- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Uff şöyle kıymalı salçalı yanına sarımsaklı yoğurt...Aferin odulun bi tabak makarna.
Ben de fb, mc de ins. var. Hangisini istersin.
E napim kullanmıyorum ben resim falan paylaşmıyorum takip etmek istediklerimi komik şeyleri falan takip ediyorum :)
Face isyiyorsanız illa onuda veririzama onuda oyun için kullanıyorum
Uff şöyle kıymalı salçalı yanına sarımsaklı yoğurt...
Uyuyorum ben yoksa yorganı kemircem
Aman zaten eşim sürekli faceimde oyuna girip çıktığından ya çakma face ya çakma ins. vereyim :)Ben face i sadece lazim oldugunda kullaniyorum. Bir zamanlar cok aktiftim ama artik degilim.
Git yat sen kucuksun tabi.
Aman zaten eşim sürekli faceimde oyuna girip çıktığından ya çakma face ya çakma ins. vereyim :)
Gerçek twitte yok oda çakma hep bibinin üstuneGercek twit. ver o zaman.
Kocanin kullandigi face i istemem.
Gerçek twitte yok oda çakma hep bibinin üstune
Ya zaten gerek yokta banlanırsam falan diye ins. varsa diye dedim yoksa bende òyle başka yerlerde konuşmayı sevmiyorum kk varken :)Reklami kotu yaptin ekleyeseyim gelmedi.
Ya zaten gerek yokta banlanırsam falan diye ins. varsa diye dedim yoksa bende òyle başka yerlerde konuşmayı sevmiyorum kk varken :)
Ekledin mi beni listeyesiz bir aydır yapıyormusunuz yoksa 1inde mi başlıyor
TamamAslinda bi aydir yapiyorduk da , yarisma seklinde degildi. Sonra yarismaya yeni arkadaslar katildi. Eskisinin hukmu kalmadi.
Listeyi 1 subatta katilanlar uzerinden yapacagim. O gun kim tarti resmiyle gelirse yani.
Tartım niye bozulsun yahu dur bi bakayım pili bitmiş olmasin :))Tartim bozuldu, pilim yoktu anlamam . Hazirligini yap o gun icin.
Ooh hayırlı olsun canım hem kilo verdiğine hem de iddiayı kazandığına çok sevindim:)))Günaydın arkadaşlar
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu
O zaman tam benlik tuttum burayı
Pişman diilim
Ivitttt geldim
Sen katılma canım, ben mecburen... tarihi konmamis olsada... Bu sene inşallah
Diyetmiii kimmm Bennn diyyeett öyle birini tanımıyorum
En son 60 kiloydum sabah tartılmayı düşünüyorum da kesin almışımdır yine ya
Şöyle bi beş kilo versem ne güzel olur
Beniii de alın aranızaaa grubun en şişmanı olarak Gönüller'inizi rahatlatmaya geldim 78.5 bana da yer var mı?
Hedefim 18.5 kilo vermek.
Ben yine 1 kilo aldım hatta biraz daha fazla nasıl başardıysam 55.1kg dım şimdi 56,8kg uuff
@Justin TimurlengBende varimm
Aşkom benin tartim yokkkkkkkkkm@just tonightBexy
Kızlar mesajları rastgele alıntıladım maksat burayı görün diye
Yarın tartı fotolarını unutmayın.
Ham yapmadan tartılın.
Akşam 23e kadar yükleyebilirsiniz.
Foto yükleyenler takıma katılmış olacak.
Yeni başlıyoruz yarınki kilomuz başlangıç kilomuz olarak kaydedilecek.
Aklınyolu1 banlı o bana atacak fotosunu ben yüklycem :)
Öpücükler :* :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?