2017 Son Kilo Gunlugum...

E napim kullanmıyorum ben resim falan paylaşmıyorum takip etmek istediklerimi komik şeyleri falan takip ediyorum :)
Face isyiyorsanız illa onuda veririz ama onuda oyun için kullanıyorum

Ben face i sadece lazim oldugunda kullaniyorum. Bir zamanlar cok aktiftim ama artik degilim.

Uff şöyle kıymalı salçalı yanına sarımsaklı yoğurt...
Uyuyorum ben yoksa yorganı kemircem

Git yat sen kucuksun tabi.

Günaydın arkadaşlar
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu

Günaydın arkadaşlar
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu
Ooh hayırlı olsun canım hem kilo verdiğine hem de iddiayı kazandığına çok sevindim:)))

Selam herkese :)))) bu sabah 55,5kg. En son buraya yazdığım en düşük kilom 55,1kg dı. İnşallah yarına kadar en az 55,0kg olurum şimdilik en düşük kilom olur. VE AYRICA BURDA OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. GÜZEL BİR AY DI. SENELER SONRA İLK DEFA BİR DİYETİ BUKADAR UZUN TUTA BİLDİM. TAM 1 AY OLDU. İNŞALLAH İKİNCİ AYIMIZDA BÖYLE GÜZEL HATTA DAHA GÜZEL VE ÇOK İYİ SONUÇLARLA GEÇER.

O zaman tam benlik tuttum burayı

Sen katılma canım, ben mecburen... tarihi konmamis olsada... Bu sene inşallah

Diyetmiii kimmm Bennn diyyeett öyle birini tanımıyorum

En son 60 kiloydum sabah tartılmayı düşünüyorum da kesin almışımdır yine ya
Şöyle bi beş kilo versem ne güzel olur

Beniii de alın aranızaaa grubun en şişmanı olarak Gönüller'inizi rahatlatmaya geldim 78.5 bana da yer var mı ?
Hedefim 18.5 kilo vermek.

Ben yine 1 kilo aldım hatta biraz daha fazla nasıl başardıysam 55.1kg dım şimdi 56,8kg uuff

@Justin Timurleng
Bexy

Kızlar mesajları rastgele alıntıladım maksat burayı görün diye
Yarın tartı fotolarını unutmayın.
Ham yapmadan tartılın.
Akşam 23e kadar yükleyebilirsiniz.
Foto yükleyenler takıma katılmış olacak.
Yeni başlıyoruz yarınki kilomuz başlangıç kilomuz olarak kaydedilecek.
Aklınyolu1 banlı o bana atacak fotosunu ben yüklycem :)
Öpücükler :* :*

Aşkom benin tartim yokkkkkkkkkm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…