime guvenemiyorum hemen tarsınız beni
Yarın üşenmezsem çokça yemekler yapıp konserve gibi kavanozlayıp dolaba koyucam bir ay idare etsem alışırımBizde kendimize güvenmiyoruz
Lak luk :)
Zayıfliiiyciiz bibicim haydi partiye katıl
Yeni üye bu 2 saat fazla yükleme olur
Ne oluyor burda ne konuşuyorsunuz :)
Bende evdeki çikolataları yiyip depolarsam 1 ayda tatlı aramam gibi geliyorYarın üşenmezsem çokça yemekler yapıp konserve gibi kavanozlayıp dolaba koyucam bir ay idare etsem alışırım
Nutellayı tükettik alışveriş de yaptık çekirdek kaldı neyse o çok sorun değil gibiBende evdeki çikolataları yiyip depolarsam 1 ayda tatlı aramam gibi geliyor
Bende geç kalkıyorum ya. Erken yiyince meta daha hızlı çalışyormuş. Bizimki oluyor öğle yemeği. Sonra gece acıkıyoruzNutellayı tükettik alışveriş de yaptık çekirdek kaldı neyse o çok sorun değil gibi
Ama diyorum ya benim en büyük derdim erken kalkamamaken geç 9 10 kalkıp kahvaltiyla başlamak lazım
İşte en geç 2 gibi yatıp 9 gibi kalksak ne iyi olur hoş biara uyuma hastalığına yakalanmıştım resmen 10 11 de uyuyordum 6da uyanıyordumBende geç kalkıyorum ya. Erken yiyince meta daha hızlı çalışyormuş. Bizimki oluyor öğle yemeği. Sonra gece acıkıyoruz
Bende evdeki çikolataları yiyip depolarsam 1 ayda tatlı aramam gibi geliyor
Bende geç kalkıyorum ya. Erken yiyince meta daha hızlı çalışyormuş. Bizimki oluyor öğle yemeği. Sonra gece acıkıyoruz
İşte en geç 2 gibi yatıp 9 gibi kalksak ne iyi olur hoş biara uyuma hastalığına yakalanmıştım resmen 10 11 de uyuyordum 6da uyanıyordum
İstiyormusunuz beniHayatiniz cikolata kizim.
Bunu diyen ak1 bir mocha + bir hot chocolate, 2 seker, 2 dilim beyaz cikolatayla gunu bitirmistir.
Ben depolayamiyorum bana her gun gerekiyor. Vitamin C gibi kalmiyor vucudumda.
Gec kahvalti yapmak daha iyi diyorlar.
Sen simdi katiliyor musun katilmiyor musun?
Hıı evde puding var 1şubatta en azından 62.100 falan çıkayım da ödül şeapcamHayatiniz cikolata kizim.
Bunu diyen ak1 bir mocha + bir hot chocolate, 2 seker, 2 dilim beyaz cikolatayla gunu bitirmistir.
Ben depolayamiyorum bana her gun gerekiyor. Vitamin C gibi kalmiyor vucudumda.
Gec kahvalti yapmak daha iyi diyorlar.
Sen simdi katiliyor musun katilmiyor musun?
İstiyormusunuz beniya beceremezsem
Benim çikolatayla aram yok nutella olursa yerim gidip çikolata falan almam herşeyide şekersiz içerim zaten
Hıı evde puding var 1şubatta en azından 62.100 falan çıkayım da ödül şeapcam
Boşveeeer önemli olan katılmakMadem serbest bende katılıyorum o zaman kankitolar ama kilom sizinkinim 2 katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?