2017 Son Kilo Gunlugum...

Pardon? Ben bu konu açıldığı ilk günden beri burdayım. Burda yazan herkes biliyor neden öyle dediğimi. Resim yükleye bilmek için. Sana ne oluyor anlamadım şimdi
Aa resim yüklemek için mesaj mı onemliymiş? Ben niye ilk mesajımdan beri resim koyabiliyorum acaba !

Aa resim yüklemek için mesaj mı onemliymiş? Ben niye ilk mesajımdan beri resim koyabiliyorum acaba !
Ben daha denemedim. Burda okudum öyle. Söylemiştim zaten burda öyle bişey okuduğumu doğru mu diye. Yükleniyormu?
Bana karşı böyle ters çıkmamdan hoşlanmadım sinirlendim açıkcası, çocuk değiliz sonuçta, düzgün konuşa biliriz. Buraya tartışmaya gelmiyoruz. Beraber kilo verip bilgilerimizi paylaşmak için burdayız.

Evet çocuk değiliz sende önce kızlar resim nasıl yukleniyor diye sorabilirsin.
Ben sinirli çıkmadım normal bir sekilde soyledim beni sinirlendiren senin soylediklerindi.

Evet çocuk değiliz sende önce kızlar resim nasıl yukleniyor diye sorabilirsin.
Ben sinirli çıkmadım normal bir sekilde soyledim beni sinirlendiren senin soylediklerindi.
Dediğim gibi daha önce yazdım ben okusaydın mesajları :) buraya resmen sorun yaratmaya gelmişsin sen belli konuşmandan da :)

Aksine canım beni buraya arkadasim etiketledi :)
Veee burdaki kızlarin hepsi beni tanıyor zaten.
Ne oldu şimdi tanıyorsa. Bi değerin mi arttı tanısın ne olacak. İçindekini değiştiremezler. Sorun sende

Ne oldu şimdi tanıyorsa. Bi değerin mi arttı tanısın ne olacak. İçindekini değiştiremezler. Sorun sende
Beni tanıyorlar ve sorun cıkartmak için böyle yerlere gelip birine çatmayacagımı biliyorlar.Burada kimin sorunlu olduğuda açık. Sana cevap yazmak muhatap olmak istemiyorum. Lütfen mesajlarımı alıntılama. Daha fazla uzatırsan seni göz ardı edicem. Iyi geceler.

Terbiyesizin önde gidenisin vallahi kendini bişey sanıyor hala. Sanki ben burda can atıyorum sana yazmak için. Ne güzel yazıyorduk biz burda geldin berbat ettin her şeyi salak cevaplarınla. Elinden geleni ardına koyma.

Terbiyesizin önde gidenisin vallahi kendini bişey sanıyor hala. Sanki ben burda can atıyorum sana yazmak için. Ne güzel yazıyorduk biz burda geldin berbat ettin her şeyi salak cevaplarınla. Elinden geleni ardına koyma.
Ben mi terbiyesizim ?
Pardon yazdığın mesaja iyi bak kaç tane hakaret içeriyor.
Ben seninle her zaman normal komuştum. Kendimi kimseden ustun gorup bir havaya kapılmam. Kimseye hak etmedikce hakeret etmem. Sen fazlasıyla hak ediyorsun ama ben şuan ban yememek için ya sabır çekip kibar bir dille seni uyariyorum.
Burası diyet topiği ve arkadaşımın topiği daha fazla uzatıp kirletme. Bu sana yazdığım son mesaj.

Allahtan alıntılamışsın silmiş bir de hehe yazmış şaka gibi.

O zaman şöyle yazayım.
Sildim yazdığım mesajı uzatmamak için.
Ve bu arkadaşın sohbeti de olabilir sorun değil.
İsteyen herkes katıla bilir.
Ben de normal bi şekilde sohbet ediyordum. Neyi neden yazdığımı burda uzun süreden beri olanlar biliyor. Okusaydın mesajları.
Ben mesaj sayımı arttırayım dedim
Sende ters bir cevap ile git başka yeri karal dedin. Bu nasıl normal bir cevap olabilirki? Ben sana hak ettiğin gibi bir cevap verdim. Zoruna gittiyse bi düşün. Bu sohbetten de ayrılıyorum çünkü senin gibi bi insanın olduğu sohbette olmaj istemiyorum ne yazık aslında ne güzel anlaşıyorduk burda herkesle ama senin gibi biri geliyor bozuyor her şeyi. Hakaret içersin yazdıklarım bir önemi yok sen bana ters çıkmasaydın git demeseydin yazmazdım böyle. Beni kovmak sana mı kaldı

Evet git başka yeri karala demekle iyi yapmış, çünkü burası mesaj doldurma konusu değil bu bir. Gayet açık ve net konu diyet. Ve forum kurallarında konu dışı yorum yapmak (mesaj sayısı doldurmak gibi) yasak. Bu da üç oldu sanırım.

Ben seni diyet konusu yazsan kovmazdım. Sen değil kim yazarsa yazsın aynı cevabı yine yazarım.
Evet buraya isteyen herkes katılabilir. Ama konusu zayıflamaksa. Diyet yapmak istiyorsa. Ama kimse "bari buraya yazayımda mesaj sayım artsın " niyetiyle yazamaz. Geyik bölümü var oyun bölümü var gidip oraya yazar. Ha resim koymak vs bahane uretmissin. Direk sorsaydın onada cevap verirdim.

Herkese hak ettigi üslupta mesaj yazarım. Sende bu üslubu hak ediyorsun.
Hatta daha kötüsünü hak ediyorsun bence şuan ama yinede kibar bir sekilde cevap yazıyorum. Seni topikten kovmuyorum. Zayıflamak istiyorsan istedigin kadar yaz. Seni göz ardı eder attıgın mesajı zaten görmem.
Sende beni et istemiyorsan bu kadar basit.

Bu arada niyeti sohbet etmek olan bir insanda o cümleyi kurmak yerine kızlar nasılsınız kimler ne yapıyor vs mesajlar atar. Sizin niyetiniz açık ve net. Mesaj sayınızı arttırmak için yazacak yer arıyorsunuz. Burdaki arkadaşlarımın samimiyetini görüp burayıda mesken bellemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…