- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Tamamdır sabah tartılıp atacağım kilomu ancak kilo aldım sanırsam@Justin Timurleng
Bexy
Kızlar mesajları rastgele alıntıladım maksat burayı görün diye
Yarın tartı fotolarını unutmayın.
Ham yapmadan tartılın.
Akşam 23e kadar yükleyebilirsiniz.
Foto yükleyenler takıma katılmış olacak.
Yeni başlıyoruz yarınki kilomuz başlangıç kilomuz olarak kaydedilecek.
Aklınyolu1 banlı o bana atacak fotosunu ben yüklycem :)
Öpücükler :* :*
YaaaaAşkom benin tartim yokkkkkkkkkm
Sorun yok bu başlangıç kilosuTamamdır sabah tartılıp atacağım kilomu ancak kilo aldım sanırsam
Artarak devam edecekmiş gibi hissediyorum kilonunSorun yok bu başlangıç kilosu
İstersen 3 kilo fazla başla
Aynen buraya yükleyeceksinizBen anlamadım fotoğrafı buraya kendimiz yüklicez dimi?
Sloganımız "hayırlısı yav" bizde baskı yokArtarak devam edecekmiş gibi hissediyorum kilonun
Hıı faceden söyledi bibimGece banlandı
Kız git bdvye yaz burası karalama yeri miBen biraz buraya yazayım da mesaj sayım dolsun :)
Yahu nerem zayıffff 60 kiloyummmYaaaa
Gerçi sen zayufsun aşkum
Seni eledüm
Ama aşko yarın tartı fotosu şart :/Yahu nerem zayıffff 60 kiloyummm
Bdv ne? Soh bet ediyoruz işte öyle biraz dolsun dedim :)Kız git bdvye yaz burası karalama yeri mi
Farzet ki o burayı okuyacak var git orda saydır
Ben buraya yazmadan önce başlamıştım bi ara. Aslında bende 60kg ile başladımYahu nerem zayıffff 60 kiloyummm
Bir derdim var. Sohbet et o ayrı tabiki ama cümleleri msja bölmene şeettimBdv ne? Soh bet ediyoruz işte öyle biraz dolsun dedim :)
iyi bi konu bulmak zor :)Bir derdim var. Sohbet et o ayrı tabiki ama cümleleri msja bölmene şeettim
PöfffAma aşko yarın tartı fotosu şart :/
De get başka yeri karala.iyi bi konu bulmak zor :)
Pardon? Ben bu konu açıldığı ilk günden beri burdayım. Burda yazan herkes biliyor neden öyle dediğimi. Resim yükleye bilmek için. Sana ne oluyor anlamadım şimdiDe get başka yeri karala.
Sırf mesaj sayısını cogaltmak icin bile topik acanlar var yahu. Ama o işler öyle popi olucam diye sacma sapan yazmakla olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?